kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 beyler çok tartışıldı bu konu kitliyorum artık. veda sözlerinizi yazın.
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 son sayfada postum olsun en azından
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Aga kalbim kırıldı, msnden block geliyor gg :(
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Bu arada pati tarihinin en kötü topici olabilir, emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Bir yıldız daha kayıyor bu göklerden... Elveda TIE Fighter topiği... Her zaman kalplerimizde yaşayacaksın. Acısıyla tatlısıyla 1 yıldır paticiktesin. Burada güldük, burada ağladık. Bizden biri oldun. Orijinalliğinle hepimizi büyüledin adeta. Seni özleyeceğiz... derdim ama oyunmuş.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 kermit said: beyler çok tartışıldı bu konu kitliyorum artık. veda sözlerinizi yazın. "son şakası güldürmedi" gibi : "son yaptığı oyun değilmiş :(" dicez. demeyelim lan. arada gelip buraya "oyunmuş" diyip duralım. ama oyunmuş heralde.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 olorin84 said: kac km de die sorcaktım oyunmus :D Efsaneyi başlatan alıntıyla bitirelim.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 şakamı? diye girmiştim, oyunmuş KURT POSTUNDA KOYUNMUŞ
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 unutmayacağız seni TIE Fighter diyecektim oyunmuş
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bazi tirtlar topigin raconunu bozmus diyebilirdim fakat sadece bir oyunmus =/
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kermit said: beyler çok tartışıldı bu konu kitliyorum artık. veda sözlerinizi yazın. saçmalayıp ardından oyunmuş yazmak için gelmiştim ama şu post tan sonra artık tek diyebileceğim.. oyundu. :(
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kermit said: beyler çok tartışıldı bu konu kitliyorum artık. veda sözlerinizi yazın. Ahahaha ne yalan adamsın lan sen diyerek sevgili modumuza saygısızlıkta bulunacaktım ama baktım ki oyunmuş :(
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kermit: banlarım seni Nolur banlama köpeğin olurum.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bu topik kitlencek olursa sayet, hakan tasiyani kermitin üzerine salarim ve O KILITLER ACILSIN! diye isyan eder bütün yurdumun genc dimaglari diycektim ama oyunmus. VE GÖNLÜMÜZDE HEP OYUN KALACAK. ama oyunmus. (konsepti bozmuyoruz)
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kermit said: beyler çok tartışıldı bu konu kitliyorum artık. veda sözlerinizi yazın. lutfen kitleme dicektimde, oyunmuş be abi. kitle gitsin.
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Demokrasi şehidi oluyorum 5 dakika içinde :(:(:( KAHROLSUN FAŞİZAN MODERASYON
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Yazik oldu tavuklara, avunurum anilarla derken baktim ki hala oyunmus.
Öne çıkan mesajlar