kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 beyler çok tartışıldı bu konu kitliyorum artık. veda sözlerinizi yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 son sayfada postum olsun en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Aga kalbim kırıldı, msnden block geliyor gg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Bu arada pati tarihinin en kötü topici olabilir, emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Bir yıldız daha kayıyor bu göklerden... Elveda TIE Fighter topiği... Her zaman kalplerimizde yaşayacaksın. Acısıyla tatlısıyla 1 yıldır paticiktesin. Burada güldük, burada ağladık. Bizden biri oldun. Orijinalliğinle hepimizi büyüledin adeta. Seni özleyeceğiz... derdim ama oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 kermit said: beyler çok tartışıldı bu konu kitliyorum artık. veda sözlerinizi yazın. "son şakası güldürmedi" gibi : "son yaptığı oyun değilmiş :(" dicez. demeyelim lan. arada gelip buraya "oyunmuş" diyip duralım. ama oyunmuş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Benimde postum olsun istedim. Selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 benim de mesajım olsun.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ne guzel oyundu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 olorin84 said: kac km de die sorcaktım oyunmus :D Efsaneyi başlatan alıntıyla bitirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 şakamı? diye girmiştim, oyunmuş KURT POSTUNDA KOYUNMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 koyumoyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 unutmayacağız seni TIE Fighter diyecektim oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bazi tirtlar topigin raconunu bozmus diyebilirdim fakat sadece bir oyunmus =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kermit said: beyler çok tartışıldı bu konu kitliyorum artık. veda sözlerinizi yazın. saçmalayıp ardından oyunmuş yazmak için gelmiştim ama şu post tan sonra artık tek diyebileceğim.. oyundu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kermit said: beyler çok tartışıldı bu konu kitliyorum artık. veda sözlerinizi yazın. Ahahaha ne yalan adamsın lan sen diyerek sevgili modumuza saygısızlıkta bulunacaktım ama baktım ki oyunmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 agam bohunu yiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kermit: banlarım seni Nolur banlama köpeğin olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bu topik kitlencek olursa sayet, hakan tasiyani kermitin üzerine salarim ve O KILITLER ACILSIN! diye isyan eder bütün yurdumun genc dimaglari diycektim ama oyunmus. VE GÖNLÜMÜZDE HEP OYUN KALACAK. ama oyunmus. (konsepti bozmuyoruz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kermit said: beyler çok tartışıldı bu konu kitliyorum artık. veda sözlerinizi yazın. lutfen kitleme dicektimde, oyunmuş be abi. kitle gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Demokrasi şehidi oluyorum 5 dakika içinde :(:(:( KAHROLSUN FAŞİZAN MODERASYON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Yazik oldu tavuklara, avunurum anilarla derken baktim ki hala oyunmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 elveda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bancheck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar