Gimli Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Undying olur ustume tiklaninca asla anlamlı bisi sölemez sürekli homurdanırdım
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 noob bir dark seer olur ikinci skillimi gider karşı herolara atarım.
khala Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 terrorblade olurdum teröristlerin mekanı ilüzyonlarımla basıp tam geberirken terörist başına sunder atardım.
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ursa olurdum yekten kafam atinca durduramiyolar
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 said: gerçekten, küçüklükten beri var bu özelliğim bugün sınıfta önümdeki kız yumurtluyodu mesela o_O
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Mortred olurdum,sinirlenince 4x critic vuruyorum bazen...
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Rhasta olur, kadinlari agima dusururdum hemen arkasindan ucururdum...
Xan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Silencer olurdum,çünkü bütün dünyayı istediğim zaman sustururdum. Paladin olurdum,hatun kısmı için. Bane Elemental olurdum her türlü kafayı yaşardım.oha falan. Zeus olurdum,sevmedigime bi lightining sevmedigim bir topluluga chain.. Sanırım tiny olmazdım.istemezdim.olsam üzülürdüm.kahrolurdum.allahım neden derdim.herkes gibi beyenilmek ister çok üzülürdüm.stun atmaz hayata küser arkadaşlarımı fırlatırdım.hiç büyümek istemez hep küçük kalmak isterdim.insanlar bana vurduğunda elleri acımasın isterdim.tiny olmak istemezdim evet. Peki ya Dragon knight?offf nasıl isterdim bir allah bilir bir ben. işte dragon knight olsaydım o zaman çok mutlu olurdum.tanrıyla çok iyi geçinir her gün teşekkür ederdim.insanken ateş püskürtmezdim belki güzel gözükmez diye ama ejderha olup baya güzel hissederdim.o zaman ates saçardım..kafam güzelmi..sanırım..
Öne çıkan mesajlar