Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 bizim server (moonglade rp) de olmuş bu, forumlarda gördüm ahuahah bir hanım kızımız spamden şikayetçi olur; http://img388.imageshack.us/img388/8108/spamjy1.jpg gm e şikayet eder http://img125.imageshack.us/img125/5396/complaintzi0.jpg ve olaylar gelişir http://img299.imageshack.us/img299/658/responseje7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 lol süpermiş cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 said: shcreeming about it.... hic!!lol çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 ahhah koptum ya süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 ahahah iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 çok iyimiş ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Cok bomba olmus cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 RP realminde de böyle olması lazım zaten:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 bu yüzden seviyorum rp realmlerini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 RP realms > all. Bir ticket geçmiyor ki GM iki paragraf methiye düzmesin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Iyıde bu cok dogal bır cevap. Bence burda sıkayet eden arkadas noobun onde gıdenı. Durotardakı Brewfest sırasında içki alıp içtikce o spamlerı otomatık olarak yapıyosun. Gmin verdiği cevapda gayet normal bence gm ın aayyaslıgı deıl playerın nooblugu soz konusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 said: JuM 07 Ekim 2007, Pazar - 12:27 tarihinde demis ki: arkadas noobun onde gıdenı. uhaeuheah hatta löl [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 12:44 tarihinde, Mosquito tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 said: Iyıde bu cok dogal bır cevap. Bence burda sıkayet eden arkadas noobun onde gıdenı. Durotardakı Brewfest sırasında içki alıp içtikce o spamlerı otomatık olarak yapıyosun. Gmin verdiği cevapda gayet normal bence gm ın aayyaslıgı deıl playerın nooblugu soz konusu :) : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Ya böyle bir tane daha vardı.Player'ın biri GM'e Cthun dan whisper aldığı için ticket atıyordu.Aranızda yok mu ya linki olan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar