Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'de patlama

A-R-E-S

Öne çıkan mesajlar

Abim eve gelince söyledi,sabah saatlerinde buca-şirinyerde ki tansaş'ın önünde bomba patlamış,tvler'de hiçbişey yok,netten baktım buldum buyrun link.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=38518&cat=110&dt=2007/10/02

Bunu yapanların Allah belasını versin,güzel İzmir'i ne hale getirdiler.Şerefizler hem bu ülkenin ekmeğini yiyecek,hem de kahpece saldıracak.Bir de utanmadan, pişkin pişkin milletvekili sıfatı ile sağa sola kusacaklar,ne günlere geldik.
Sosyal ağlarda paylaş

hepsi de burnumun dibindeydi, şirinyer, forbes, üstüne bir de cezaevi önünde patlayınca tınaza geliyor herhalde sıra dedim ama olmadı şükür.

yapanların da...

arkadaşlarım evlerine gitmeye korkuyordu bugün be. korkunç yani, sabah uyanıyorsun, bomba patlamış, yerler kan, ölü var. off.

[ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 19:39 tarihinde, utopia tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bugün okuldan dönerken bomba patlayan yerlerin önünden geçtim, ortalık mahvolmuş, hemen her gün otobüse bindiğim şirinyer tansaş durağı bomboş, yerlerde parçalanmış tabela, cam parçaları, temizlikçinin kolu kopmuş bulamamışlar, bir kişi hayatını kaybetti zaten.. allah hepsinin belasını versin.
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili kız arkadaşımın şans eseri kurtulduğu, sinirden küplere bindiğim, "e hadi bişeyler yapmıyo muyuz sevgili hükümetim?" dediğim boktan olay. bu dağ ayılarının yakalanıp kurşuna dizecekleri günü iple çekiyoruz ailecek.

bi de bu defa hayatımda hiç telafi edemiceğim bi acıyı yaşamama ramak kaldığı için terörü burdan feci şekilde kınıyorum. ama her türlü bakanımızın yaptığı gibi kınamakla kalıyorum. kınayınca onların gururuna dokunuyo nasıl olsa, "ayıp bişey yaptık" galiba diyip eylemlere son veriyolar.

negzel. yola devam.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene her gün önünden geçtiğim bir durakta olmuş olay.duyduğuma göre aslında durağa bırakılmış bomba,temizlik görevlisi çöpe atmış temizlerken.tam öğrencilerin durakta yoğun olduğu saatte patlayacakmış.allahtan daha büyük birşey olmamış,gerçi yine ölen var ama daha kötüsü de olabilirdi.ayrıyetten allah belalarını versin it soylarının.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...