Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sabahın 7 sinde şişhanede sapık herifin teki...

rayka

Öne çıkan mesajlar

sabah sınıfa geldim arkadasım salya sümük ağlıyo nooldu dedim anlattı...
sabah 7 gibi şişhane yokuşundan istiklaldeki okula doğru yürürken arkasından gelen adam kızın üstüne sıvı birşeyler fırlatıyo kız hiç bakmıyor arkasına adam birdaha yapıyor yine bakamıyo tabi korkusundan okula girerkende arkadan "sana sevgilerimi bıraktım" diye bağırıryor... kız hemen okula geldiği gibi beden eşofman giyip çorabını ve eteğini yıkıyor

ne kadar sorunlu insanlar var adamın attığı şey herşey olabilir...belki sadece içme suyu belki hastalıklı idrar belki boşaltmış bile olabilir
tabi kız hemen yıkadığı için anlayamadık ne lduğunu tek bildiğimiz hoş kokmadığı
insanlar sokakta dolaşamayacakmı artık kızın ne suçu var bi şekilde aids hepatit falan bulaşsa bu şekilde körü körüne gidecek kız...offf
Sosyal ağlarda paylaş

Deri yoluyla bulaşmaz o hastalıklar da , psikolojik olarak sağlam zarar gördü artık o arkadaşın. Benim tahminimce adam boşalmış kızın arkasından. Malum hayvan dolu. Ama kim bilir kaç yaşındaki bu hayvanın daha reşit bile olmamış bir kıza bunu yapabilmesi gerçekten Türkiye'nin acınacak hali. Abazanlıktan ölüyoruz milletçe
Sosyal ağlarda paylaş

yokuş tırmanıyo çıktığı anda okula varıcak zaten koşsa ne yazar okul çantasıyla ki sanıyorum hızlanmıştır
@dev: açık yara varsa bulaşabilir ama ...zaten okuldan çıkınca hastaneye götürdü annesi kontrol falan için ama bilmiyoruz sonucu
Sosyal ağlarda paylaş

ya herşeyi yapıyolar geçen gün evimin orda adamın biri üstü açık BMW ile eve kadar takip etti apartman güvenliği dayılandı yoksa gitmicekti

ilk yanımda gitmeye başliyinca pazara daldım pazar bitince bir fren sesi duydum böyle çat diye diğer sokaktan çıkıp yolumu kesti çok sinirlendim eve geldim saatlerce bacaklarım titredi ki çok ta korkunç bişi yaşamadım ama insan hertürlüsünden tırsıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tür sapıklar korkak olur, bağırıp yardım istedin mi kaçar. Zaten etrafta esnaf varsa direk linç ederler adamı daesunun dediği gibi. Deli meli olmasına da bakmazlar. Bide misal şu seni takip eden bmw. Al plakasını şikayet et. Hiç değilse rezil olur çevresine. Kendine saklama bunu, tanıdık esnaf varsa söyle şu araba beni takip ediyo diye. Hatta tanımadık bile olsa söyle. Küçük bi kıza sapıklık yapan adam sağ çıkamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de şey yapıyorlar ona dikkat edin...
(servislerin beklediği yerde)

iyi giyimli adamın teki geliyor

adam: "kız arkadaşıma sarkıyormuşsun sen.. seni uyarmaya geldim bak.. "

kurban!: abi valla yok öyle bir şey

a: yalan söyleme lan

k: valla yapmadım öyle bişi karıştırıyorsunuz herhalde

a: göster mesajlarını bakıcam.

kurban telefonu verir adam depar atar kaçar...
kısalttım tabii konusmayi arada adam tehdit ediyor küfür ediyor vs.

[ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 23:12 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...