Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En büyük zevkiniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@sturmbrightblade ve eagle eye
siz yazdıklarınızı uygulayabilecek bi iş kolunda mısınız?
bide sturmbrightblade konsolosluktakiler 1994 lülere bakmıyor bence biraz büyü ondan sonra gel :)
Mesaj tarihi:
sabah 7de kalkip derse gittikten sonra, 10da eve gelip yataga girmek, mutluluktan gulumsuyorum sicacik yataga yumulunca. sabahin korune ders koyanlari allaha yonlendiriyorum.
Mesaj tarihi:
ya dev sen git youtube takıl cocuğum benim git millete youtube den küfür falan et git parka sallan ya oke yasıtım olduğun zaman bana laf sokmaya çalısırsın.
Mesaj tarihi:
said:
yasıtım olduğun zaman

Nasıl olcakki senin yasitin. Diyelim sen 25 yasindasin o 20. O 25 olunca sen otomatikman 30 olcan. Yasit olmanizi daha cok beklersin bence xD

[ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 13:46 tarihinde, Theridone tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Göbeğimi kaşıyıp hoh hoh diye gülmek..

Şaka.. Daha osman olmadım..

Frp oynamak yemek yemek tualette penguen (şimdi uykusuz olucak sanırım)

Anime izlemek vs.. Günümden mutluyum ben ya.. Ayrıca ;

uyumak uyumak uyumak ve uyumak
Mesaj tarihi:
Soğuk yağmurlu bir sabah uyanıp evde kimseyi bulamamak bacaklar üşürken aşşağıya inip bir nescafe hazırlamak sonra üst kata çıkıp tam camın yanındaki koltuğa oturup elde sigara+nescafe yağmur yağmasını beklemek karşıyı izlemek gemileri izlemek o sessizlik

veya

Aynı şeyi kız arkadaşınla yapıp üstünüze battaniye çekip elinizde nescafe o sıcaklık o sarılma kafasını omzunuza dayaması aman allahım ondan büyük mutluluk yok ama gel görki o anı BAAAAM BAAAAM diye kafama çarpıyo çarptıkça ağlıyorum

bana müsade...
Mesaj tarihi:
7 sayfadır düşünüyorum, bulamadım birşey.

noluyo lan?

eskiden olsa çat çat sayardım ama şimdi tıkandım.

[ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 11:43 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...