Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Bakalım euro nasıl bir oyun olucak ne zaman çıkıcak bir bilgisi olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Bu arada 18 Wheels of Steel American Long torrent'ini bulan pm atabilirmi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 aktif bende sıkı haulin oynayıcısıyımdır. Sapağı kaçırınca az saldirmadim beni lafa tutan arkadasima :) Bakalim bu nasil olucak. Benim haulinde dikizleri acinca acaip bi kasma oluyodu sizde de varmı o sorun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Ben çok severim, uçak similasyonlarondan fazla. Hatta eve de bile kamyonculuk yapıyorum yani, çok fena zevkli geliyor bole taşımacılık falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Masticore said: Bu arada 18 Wheels of Steel American Long torrent'ini bulan pm atabilirmi bulamadım. Torrentine gerek yok sitesinden indirebiliyorsun. http://www.americanlonghaul.com/download.php File size: 113 MB Unlock the full game for $19.99 Download Free Trial and play immediately! Trial period: 60 Minutes of Gameplay Better than a demo; it's the full game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Demoyu crackleyerek falan full yapıyosun. Diğer oyunlar DVD dolduruken adamlar yıllardır inatla 100mb oyun yapıyolar. 100mb oyun 1gb ram istiyo, o da ayrı :D Açıkçası ALH beni gaza getirmedi. Hiçbi yenilik yok çünkü oyunlarda, ETS yeni ve farklı, onu çıkar çıkmaz oynayacağım sanırım. ALHye de bir ara bakarım am ane zaman bilmem. @Theridone: Kamyoncunn halinden kamynocu anlar. Yol gidenin, dert çekenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Yok valla yolları değiştirip değiştirip sunuyor adamlar ikide bir, bir gelişme yok ha ilk oyundan bu yana değişiklikler yokta değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Amercan Long Haul indirdim kurdum. 120mb bişeydi zaten. İyi sayılır oyun. NY- San Francisco arası gidiyorum hala. 1-2 saat oldu başlayalı ve arkamda kırmızı bi kamyon NY den beri peşimde. En sevdiğim olay bu oldu. 2 dakkada bir arka ve öndeki trafik değişmiyor. Uzun zamandır oynamıyodum kamyon oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ahah eski zamanlar geldi aklıma :F açardım müslümü orhan abiyi tam mode'a girerdim muhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Trafik daha gerçekçi olmuş çeşitte çoğalmış ama yollar daha uzun olmuş sanki en yakın sehire gitmek baya sürdü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 aynen bir de hotel yok bazı yollarda yol kenarına çekip uyuyorum o zaman da olmuyor deli oldum bir de "running a red light" diyor ceza veriyor hayvanımsı polis bu stop lambalarının yanması fln değil mi? L ye basıom yanıo lambalar ama yine de ceza alıyorum var mı bi çözümü? edik: anlatım bozukluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 running a red light kırmızı ışıkta geçmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ya polis yokken geçiom kırmızıda rahat rahat taaa otobanın dışında çeviriyor yav ondan alaka kuramadım :F netten arattığımda da sarhoştum heralde harbi ya bildiğin kırmızı ışıkta geçiyordum neyse teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Rig'nRoll u yapan takım king of the road' u yapan takım hatta kullandıkları grafik motoruda kotr'un geliştirilmiş hali.ama kotr kadar iş yapacağını sanmıyorum.yapsada belli bir kesim oynayabilir sadece diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Çalışmadı bende oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Burax said: ya polis yokken geçiom kırmızıda rahat rahat taaa otobanın dışında çeviriyor yav ondan alaka kuramadım :F AA istanbul da bile artık kamera ile kontrol ediyorlar sen görmemişsindir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ya oyunda trafik kuralları fln gibi bişi var mı? zaten uzun süre tuşları deneyerek geçirdim :F uzun zaman olmuş unutmuşum hepsini neyse hotel bulunca günde 8saat uyuyorum ama uzun yolda hotelsizse kesin ceza gelio var mıdır bi çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 "Muazzez Ersoy - Duydum Ki Unutmuşsun" ve "Müslüm Gürses - Kaç Kadeh Kırıldı" şarkılarıyla müthiş oluyor oyun, hemen deneyin bence. Uzun zamandır bir oyunu oynarken kendimi bu kadar huzurlu ve salıvermiş hissetmemiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 hotel ve kırmızı ışık sorununu geçtim şimdi de şöyle bir sorunum var; aracın motorunu değiştirdim artık 120km/saat hız yapıyorum ama oyun iice b.ka sardı heryerde trafik polisi var yani benzincilerde şehirlerin girişlerinde hatta bazen hem giriş hem çıkışta oluyor otobanlarda fln da oluyor deli oluyorum ya var mıdır bi yolu bişiyi yanlış mı yaptım yoksa artık hızlı gidiyorum diye mi bana polis sayısı artmış gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 abi bende oynardım ekranın üstüne tülbent üstümde atlet arka planda müslüm direksiyonumda topuzlu felan süper zevkli oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 off şimdi kamyon aldım trailer mı ne ondan aldım ama şöför bulamıyorum geçen hotelde 1 yıldıza şöför buldum onu da yanlışlıkla iptal ettim daha bulamıyorum nerelere bakmam lazım herşey hazır şöför lazım şöför kiralasam 3. kamyonu ve trailer ı alcam daha çok para gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Bu oyun niye bu kadar yavaş iniyor? Kendi downloader programını yapmışlar ama 8kb/s ile ancak iniyor :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 torrent rullz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Haulin'i oynamıl olan birisi Allah rızası için bana bu oyunda neyi değiştirdiklerini söyleyebilri mi? Tabi oynun adı ve logosundan başka. Aynı oyun yahu, tamamen aynı, tamam bi gelşime beklemiyoduk da direk aynı oyunu da satmayın be, menüleri falan değiştirir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 yav bi de en pahalı şey nedir yani siz ne taşıyorsunuz ben şimdilik yumurta taşıyorum hem de double trailer :F süper para geliyor siz ne önerirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar