Killer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ben hiç bi filmde adamın aradabadan inip kitlediğini görmedim.ne bu filmlerdeki arabalar otomatik mi kapanıyo nedir yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ulen konu başlığını gördüm, bu linki hazırladım. Ama yazdığın şey öyle bişey ki, buna hazırlıksız yakalandım be. Neyse sen idare et url ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Ciddi ciddi merak ediyosun yani.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 kahramanlar kapı kapatmaz. kahramanlar işemez de. mickey knox işer, ama o anti kahramandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 sonunu düşünen kahraman olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 abi uzaktan kumandasız araba az bu devirde. cırt diye basıveriyodurda kadraja girmiodur. ne bilim adam osursa onuda alcaklarmı ses efekti olarak veya arabada tek başına giden biri illa şeyini kaşır bi şekilde.... bnm teorim budur bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Ya bide tom ve jerry'de etrafı acayip dağıtıyorlar hayvanoğlu hayvanlar kim topluyor onca şeyi kim siliyor yerleri.. Allah belalarını versin çok pis kızdım!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Amerikan filmlerinde araba ve ev kapıları kilitlenmez. Süper güvenli memleket imajı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 tom ve jerryde evin zenci housemaid i vardır ya, sırf ayaklar gozukur, durmadan tom a sopa atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Killer bir eve girerlerken niye ayakkabılarını çıkarmadığınıda merak ediyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 da ayrı, ayrıca eve girerken ayakkabı çıkartırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 kobra takibi dizisinde görmüştüm bi kere alman olan kumandaya basmıştı fink diye ses gelmişti garipsemiştim hatta. almanlar arabalarına düşkün insanlar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 said: RabbiT 05 Ekim 2007, Cuma - 00:28 tarihinde demis ki: Ya bide tom ve jerry'de etrafı acayip dağıtıyorlar hayvanoğlu hayvanlar kim topluyor onca şeyi kim siliyor yerleri.. Allah belalarını versin çok pis kızdım!.. çizgi film hacı o yorma fazla :) Jim Carrey'nin, Fun With Dick & Jane filminde yan komşusu yeni aldığı Mercedes'ini ses kontrollü bi kilit mekanızması ile kapatıp kilitliyo :) [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 07:02 tarihinde, Die_Human tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 bizim arabada anahtar kontakda değilse otomatik kapanıyo.kontakdan çıkartıpta anahtarı içerde unutursan ayvayı yedin :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Hırsızlık yapıp 30 yıl yenceğini bilen ülkelerde çekilmesi etken olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 O ülkede hırsızlık olmuyo mu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 yiyosa çal tarzı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 cunku gercekten o arabanin sahibi degil onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 said: Nomak 5 Ekim 2007, Cuma - 20:26 tarihinde demis ki: Hırsızlık yapıp 30 yıl yenceğini bilen ülkelerde çekilmesi etken olabilir mi ? lol ki ne lol.. kahrolsun türk adaleti,bak avrupada kapamıyorlar kapıları pencereleri..ahh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar