A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Abim eve gelince söyledi,sabah saatlerinde buca-şirinyerde ki tansaş'ın önünde bomba patlamış,tvler'de hiçbişey yok,netten baktım buldum buyrun link. http://www.haberturk.com/haber.asp?id=38518&cat=110&dt=2007/10/02 Bunu yapanların Allah belasını versin,güzel İzmir'i ne hale getirdiler.Şerefizler hem bu ülkenin ekmeğini yiyecek,hem de kahpece saldıracak.Bir de utanmadan, pişkin pişkin milletvekili sıfatı ile sağa sola kusacaklar,ne günlere geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paladinesiz herifler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Başladılar yine ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 abi şerefsiz bu insanlar bunu yapan haysiyetsiz adi bi insandır olamaz böle bişey ya bak bi yuva daha gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 izmirde toplam 3 bomba patladı bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 hepsi de burnumun dibindeydi, şirinyer, forbes, üstüne bir de cezaevi önünde patlayınca tınaza geliyor herhalde sıra dedim ama olmadı şükür. yapanların da... arkadaşlarım evlerine gitmeye korkuyordu bugün be. korkunç yani, sabah uyanıyorsun, bomba patlamış, yerler kan, ölü var. off. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 19:39 tarihinde, utopia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 umarım kimse zarar gormez :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 of allah belalarını versin. bi de bunları savunanlar yok mu. onların iki kez versin. asker çok sert duruyor, meclisten hala birşey yok. çok zor bir dönemeç daha geliyor. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 20:34 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 girelim ulan artık nereye gireceksek. başlasın savaş. boş yere öleceğimize, savaşarak ölelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 hakkaten ha. ama bütün siyasetçilerimizde oy kaygısı olduğu sürece biz ırağa falan giremeyiz. yoksa ben hazırım. ilk iş gidip bi uzun menzilli edinecem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 hep savaşmak istemişimdir.2 seneye çıksada gitsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ARkadaşlar gerekirse tabi savaşırızda öyle quake-counter-call of duty oynamak gibi değildir gerçek savaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 kimse öyle olduğunu ima etmedi zaten? no offence [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 22:07 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 aa tüh lan ben de counter'da antrenmanlara başlamıştım be :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 bugün okuldan dönerken bomba patlayan yerlerin önünden geçtim, ortalık mahvolmuş, hemen her gün otobüse bindiğim şirinyer tansaş durağı bomboş, yerlerde parçalanmış tabela, cam parçaları, temizlikçinin kolu kopmuş bulamamışlar, bir kişi hayatını kaybetti zaten.. allah hepsinin belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 sevgili kız arkadaşımın şans eseri kurtulduğu, sinirden küplere bindiğim, "e hadi bişeyler yapmıyo muyuz sevgili hükümetim?" dediğim boktan olay. bu dağ ayılarının yakalanıp kurşuna dizecekleri günü iple çekiyoruz ailecek. bi de bu defa hayatımda hiç telafi edemiceğim bi acıyı yaşamama ramak kaldığı için terörü burdan feci şekilde kınıyorum. ama her türlü bakanımızın yaptığı gibi kınamakla kalıyorum. kınayınca onların gururuna dokunuyo nasıl olsa, "ayıp bişey yaptık" galiba diyip eylemlere son veriyolar. negzel. yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 başbakan da son çırpınışlar desin dursun bakalım. adamlar çırpınıyor biz yerimizde sayıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 off analarına sövdüm yine bi güzel. hakkaten yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 geçen sene her gün önünden geçtiğim bir durakta olmuş olay.duyduğuma göre aslında durağa bırakılmış bomba,temizlik görevlisi çöpe atmış temizlerken.tam öğrencilerin durakta yoğun olduğu saatte patlayacakmış.allahtan daha büyük birşey olmamış,gerçi yine ölen var ama daha kötüsü de olabilirdi.ayrıyetten allah belalarını versin it soylarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 bugünki gazetelerde dikkat çeken hiç başlık yoktu bu patlama ile bi yeni asırın alçakları dikaktımı çekti gerisi hep başka bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 bazı gruplar üzerinde sonradan düşünüldüğünde kınanacak şeyler yapılmadıkça bunlar devam edecekmiş gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nolofinwe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Amerika bizi ne hala getirdi, Türkiyenin dörtbir yanında kardeşlerimiz kalleşçe öldürülüyo kılımızı bile kıpırdatamıyoruz.. Çok üzücü bi tablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar