Dela Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 daha keyifli oyunlar icin, 1- Kablo cekmeyin. farkediyoruz. 2- Maphack acmayin. Ozellikle int herolarinda target alma olayini zorlastirir, ayrica anliyoruz. 3- Nublari farmlayip, takimlari dengesiz kurup vakit kaybina sebep olmayin. Az delikanli olun. 4- Ezilince quit cekmeyin, rakibinizin emegine saygi duyun. Ekmek, Azmo ve diger gg yazip quit cekenler, yapmayin. 20 dakika da olsa emek emektir, emege saygi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Lan hepsini bir oyunda ihlal etmeyi başarmış bir adamsın, nasıl yüzsüzlük arkadaş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 dsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 kabloya gerek yok haci, reset tusu orada sabit. ha bi de, ekleme ihtiyaci hissettim, hadi kablo cekeceksiniz oldukten sonra yapmayin bari, cok pis anlasiliyor. kill yapin hatta, ondan sonra cekin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 lan ben reset basamıyom çok zor iğne bulmam lazım nerden bulucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 @lanc:kill yapabilcek olsa niye çeksin dayı [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 19:41 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 sesim geliyor mu? lag lag ses ak lagggg diyip çıkanlarda anlaşılıyor.yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 hiç mi interneti kopup düşen yok bu oyunda ?:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 var fistanla biz düşüyoz hep voltaj gider biz düşeriz net gider biz yani kaderimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 @fuks dayi adam o kadar da kabiliyetsiz degildir be, cagirir g3nke alir adami sonra aa o kadar da iyi oynamaya baslamistim tuh dustum edebiyati yapar. cektiysem cektim diceksin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Bu yukardaki nedenler patide oynamama sebebim Hatta sly-one yaptıda neden yaptım dedim kzıdıydı yani bu olaya karsı ses cıkarmak bile suç Suç işledin dela kızcaklar sanada [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 19:54 tarihinde, Narstil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 sen sanki hiç res basmıyon sinan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: @fuks dayi adam o kadar da kabiliyetsiz degildir be, cagirir g3nke alir adami sonra aa o kadar da iyi oynamaya baslamistim tuh dustum edebiyati yapar. cektiysem cektim diceksin sdf. hayır zaten sendika almaz beni oyuna artık, itiraf edeyim. yaptım bunu. evet yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 kablo çekince ip adresim değişiyor uğraşmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: Bu yukardaki nedenler patide oynamama sebebim Hatta sly-one yaptıda neden yaptım dedim kzıdıydı yani bu olaya karsı ses cıkarmak bile suç Takımlar olmayınca, oyun gereğinden fazla dengesiz olunca rmk yapıyoz biz. Vakit kaybetmenin lüzumu yok. Anlaşılamayan tarafını göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 mesela bu takimlara alt + a basarim diyorum, adam hala go'luyosa basiyorum rmk oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 harass topici açıldı mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 dela sunu yazanin senin olman cok komik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Dela hadi bi yere kadar da gercekten çirkef olan bazı kişiler var. Selamları mı gönderiyorum burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bendende bi şık = sonu belli oyunlarda karşı takım tamam abi gg siz kazandınız dediğinde. ya olmaz bitirelim bak cıkarsan banlarım tarzı yaklaşımlar çocukçadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Oyun baklavasına değilse bitene kadar oynayacaksın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 dfasdf lol [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 21:33 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 hadi giriyoruz orta gogogo diyip fiş çekmek iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 dela, etik ne biliyo musun lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 60'a 20 skor, geçmiş zaman 1 saat ise ve 60 olan taraf pushlamıyorsa, mamalitör hesabını yapıyorsa quitte bir sakınca görmüyorum, görenlerin de kirli çamaşırlarını dökerim, dosyanız kabarık eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar