tunca Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 uzun uğraşlarım sonucunda bu yazılımı yazdım görüşlerinizi alabilir miyim ? download [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 23:11 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 içeriğini de söylesydin güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 süpriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 bugüne kadar gördüğüm en etkileyici şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 harika ötesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Oha çok iyi olmuş. Pascalla mı yazdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 bug var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 machine language kullandım direkt olarak. teşekkürler. @cons: sağol dostum en kısa zamanda halledicem bu problemi. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 23:19 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 anam yazılım fln diince millete bak yazio koyuyo sen hala mal mal otuon öküz gibi dedim kendime ss'yi gördükten sonra özür diledim ama kendimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 software deseydin keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 erkek adamın softla moftla işi olmaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 olur. dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 yazılım mı bu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 başka bi yere upload etseniz? Bizim okulda rapidten indirme mucizze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 os x e port edecen mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 bak şimdi bir input koy ama inputtaki datanın tipini de kontrol et. tamam mı? haha nub =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 hello world yazsaydin bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 program falan deserydin bare. n00bca :p edit = nitekim cs cilerin de problemi bu, 2 program yazıp allah sanıyolar sonra kendilerini, biz de yazıyoruz ama değerimizi bilen yok. [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 18:16 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 tamam o zaman herkes binary kodlasın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar