LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 @sturmbrightblade ve eagle eye siz yazdıklarınızı uygulayabilecek bi iş kolunda mısınız? bide sturmbrightblade konsolosluktakiler 1994 lülere bakmıyor bence biraz büyü ondan sonra gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 OOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 SERT VURDU OF BE. BU AYAR ÇOK CAN YAKAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 sabah 7de kalkip derse gittikten sonra, 10da eve gelip yataga girmek, mutluluktan gulumsuyorum sicacik yataga yumulunca. sabahin korune ders koyanlari allaha yonlendiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Ben sturm olmam LüsifeL'in çocuklarını keserdim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Ben sturm olsam yaşımı büyülttürürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ben olsam şu dakikadan itibaren ağlardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 said: Çok özelmiş. bayılıyorum boyle yorumlara:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Ben Lucifel olsam intihar ederdim gitmeden önce son bi iyilik yapayım dünyaya diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ya dev sen git youtube takıl cocuğum benim git millete youtube den küfür falan et git parka sallan ya oke yasıtım olduğun zaman bana laf sokmaya çalısırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 said: yasıtım olduğun zamanO_o [ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 12:15 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 said: yasıtım olduğun zaman Nasıl olcakki senin yasitin. Diyelim sen 25 yasindasin o 20. O 25 olunca sen otomatikman 30 olcan. Yasit olmanizi daha cok beklersin bence xD [ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 13:46 tarihinde, Theridone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Akşam ortaköyde olucaksın , heryer kar , elinde sigara , yanında asrın geyiğini yapabilecek 1-2 arkadaş. ULAN ULAAAn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 @Theridone ya gecenin bi vakti coluk cocuğa laf anlatmaya calısınca böle sacma kelimler cıkabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Göbeğimi kaşıyıp hoh hoh diye gülmek.. Şaka.. Daha osman olmadım.. Frp oynamak yemek yemek tualette penguen (şimdi uykusuz olucak sanırım) Anime izlemek vs.. Günümden mutluyum ben ya.. Ayrıca ; uyumak uyumak uyumak ve uyumak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 icmeyi ozledim.icicem yarin *yuzunde manyak bir gulumseme vardir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Tavla fena bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Soğuk yağmurlu bir sabah uyanıp evde kimseyi bulamamak bacaklar üşürken aşşağıya inip bir nescafe hazırlamak sonra üst kata çıkıp tam camın yanındaki koltuğa oturup elde sigara+nescafe yağmur yağmasını beklemek karşıyı izlemek gemileri izlemek o sessizlik veya Aynı şeyi kız arkadaşınla yapıp üstünüze battaniye çekip elinizde nescafe o sıcaklık o sarılma kafasını omzunuza dayaması aman allahım ondan büyük mutluluk yok ama gel görki o anı BAAAAM BAAAAM diye kafama çarpıyo çarptıkça ağlıyorum bana müsade... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 istediğim marka/model/numara giysiyi anında bulabilmek. Özellikle ayakkabı. ( 48 giydiğim için sorun oluyor nedense eheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 46 yı aşınca spor ayakkabı olayı zor zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 gitar çalmak en büyük zevkim. bi de çizgi film izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 7 sayfadır düşünüyorum, bulamadım birşey. noluyo lan? eskiden olsa çat çat sayardım ama şimdi tıkandım. [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 11:43 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 18:30-21:00 arası sahilde ko$u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 47 48 falan ayakkabı bulmak çok zor lan türkiyede =( 46 bile 1 tane falan geliodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar