Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ..arıyoruz. Cüce'yle konuştuk, bir hafta önce millet gaza gelmişti. Eh tabii ki yine kimse elini taşın altına koymuyor, bizde cafeyle konusacak, fiyat alacak, bu işlerden anlayan organizatör arıyoruz. Gelmesi zorunlu olanlar: Ardeth Asteroth Axedice Phyx Saeros(atla gel) Lidriel Xaenin İtiraz etmeyin, cüce baltasıyla hazır. Biri çıksın ben konusurum desin, topic açalım kardeşim. [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 11:50 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 baba kahverengi ile lidriel aynı insan değil mi, naptın sen custodem ayarlasın adeksi, gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 meraba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Evet bab o kadar değer vermişim ki iki kere yazdım. Custodem'i bayadır görmüyorum, buralardaysa ses versin, ayarlasın. Ayrıca millet zamanında gelsin, adam gibi oturalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Maraş'tan selamlar ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 BAKARIS :S:Dd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ya gündüz yapsanız gelirim ama gece ters oluyo uykum geliyo vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ben konaklarım senı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ben helikopter patlatmaktan bıktım, sen binmekten bıkmadın xuun. gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 xaenine dikkat edin. tekin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Bayramda istanbul dışındayım, bayramdan sonra olsun pilis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 editleme xunn listeye iki kere girmek datminimi ateşliyor. Dileyen adeks clanwars a gelir 20sinde turnuvayı nası alıoz izler.. Döte turnuvası bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 kader kısmet. ama bu sefer gelirsem gelirim satmam asasf. [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 16:25 tarihinde, CrayTotem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Ben de gelmek istiyorum =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Xaenin kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 hey allahım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: Ben de gelmek istiyorum =(. said: hey allahım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 yokmu organıze edicek bi delikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Xaenin diye bir terlik var. geceleri sessiz ve sinsi, gündüzleri şen şakrak. Böyle birşey xaenin. Cray seni bir kere gördük, el diyarlara gittin, neredesin? ses ver. Lidriel gtfo plx. 20 küşü falan olunca gidip dota atarsan döverim seni. Şeftali dayagı bab. Phyx yine co-pilotumsun, Cüce'yi yine üzüyoruz. Ardeth zaten RP'sinde işin, geziyor tozuyor. Oluri bayramdan sonra olur, sadece bir nabız yoklaması olsun, kim gelir, milletin derdi nedir görelim diye açtım. Karı kısmı gibisin Axedice. Nazlı yarim. custodem konuşsun, tecrübeli vs vs. Yine adeks olsun, iyiydi gayet. Aynı yerde oturursak güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 deliye hergğn bayram, sen bayram sonrasını beklersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Neyse çocukla çocuk olmayalım şimdi mr cüce. Custodem gel, he de şu işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Ya arkadaşlar progamer bi nerd olduğum gerçeği niye unutuluyor? Böyle laflarla beni anca bilersiniz. Sonra çok pis keserim ben. Racon kesmem yani kafa keserim. Mümkünse tft2 olan bi yer olsun ben onu da görmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Axe programcılar artık kuul değilmiş abi. Üzgünüz, zayıf halka siz sizsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ben gelmiyim bf2 de sinirinizi bozarım ehehe gündüz yapın hakkaten lan, okula zor kalkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 kulagim cinladi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar