Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

favori parfümleriniz roll-onlarınız deodorantlarınız(erkek)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abimin parfümü,namıdeğer

Issey Miyake =)

çok başarılıdır.

roll on filan traş işler kullanmam

[ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 22:25 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
valla acik aliyorum orjinale para dayandiramiyoruz :) Kenzo Le Par die bi$i var cok fena orjinali gelmi$ti Fransa dan ondan sonra aciginida tuketmeye basladim ama son zamanlarda FA nin aftershave i var bi tane Spicey bi$ey onu surup gidiorm cok guzel :P surmeli olarak ta nivea fresh kullaniyorum kokmaya basladigim gunden beri :)
Mesaj tarihi:
Yeni tartışma açalım o zaman. Değer mi o parayı parfüme saçtığınıza? Uçuk uçuk fiyatlar. Hani güzel kızlar satmak için dener misiniz falan demese hayatta üzerime sürmem o kadar pahalı şeyi. Neme lazım bozar bizi. Olay güzel kokmak dimi? Yazık o paraya bence.
Mesaj tarihi:
Parfüm olarak bi 2 senedir falan Hugo kullanıyorum, 2 senedir kullanabiliyor olmamın sebebi ayda yılda bir sürmem =P
Deodorant sıkıyorum sadece, Slazenger iyidir, Dunlop iyidir, Gilette iyidir, falan.
Mesaj tarihi:
Lady Speed Stick (teri iyi tutuyor diye)

Onun dışında Venezia, Roma falan var hala duruyor da, sürmemi gerektiren hiçbir aktivite olmadı. :)
Mesaj tarihi:
bir zamanlar dunlop aftershave kullanıyordum(mavi) sonra uretmedıler bı daha bılmıyorum tenhada bır yerlerde bulursum kacırmam alırım sızde gorursenız haber verın

yine dunlop deodorant kullanıyorum (mavi)

nivea roll-on 24 saat etkılı olan

edt:imlaaa

[ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 23:18 tarihinde, Masakari tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...