rayka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 sabah sınıfa geldim arkadasım salya sümük ağlıyo nooldu dedim anlattı... sabah 7 gibi şişhane yokuşundan istiklaldeki okula doğru yürürken arkasından gelen adam kızın üstüne sıvı birşeyler fırlatıyo kız hiç bakmıyor arkasına adam birdaha yapıyor yine bakamıyo tabi korkusundan okula girerkende arkadan "sana sevgilerimi bıraktım" diye bağırıryor... kız hemen okula geldiği gibi beden eşofman giyip çorabını ve eteğini yıkıyor ne kadar sorunlu insanlar var adamın attığı şey herşey olabilir...belki sadece içme suyu belki hastalıklı idrar belki boşaltmış bile olabilir tabi kız hemen yıkadığı için anlayamadık ne lduğunu tek bildiğimiz hoş kokmadığı insanlar sokakta dolaşamayacakmı artık kızın ne suçu var bi şekilde aids hepatit falan bulaşsa bu şekilde körü körüne gidecek kız...offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Deri yoluyla bulaşmaz o hastalıklar da , psikolojik olarak sağlam zarar gördü artık o arkadaşın. Benim tahminimce adam boşalmış kızın arkasından. Malum hayvan dolu. Ama kim bilir kaç yaşındaki bu hayvanın daha reşit bile olmamış bir kıza bunu yapabilmesi gerçekten Türkiye'nin acınacak hali. Abazanlıktan ölüyoruz milletçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 niye kaçmamış kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 o boşalttığı çocuklarıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 yokuş tırmanıyo çıktığı anda okula varıcak zaten koşsa ne yazar okul çantasıyla ki sanıyorum hızlanmıştır @dev: açık yara varsa bulaşabilir ama ...zaten okuldan çıkınca hastaneye götürdü annesi kontrol falan için ama bilmiyoruz sonucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 türkiyeden çok istanbulda aslında özelikle arkadaşın söylediği semtlerde ve daha birçok yeri böyle, bir şehir bu kadar huzursuz olur herhalde, sadece maddi açıdan bağlıyor bu şehir beni yoksa ailem bile çanakkaleye yerleşti istanbulu terkedip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 benim arkadaşında memelerini sıkmıştı sapın biri ardından esnaf linç sadfgs deliymiş meger [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 22:32 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Akşam çıkıp tipini beğenmediğini vurmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ya herşeyi yapıyolar geçen gün evimin orda adamın biri üstü açık BMW ile eve kadar takip etti apartman güvenliği dayılandı yoksa gitmicekti ilk yanımda gitmeye başliyinca pazara daldım pazar bitince bir fren sesi duydum böyle çat diye diğer sokaktan çıkıp yolumu kesti çok sinirlendim eve geldim saatlerce bacaklarım titredi ki çok ta korkunç bişi yaşamadım ama insan hertürlüsünden tırsıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 hastalıklı idrar.. ehahahohoh.. herneyse.. full depar runner (bi nevi full metal jacket uyarlaması) yapılmalı bu durumlarda.. TOPUK TOPUK! şeklinde topukların popoya vurması sağlanmalı ayrıca koşarken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 niye adam şişeye işemiş olamazmı o kadar gereksiz işlerle uğraşan herifler var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 topuk olayı çözmez biber gazı lazım hatta daha fazlası kör olasıca zınddıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Bireysel silahlanma lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 NRA! ya da "for the hood nigga! gangsta 4life!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Okula tek getirtmeyin kızı. Biri fedakarlık yapıp evinden alıversin işte. Korkar artık o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Bu tür sapıklar korkak olur, bağırıp yardım istedin mi kaçar. Zaten etrafta esnaf varsa direk linç ederler adamı daesunun dediği gibi. Deli meli olmasına da bakmazlar. Bide misal şu seni takip eden bmw. Al plakasını şikayet et. Hiç değilse rezil olur çevresine. Kendine saklama bunu, tanıdık esnaf varsa söyle şu araba beni takip ediyo diye. Hatta tanımadık bile olsa söyle. Küçük bi kıza sapıklık yapan adam sağ çıkamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 arkadaşın tip bozukmuş heralde uzaktan çalışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 beni de o yokuştan çıkarken yanlarında köpek 3-4 kişi gasp etmeye çalışmıştı, kaçmıştım yakalayamamışlardı.. aynen ben de okula gidiyordum.. (alman lisesi değil mi?) [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 23:09 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bir de şey yapıyorlar ona dikkat edin... (servislerin beklediği yerde) iyi giyimli adamın teki geliyor adam: "kız arkadaşıma sarkıyormuşsun sen.. seni uyarmaya geldim bak.. " kurban!: abi valla yok öyle bir şey a: yalan söyleme lan k: valla yapmadım öyle bişi karıştırıyorsunuz herhalde a: göster mesajlarını bakıcam. kurban telefonu verir adam depar atar kaçar... kısalttım tabii konusmayi arada adam tehdit ediyor küfür ediyor vs. [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 23:12 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 kim yer onu be lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Kim yer onu diyonda yeni nesil biraz daha saf Bide ramazan sabahın körü orucluysa kafa zaten az kayıp bide gece geç yatan tipse uykusuzluk yerler boll bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ya da direk saat kaç diye soruyolar. telefondan bakarsan kap kaça geliyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Herif boşalmışsa helal olsun derim öyle sapığa. Bi yandan takip et, bi yandan asıl. Neyse, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 nasıl bir mesafe ya? nasıl oluyor ki aklım almadı bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 valla çocuklarını yöneltecek kadar yakın yada.. bi o kadar büyük ve uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar