Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Yok,Bazı şeyler kafaya yazılmış silinmiyor sizin.Mantık çıkaramaz bunları. Osmanlı Derken zaten biz 36 kişinin padişah olduğu bir sülaleyi kastediyoruz zaten hiç devletten bahsettik mi? Ne alakası varki Osmanlı ile deyince nasıl anlaşılacak Osmanlı devleti dimi? Benim hatam. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 00:55 tarihinde, Fortuna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 evet çok hatalısın fortuna, kızdık çok. cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 kurbağa olmuş konu. ordan buraya zıplayıp duruyor. yahu bi ilk mesaja bakıyorum, bi son mesajlara. oha beyav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 hadi dil konusunada deginiyim gidin osmanlinin bir belgesini okuyun ne anliyorsunuz arapca farsca turkce corba edilip gotlerinden osmanlica diye dil uydurmuslar fizulinin su kasidesi saray dili said: Saçma ey göz eşkden gönlümdeki odlara su Kim bu denlü dutuşan odlara kılmaz çâre su Âb-gûndur günbed-i devvâr rengi bilmezem Yâ muhît olmış gözümden günbed-i devvâra su Zevk-ı tîğundan aceb yoh olsa gönlüm çâk çâk Kim mürûr ilen bırağur rahneler dîvâra su Vehm ilen söyler dil-i mecrûh peykânun sözin ıhtiyât ilen içer her kimde olsa yara su Suya virsün bâğ-bân gül-zârı zahmet çekmesün Bir gül açılmaz yüzün tek virse min gül-zâra su aha buda halkin konsutugu dil yunus emreden said: Çağırayım Mevlam Seni Dağlar ile taşlar ile Çağırayım Mevlâm seni Seherlerde kuşlar ile Çağırayım Mevlâm seni Sular dibinde mâhiyle Sahralarda âhû ile Abdal olup yâhû ile Çağırayım Mevlâm seni Gök yüzünde İsâ ile Tûr dağında Mûsâ ile Elindeki asâ ile Çağırayım Mevlâm seni Derdi öküş Eyyûb ile Gözü yaşlı Ya’kûb ile Ol Muhammed mahbûb ile Çağırayım Mevlâm seni Bilmişim dünya halini Terk ettim kıyl ü kâlini Baş açık ayak yalını Çağırayım Mevlâm seni Yûnus okur diller ile Ol kumru bülbüller ile Hakkı seven kullar ile Çağırayım Mevlâm seni baya turkceymis ya saray dili osmanliya +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 iyiki hrant dink dedik, konuyu hemen saptırdın. Sen cevap versene Büyük taarruz yer altındamı yapıldı? Skaraya Meydan Muharebesi yer altındamı yapıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: O belgeselde gördük zaten yeni üyelerin türlçe bilmediğini ve eskilerinde Yapamooorum gidemooorum dediklerini. Hrant Dink daha iyi türkçe biliyormuş. ozaman o belgeselde hanedanlık kaldırıldıktan sonra hanedan üyelerinin yurt dışına sürüldüğünüde izlemiş olman gerekiyoki nitekim orayı es geçmissin.son hanedan üyeleri hepsi yurt dışında büyüdüğü için türkçe bilmemeleride normal olsa gerek.herneyse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: YAAAAA NEYSE NE ABİ Bence milli maçta mehter çalınması güzel birşey beni gaza getirir. Çoğu Türk'ü de gaza getireceğine inanıyorum videoda olduğu gibi. Bazı insanları getirir bazılarını getirmez. Bİtti konu kapanmıştır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Osmanlıyı kabul etmeyen kayıp türk gençliğinin vidyosu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=sA6gzpT5UNU Osmanlıcı gençlerin videosu:D Sona doğru iyice Osmanlı olmuşlar:D [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 01:05 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 alakasi yok adamalrin tipelre bak hangisi bzie benziyor sarisin tipler osman degil hans direk turk ------- rum evlenmis cocugu olmus bu ermeniyle evlenmis onun cocugu olmus bu yahudiyle evlenmis onun cocugu italyanla evlenmis onun dogan cocugu fransizla buyuk buyuk buyuk buyuk buyuk dedesi turk bitek geri kalan corba bu adama turk ancak embesil algisinda denilebilir hani dererya -nerelisin? -dogma buyume istanbul -baban nereli -istanbul -onun babasi? -artvin -tamam artvinlisin sen WTF? direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: http://www.youtube.com/watch?v=sA6gzpT5UNU Osmanlıcı gençlerin videosu:D arkada 2. sıradaki gözlüklünün 3 solundaki benim!!! /wave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ıngılızler zırhlılarını sarayın dıbıne zıncırlemısler topları saraya cevırmısler vahdettın efendı "ulan ben nasıl yırtarım bu durumdan kendımı hanedanlıgı nasıl kurtarırım cakmısım halka bana ne onlardan" modunda Mustafa Kemal ı Duyunu Umumıye ye yardım etsın dıye anadoluya gonderıyor cunku ısgal kuvvetlerı savas tazmınatı ıstıyor bu arada osmanlının en sasalı donemınde bıle tebaa acından oluyordu saray bunları hıc sallamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ya zaten oyle olmasa lozan a kendini cagirttirmak gibi bi terbiyesizlige girmez tepki oalrak saltanat kaldirilinca halifeyim ben ulan diye kuyrugunu bacaklarinin arasina alip ingilzilere siginmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: -nerelisin? -dogma buyume istanbul -baban nereli -istanbul -onun babasi? -artvin -tamam artvinlisin sen oha nokta atışı yaptın gene viktor direk ben said: sarisin tipler nasıyani sarışılar türk dimi? said: halifeyim ben ulan diye kuyrugunu bacaklarinin arasina alip halifelik sonradan kalktı..yani bi süre dewam etti.. