maxrep Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Merhaba Caverns reverd ile bir enchant malzemesi aldım ve Head kısmına ilave ettim Bunun gibi baska neler bulup kendime enchant yapabilirim. Tank için Enchanter ler neler yapabilir. Tank arakadaşlar yardım ederlerse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Tank değilim ama, enchanter olarak yardım edeyim. Shield'a +18 block value. Weapon'a mongoose. Chest'e +6 all stats. Bracers +12 str. Gloves +threat. Cloak +dodge yada agi enchant'ı. Boot'lara 12 stamina. Omuzluklara Scryer veya Aldor reputation enchant'ı. Leggings'ler için Leatherworkerlar çok baba şeyler yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 leatherworkerlarin yapabildikleri birkac sey var http://www.wowhead.com/?item=29534 http://www.wowhead.com/?item=29536 http://www.wowhead.com/?item=25650 zul'gurub tan http://www.wowhead.com/?item=19782 diger head enchantleri icin glyph of diye aratirsin. bir de shoulderlar icin aldor veya scryer enchantleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Shield'a +18 block value. yerine + 12 stam bas kalkana omuzluk icin aldor yada scryer dan kafalık icin kot dan alcan enchantları bacaklık icin lw lerin stam ve agi veren enchantı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Bacak için Clefthide Leg Armor aldım 30 stam 10 agi veriyor. Omuzluğa Aldor 13 dodge rating aldım. Bracera 12 Stam Boota 12 stam Shielda 18 stam weapona 15 agi Glove a threat falan fişman gidyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 bide feral tank için enchant yazarsanız ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 weaponada battlemaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 mongoose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 battlemaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Battlemaster'da moongose da kullandım.Moongose daha çok hoşuma gitti.Durmadan procluyor.Sanki permanant %4 dodge gibi yani.Üstüne üstlük crit de veriyor.Daha çok crit = daha çok TPS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 healından cok threat yarattığı için tercih ediyorum battlemaster'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 5 manler için battlemaster belki ama boss combatlarında 120 agility nin yerini tutabilecek bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 battlemaster daha iyi gibi geldi bana ya. 10dakkalık bi bossfightda 80k heallamış mesela, mongoosedan gelen crit daha az threat yaratır gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 mongoose'dan gelen crit değil önemli olan, Dodge + MainHand'i daha hızlı kullanma (bir nevi heroic için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 crit tabiki önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 tank için crit in cok bi onemi yok. [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 13:10 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Feral tank için kafaya caverns of time enchant omuzlara aldor/scryer cloak a 12 agility chest +6 stats bracer +12 sta gloves +15 agi pants lwlerin yaptığı 30 sta 10 agi boots 12 sta weapon +35 agi Crit ekstra threat demek o yüzden önemli, battlemasterdan gelen threat moongoose un critinden geleni geçmez yav sanmıyorum ama oturup hesaplamak lazım. Raide periodic damage gelen combatlar dışında çok bi numarası yok sanki. 80k heallarsın da bunun büyük kısmı overhealdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Void reaver, maiden gibi bosslarda battlemaster iş yapar da gerisinde mongoose lazım. Speed artıyor dodge artıyor, crit artıyor. Battlemaster ise sadece heallediği için aggro alıyor. Belki şu şekilde olabilir, offtanka battlemaster maine mongoose. [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 14:32 tarihinde, deadwoll tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Tank için crit önemli, daha doğrusu Threat arttıran herşey önemli.Artık TBC öncesi, sadece sunder atayım agro tutarım, DEF abanıyım devri bitti.TPS çok önem kazandı.Ama öncelik sırası düşük bir stat.Fakat değerini moongose proclayıp da %17 crit ile 1.6 - 1.8k shield slam critlediğinde çok iyi anlıyorsun.Ama bir sta,armor kadar önemli değil tabiki.Fakat küçümsenicek bir stat da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 defense, block, parry, dodge gibi önemli özelliklerden sonra crit e ne kadar abanacaksın ki? yani iyi bir tankın mongoose'un agilitysi dısında crit veren itemı var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Direk Crit'e abanmıyorsun zaten.Agility'den yararlanıyorsun.T4,T5 zaten epey bir agi veriyor.Ayriyetten Gemlerinin de biraz akıllı kullanırsan hiç sorun olmuyor.2 parça T5 ile %14 crit'im vardı ve diğer hiçbir statdan ödün vermemiştim.Üstüne moongose da proclayınca tadından doyulmuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 siralamada: stamina .. defens ... shield block .. dodge .. parry .. galiba.. Bende iki tane neck var biri Defens block diğeri defens dodge ikiside pve değil mi? dodge olan pvp demişlerdi Samimi 1.5 yıl tanklık yapan ve Expansion la oyunun aktif olarak birakn bir arkadaşımda stamina ! stamina ya aban gitsin demisti ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Block dediğim "block value" mu? yoksa "block rating" mi?Eğer Prot isen ve Shield Slam aldıysan Block value'yu threat için kullan.Dodge ise avoidance için.Hani biri daha çok threat yaratmak için diğeri ise daha çok hayatta kalmak için gibi düşünebilirsin. Edit: İkisinide PVE de kullanabilirsin.Sanırım yeni yeni prot gear topluyorsun o yüzden şimdilik hayatta kalmaya bak bence sen :D. [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 15:17 tarihinde, ssj4songoku tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 özellikle block rating değeri olan itemları seçme %25 den sonra çok bir anlamı yok zaten sürekli shield block açık olmalı ve zaten çoğu tier item istemesende veriyor bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 %25'den öncede pek anlamı yok. %25 artı %75 shield block ile crushing engelleme piyasada dolanan yanlış bir bilgi.Toplam avoidance %25 olsa yetiyor aslında.Ama istesende istemesende block artıyor.Oyundaki Itemları öyle yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar