Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yenı makine, yenı hata

Cuce

Öne çıkan mesajlar

*Bios Update
*Ramleri takıp çıkartma, ya da yerlerini değiştirme
*Power supply kablolarının yerlerini değiştirmek
*Eksik driver kontrolü / driver güncelleme
*Windows service packlerin yüklenmesi
*Fanların çalışıp çalışmadıklarını kontrol etmek

Aklıma gelen şeyler. Yaşamıştım, bios update ile düzeltmiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarım(benim değil seninkine ha) sağ tıkla, özellikler, gelişmiş, başlangıç ve kurtarma, orda sistem hatasında otomatik olarak yeniden başlat seçeniği etkisiz hale getir. mavi ekran çıktığında durur. hatanın ne oldugunu yazarsın
Sosyal ağlarda paylaş

amd+ati ama zaten o yuzden gg değil.

ramler'ı denedim teker keter eski aramlerdem taktım onlarda bi fark olmuyo,

kesinlikle ekran kartından diyorum bende ki az önce vidyo actığımdada patladı makine.amd+ati ama zaten o yuzden gg değil.

ramler'ı denedim teker keter eski aramlerdem taktım onlarda bi fark olmuyo,

kesinlikle ekran kartından diyorum bende ki az önce vidyo actığımdada patladı makine.

viktor, ben okuyabilsem kodu hemen google'lıycam zaten ama ı ıh anında cokuyo.

bios updateledim, driver updateledim, servise pack taze, fan sorunu değil keza anında patlıyo, anı ısınmaya vakti olmuyo ki zaten bi ramlerin fanı yok makinede gayet soğuk bi makine. power supply kablolarının yerını değiştirme derken? haı denemedim ama deniyim ne gibi bi sorun yaratabilir ?

[ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 13:13 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Başka ekran kartıyla dene bence de, arkadaşımın da benzer bir sorunu vardı ekran kartından kaynaklanan (9500pro'yu 9700'e overlocklamıştık işte) yeterli güç alamıyormuş öyle salak bir şey olmuştu. Ekran kartını azıcık işe koşacak bir şey açtığımızda mavi ekran veriyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...