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 01:09 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Türk olmak kanla alakalı değil artık. Hiçbir millet artık kanla alakalı değil,saf ırk yoktur dünyada belki Yahudiler... Türk olmak fikirle alakalı Ruh ile alakalı,nasıl düşündüğünle alakalı. "Türkiye Cumhuriyetini kuran Türk halkına Türk milleti denir." Mustafa Kemal Atatürk. Edit:İmla Edit 2:Artık yatıcam,tartışmamızın beni ilgilendiren kısmıda burada bitti zaten.. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 01:12 tarihinde, Fortuna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Pardon resmi yanlış yere koymuşum başka başlığa olacaktı. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 01:17 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: Sen cevap versene Büyük taarruz yer altındamı yapıldı? Skaraya Meydan Muharebesi yer altındamı yapıldı? Güldüm. Ben devletin çaktırmadan destekledigiydi bu muharebeleri. Sen yer altından dedigimde, ne anladın? Atatürk'te potansiyel vardı, onunla yürütüldü direniş. Ben anlaıyorum vahdettin'e hain mi diyorsun ne diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 he zaten bizi de 84 yıl önce uzaydan indirdiler. siz gidin şu anadoluya bi devlet kurun. sizden önce osmanlı vardı. türk olun siz de dediler. hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 vahidettin hain ustelik casus http://forum.paticik.com/konu.php?id=138897 ingiliz kraliyet arsivlerinden cikti ortaya suresi gecince kapi gibi kaynagi var hain olduguna dair ayni skeilde devlet arsivlerinden hodri meydan vahdettin in anadoludaki direnisi destekledigine dair karsit kaynak cikarin kaynak yoksa susun benim kaynagim ortada ispatlanmis bisey gerisi fasa fiso halifelik olayina gelince "halifelik sonra kaldirildi hebe hube" orta3 tarihi tartismiyoruz burda vahdettin ingizlilere dunyadaki muslumanalrin halifesi sifatiyla sigindi ingilizlerde kullaniriz ise yarar ayagina aldilar cunki lawrance la verdikleri sozleri sallamadiklari bolseviklerin gizli anlasmalari ortaya dokmesiyle aciga cikmisti ustune ustluk yahudielri getirip israil i kuduste kurma planida ogrenilince araplar haliyle sigindiklari ingilizlere karsi nefret beslemeye basladilar ingiltere kullanmay idenedi ancak osmanlinin halifeligini sunni turkmenler haricinde kimse tanimiyordu elelrinde patladi vahdettini kaderine terkettiler halifeligin kaldirilmasi ve osmanlinin surulmesi ise ayri olay vahidettin le pek ilgisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Osmanlının son 80 - 100 senesini değerlendirerek ben Osmanlı çocuğu değilim diyosun yani. peki bu toprakları kim aldı abi. biri alıp da hayrına bize mi verdi. biz kimiz? diyosun. biz bu topraklar üzerinde yaşayan Türk, Kürt, Çerkez, Laz vs hepsi biziz işte.karışcak tabi. karışmaması bi sorun olurdu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Abi aşırı saf mısınız, gibiymiş gibi mi davranıyorsunuz anlamıyorum. Çıkan kaynakta yüzyıl sonra ingiliz'lerden. Gg england. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Beyler şu an kullandığımız vatan toprağı sayılan her yerde çekili olan bayrağımızın tarihine bakın bence ondan sonra gökten mi inmişiz topraktan mı çıkmışız karar verirsiniz ayrıca konu nerden nereye gelmiş tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Resmen tepeden inme millet olan amerikalilar bile ben amerikaliyim hatta israrla amerikanim derken bizim yüzyıllarca süren imparatorlugun devaminda kurulan ülkede türküz dememiz rahatsızlık veriyor ne garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 DTO - DÜNYA TÜRK OLSUN - DTO BUDUNCULAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bu toprakalri daha dogrusu anadoluyu kim aldi? LOL anadolu zaten turktu turkun elinden toprak almak marifet degil anadoluya osmanli kenkler degil selcuklular girdi ilk ve ilerliyende onalrdi egeye kadar tarih bilin azicik koskoca Ingiliz kraliyet arsivini adamdan saymamakda sovenist milliyetciligin bi etkisi olsa gerek tabi ya baskau lkenin yazdigindan bzie ne biz tarihi kendimiz yazariz istedigimiz gibi sekillendirirz ne olucak canim gercekte olanlardan kime ne biz ne diyosak o olmustur tarihte hatta osmanli gibi yapalim kendimiz disindaki tarihi silelim ogretmiyelim bizden 400 yil sonra gelenler selcukluyu gokturkleri hunlari filan cinlilerden arayip bulsunlar [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 02:17 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar