Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 merhaba yenı bilgisayarım, herhangi bir oyuna girdiğimde anında mavi ekran veriyo, ilginc dimi. okuyamıyorumda anında restart edıyo. neyse işletim sistemim 32bit windows xp, muhtemelen sorun olan ekran kartım radeon hd 2600xt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ramlerdende olabilir. mavi ekran genelde donanımsal hatadan çıkıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 uyumsuzluk toplama yaptıysan muhtemel, hazır satın aldıysan garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 intel+ati = gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 fan ların yeterli diilidir belki edit: bi de fişin takılı olup olmadıgını kontrol et.. tabi bu arada sigortalar da acık olmalı sdgsdg [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 00:52 tarihinde, mulgear6 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Kesinlikle ekran kartından bence.Başka bi ekran kartıyla dene derim.Ram'le yada fanlarla bi alakası olsa başka programlarla falan bişeyler yaparkende restart atması lazım.Demiştim sana 8600 gt sonic+ al diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ekran kartı olabilir belki surucu yuklerken hatalı yuklenmıstır bide fan olsa her isindiginda yapar ama fanda mavi ekran hıc gormedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 *Bios Update *Ramleri takıp çıkartma, ya da yerlerini değiştirme *Power supply kablolarının yerlerini değiştirmek *Eksik driver kontrolü / driver güncelleme *Windows service packlerin yüklenmesi *Fanların çalışıp çalışmadıklarını kontrol etmek Aklıma gelen şeyler. Yaşamıştım, bios update ile düzeltmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 asagida STOP 32432432 yada DUR:234324 seklinde bisey yazmasi lazim o mavi ekranda kodu yazarsan daha iyi anliyabiliriz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Ramlerin CL versiyonlarını kontrol et, gerçi yeni makine aldıysan, büyük ihtimalle aldığın Ramler aynı markadır. Ama yine de fayda var kontrol etmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bilgisayarım(benim değil seninkine ha) sağ tıkla, özellikler, gelişmiş, başlangıç ve kurtarma, orda sistem hatasında otomatik olarak yeniden başlat seçeniği etkisiz hale getir. mavi ekran çıktığında durur. hatanın ne oldugunu yazarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 amd+ati ama zaten o yuzden gg değil. ramler'ı denedim teker keter eski aramlerdem taktım onlarda bi fark olmuyo, kesinlikle ekran kartından diyorum bende ki az önce vidyo actığımdada patladı makine.amd+ati ama zaten o yuzden gg değil. ramler'ı denedim teker keter eski aramlerdem taktım onlarda bi fark olmuyo, kesinlikle ekran kartından diyorum bende ki az önce vidyo actığımdada patladı makine. viktor, ben okuyabilsem kodu hemen google'lıycam zaten ama ı ıh anında cokuyo. bios updateledim, driver updateledim, servise pack taze, fan sorunu değil keza anında patlıyo, anı ısınmaya vakti olmuyo ki zaten bi ramlerin fanı yok makinede gayet soğuk bi makine. power supply kablolarının yerını değiştirme derken? haı denemedim ama deniyim ne gibi bi sorun yaratabilir ? [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 13:13 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Makinen toplama mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 STOP 0x0000000a, 0x00000016, 0x0000001c, 0x00000000, 0x904f9f6a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 said: kertenkel, 04 Ekim 2007, Perşembe - 00:43 tarihinde demis ki: intel+ati = gg he canım he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 hddde bad sector olma ihtimali de yüksek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bad sector diyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ekran kartı diyorum.ati'lerin bazı modellerinde vpu recover hatası diye bişey okumuştum belki alakası olabilir.Bence eski bi ekran kartıyla falan bi dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ramlerin ganyan kaç? [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 17:49 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Başka ekran kartıyla dene bence de, arkadaşımın da benzer bir sorunu vardı ekran kartından kaynaklanan (9500pro'yu 9700'e overlocklamıştık işte) yeterli güç alamıyormuş öyle salak bir şey olmuştu. Ekran kartını azıcık işe koşacak bir şey açtığımızda mavi ekran veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ekran kartıdır büyük ihtimal. hatta ekran kartının soğutma olayında sorun var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Makina toplama mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 makıne toplama hdd yenı badsector yok makine toplama soğutma sorunu değil arkadaşlar, soğutma olsa 5 dakka sorna cöker makine başka bi sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 hdd yeniyse bad sector olmaz diye bi kural yok ki. ama sen ekran kartını hddyi başka bilgisayarda dene en iyisi. hatta hddyi başka bilgisayara takıp senin hddyi boot et direkt, aynı hatayı veriyo mu bi bak. anca böle anlarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 vpu recover olayı olabilir bence bu ekran kartından diyorum inatla.ankaradaysan kartımı söker getiririm deneriz hatta senin makinada.garanti kapsamına girer nasıl olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar