Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 hadi hayırlı olsun. radyo yok bende ama arada denk geliriz belki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 başarılı olacağına inanıyorum , kolay gelsin . tribünlere oynayabilecek ekstra bir şeyler yapmak gibi bi düşünce var mı kafanda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 dayı ne açlıcan ? death felan girişcenmi ? dinlerim o zmn hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 @Gimli: Ömer Madra zaten lisede düzenlediğim bir panele katılmıştı, oradan doğrudan tanışıyorum kendisiyle. Panel muhabbetiyle Jak Kohen'le de alakam olmuştu, beni işe kabul eden de Jak Kohen oldu bizzat. Salı günü de Avi Bey'le görüşmem var, hepsine söylerim selamını da, Gimli adı altında mı söyleyeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 tebrik ederim, patiden boyle haberler cikmasi sevindirici :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 hayırlı olsun ali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ali görenle saatlerimiz 04.30 gösteriyo kısa bi reklam arasından sonra ben tekrardan burda olcammm jıngle girer hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 bu ne lan isimlere bak, illuminati radyosu muydu acikradyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Komple mason. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Demiştim gerçi de gene diyeyim, hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 @antimodes: yok yahu tanışıklığımız yok adamlarla :) çok açık radyo dinlerdim bi ara anektod olsun diye yazdım. :D hayırlı olsun Not: Ya can ergelmiş duruyo mu orda hala? [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 14:10 tarihinde, Gimli tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 SÇSJNMS!TEBRKZ K? LULZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar