ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 -parfüm- celvin klein-eternity .................-aquamarine .................-ultraviolet hugo boss-boss -roll-on- rexona-cobalt imperfect full speed -deodorant- fa
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 abimin parfümü,namıdeğer Issey Miyake =) çok başarılıdır. roll on filan traş işler kullanmam [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 22:25 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ckin2u ve hugo boss soul kullanıyorum şimdi. izemiyak ta kullandım iyidir.
Killer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ben bakkal parfümü sıkıyom.5 ytl lavanta kokulu. mis.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 BULGARI Ahah yok yok axe kullanıyorum ben. Reksona meksona falan markette ne görürsem. Roll on güzel bişey ayrıca. Fa da iyidir.
Osso Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 burberry-london burberry-brit fahrenheit -------------- nivea dry impact
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 valla acik aliyorum orjinale para dayandiramiyoruz :) Kenzo Le Par die bi$i var cok fena orjinali gelmi$ti Fransa dan ondan sonra aciginida tuketmeye basladim ama son zamanlarda FA nin aftershave i var bi tane Spicey bi$ey onu surup gidiorm cok guzel :P surmeli olarak ta nivea fresh kullaniyorum kokmaya basladigim gunden beri :)
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 rochas black xs [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 22:38 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ]
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Yeni tartışma açalım o zaman. Değer mi o parayı parfüme saçtığınıza? Uçuk uçuk fiyatlar. Hani güzel kızlar satmak için dener misiniz falan demese hayatta üzerime sürmem o kadar pahalı şeyi. Neme lazım bozar bizi. Olay güzel kokmak dimi? Yazık o paraya bence.
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Parfüm olarak bi 2 senedir falan Hugo kullanıyorum, 2 senedir kullanabiliyor olmamın sebebi ayda yılda bir sürmem =P Deodorant sıkıyorum sadece, Slazenger iyidir, Dunlop iyidir, Gilette iyidir, falan.
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 esasen D&P die bi acik parfum markasi var kadikoyde orjinale cok yakin yapiolar kokulari ve fiyatida orjinale bakarsan yok gibi :P
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Armani black code Abercrombie fierce arada bi gio deo 8x24 Markant
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Peynirli Cheetos. Yaşattıgı şok sayesinde kızları eve atabiliyoruz.
Mino Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Lady Speed Stick (teri iyi tutuyor diye) Onun dışında Venezia, Roma falan var hala duruyor da, sürmemi gerektiren hiçbir aktivite olmadı. :)
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 favorim değil, umduğum da değil, bulduğum: ckin2u, lamer nicki gibi lol
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bir zamanlar dunlop aftershave kullanıyordum(mavi) sonra uretmedıler bı daha bılmıyorum tenhada bır yerlerde bulursum kacırmam alırım sızde gorursenız haber verın yine dunlop deodorant kullanıyorum (mavi) nivea roll-on 24 saat etkılı olan edt:imlaaa [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 23:18 tarihinde, Masakari tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar