Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Böyle X-Men'di, Superman'di felan artık bayıyor beni, çok çocuksu geliyor. Bir de kaç yıldır aynı şey. Her bölümde bir rakip çıksın karşıya, kahramanımız gitsin onu haklasın. Bir sonraki sayı aynı şey. Daha yetişkinlere hitap edebilecek, belki twisted/corrupted bir dünyada geçen, belki ağır bir anlatıma sahip, belki karmaşık çizimleri olan o tip bir şey arıyorum. En Son Dark Horse'un Conan'ını okumuştum beğenmiştim. Cary Nord'un çizimleri çok hoşuma gidiyor. DC ve Marvel bayıyor artık. Farklı şeyler istiyor canım. Image Comics, Dark Horse, Top Cow, Devil's Due gibi şeyler mesela. Bir de Conan'ın Türkiye'deki satışı durmuş herhalde. İnternet'te güncel sayılarını indirebileceğim bir site bilen var mı? (emule veya torrent mesela) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 bone, senin ismine layık bi firmadan güzel bi seri önerim. bonelli comics'in dampyr serisini tavsiye ediyorum. fazlasıyla +18 bi seri. her bölüm birbirine bağlı olsa da her seferinde farklı bi macera var. yani teker teker okusan bile bişey anlıyosun. sözlükleri dolaş, çizgiroman sitelerini dolaş sen de bilgi edin. seviceksin tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Top Cow'dan Darkness serisi var. Witchblade ile aynı evrende geçitği için bayağı bağlantılı onunla Ayrıca Darkness/ Batman, Darkness/ Superman, Darkness/ AvP gibin bi sürü yan hikayeside var :). Birde Frank Miller dan Ronin güzel bir seri. Hatta filmide çıakcak yakında. Ayrıca Girls diye bir bilim kurgu serisi var. Uzaydan düşen bir Sperm e benzeyen göktaşımsı şey yanında birde "kız" getirmiştir. Ethan adlı karakter kızla yolda karşılaşır. (Kız çıplaktır:). Sonra bunu evine götürür. Sonra sabaha bu kız çoğalmaya başlar ve bir anda kasabadaki erkelerle kadınlar birbirlerine girerler (Uzaylı kızlar erkeklere çok iyi davranırlar ama kadınlara acımazlar:) bir yandanda kurtulamaya çalışırlar. Okuduğum en yaratıcı çizgi romanlardan biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Yeni bir yazara sardım ben, Peter Milligan. Shade, The Changing Man - bul, oku, hayram kal. Gerçelik gerçekten çarpılıyor içinde. Post-modern bir havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 hmm bakayım o zaman bunlara. merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Image'den de Maxx vardır 30 küsür sayılık. Sam Kieth'in yazıp çizdiği. Onu da tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Birde DC Marvel bayıyor artık demişsin ama Marvel'ın 1602 adlı mini bir serisi var Neil Gaiman tarafından yazılan. Bildiğimiz kahramanların 1602 yılına uyarlanmış hali. Tabi şimdiki halleri gibi değiller. Mesela Nick Fury kraliçe için çalışıyor. Matt Murdoch kör bir ozan ve casusluk yapıyor. X Men yine var ama daha değişikler. Çok güzel uyarlamışlar Marvel evrenini 1602 senesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 1602... Hmm Öyle isimde birşey daha vardı sanki, 145 miydi neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 marvel sıktı diyorsun ama, 80'lerde yayınlanmış rom space knight diye marvel'ın 75 sayı başlayıp biten tek çizgi romanı. tavsiye ederim. diğer marvel romanlarından çok daha farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Grant Morrison'ın yazdığı her şey güzeldir. Bir wikipedia'ya adını yazıver. Bir de Vertigo'dan Transmetropolitan var, bitmiş bir seri. Şu anda bunu okuyorum ben, epey iyi. Girls'ü ben de tavsiye ederim. Çizimler pek tatmin edici değil ama yazar kısmı çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Transmetropolitan'da epey ilerledim. Kesinlikle tavsiye ederim. Kalbi zayıf olanlar için değil pek ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar