Cinruhi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Evet arkadaşlar SOE'nin sayfasını dolaşırken gördüm gelecek MMO'lar kısmında. Ajanlı filan bir oyun. Youtube'da bi kaç videosu var, hemen linkleri paylaşıyorum.. Ropörtaj: http://www.youtube.com/watch?v=G3FWmdtDlOA In game: http://www.youtube.com/watch?v=IlbdB-ILkhQ Konu olarak enteresan geldi ama tabi bu videolar şu an için çok yetersiz tam olarak ne olduğunu anlamamız için. Tanıtan adam kendi ajans'ını kurabilmekten, teknoloji geliştirmekten filan bahsediyor. Yani sadece bir fps değil, aynı zamanda secret revealer tarzı bişiler kokluyorum (ingilizce ağırlıklı olabilir oyun diye düşünüyom). Şu SOE SWG'deki başarısını bir daha göstersin başka bişi istemiyorum. Evet gelişmeleri, yorumları, tahminleri alalım.. Forumlarda adı geçer olmaya başlamış oyunun.. Ana site yapım aşamasında şu an: http://theagency.station.sony.com [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 05:19 tarihinde, Cinruhi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 SOE SWG'deki başarısını?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 SOE gitsin kendi oynasın kendi oyunlarıyla çeksinler ellerini mmo dan gidip muzik seti,PS yapsınlar. SWG deki başarısı? Hangi dönem oynadın bilmiyorum ama mukemmel olabilecek bir oyunu ( ki ilk zamanları gayet iyi idi ) bu kadar berbat duruma sokabilmekte ayrı bir yetenek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Ya yanlış anladınız tabi ki ilk dönemlerinden bahsediyorum. Jump to the light speed çıkana kadar oynadım(o zamana kadar taşıtlar filan eklenmişti en son) ve daha iyi bi oyun bilmiyorum o anlamda. Sonra olanları forumdan okudum ve üzüldüm tabi ki.. Sunucularda oyuncu kalmamış. Ya bu agency çıksın, belli bi düzeye kadar güzel upgrade edilsin düzenli, zevkini alıyım yeter. O anlamda başka bişi istemiyom. Zaten sonsuza kadar sürecek çok güzel bi oyun hepimiz için zararlı di mi? Özellikle bir MMORP :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Tabiki guzel bir oyun olursa alır oynarız ama söz konusu SOE olunca insan 2 degil 20 kere düşünüyor artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 öyle demeyim soe güzel oyun yaparda takip edemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 bu oyun o kadar kolpa ki aylardır ortalarda olmasına rağmen konusu yeni açılmış :P (gerçi vardı bi topic daha galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ee ne kaldı işte boşa yatırım yapıyo SOE. Sen otur taş gibi grafiklerle manyak bir oyun yap ama geliştirmeyi becerme sonrada herkes almasın, alan bıraksın gitti o kadar yatırım. Sony'nin gidip yapması gereken şeyler bunlar işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 2 degil 20 degil hiç düşünmemeli , koyar oyuna 20 profession kasanı donald trumph yapıyoruz diye ondan sonra başlar ahali jedi aman pardon donald olacam diye ortalarda dolanmaya. Kanmayın SOE ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Bu sanki daha pek olmamış gibi geldi bana . Syphon Filter havası var ama MMO neresinde ben onu çözemedim . Yani profession koysalar mesela , birileri blueprintlerini yapsa çok güçlü bir silahın , bir agency onu satın alsa , sonra diğer agency ajanları girip onu çalmaya çalışsa çaktırmadan falan . Bu böyle gir vur , arada video girsin gaza gelirsen gel , hadi gelmedin bak şimdi elinde testereli adam geliyo modunda pek başarılı olmamış . Closed beta başlasın bakalım 1 yıl sonra neler olacak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 swg oynamış olan bi insanın kesinlikle almaması gereken bi oyun. çünkü biliyorki oyunu soe yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 The Agency ile ilgili İlk Trailer yayınlamış. Counter APB'ye rakip olur mu bilemiyorum. Oyuna hazırlık için bir de The Agency: Covert Ops isimli mini oyun yapmışlar. Bazı ufak detaylar, linkler ve Trailer'ı burada bulabilirsiniz. V2.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Olayı nedir anlamadım.Silah alıp birbirimizi vurmaktan mı ibaret oyun ? bi story filan var mıdır yoksa arena tarzı mekanlarmı hep ? bileniniz varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 lol bildiğin Facebook oyunu olmuş. Evet MMO , Facebook MMO.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 cancelled :) zaten unutmustuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 jonq said: Tabiki guzel bir oyun olursa alır oynarız ama söz konusu SOE olunca insan 2 degil 20 kere düşünüyor artık :) bi oYunda zonelara girmek için para mı istenir? lol sony istiyor yok böyle bir kolpadinlik LEVEL 80 hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 SOE ? RUN FOR YA LIVES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 SOE üstüne para verse gidip mmo'sunu oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 neden öyle diyorsunuz? bir ara insanlar dc online oynamıyor muydu? ya da global agenda güzel bir oyuna benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar