kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 beyler ciddiyiz. fistanla bana yurtdışına kaçmak için para lazım.... gönlünüzden ne koparsa 3000 ytl lazım 300 kişi olsanız 10ytl yollasanız kişi başı yeterlidir bizim için yoksa tefeci işine gircez ya bulun yaw yok bizim zengin kankamız felan babam dün dota oynarken "sen ne zaman işe giricen sürekli yatıp kalkcanmı bu evde otel mi lan burası" dedi gururuma dokundu kavgaya giriyoduk annem desem yediğim lokmaları sayıyo fistan a hiç gelmesin sıra onunki benimkinden daha kötü adam dün kapıcıya çöp bırakıcam derken kapıcı yanında 2 tane silahlı adamla gelmiş "9 aylık aidatı ver lan" demiş adam zorla ! hadi beyler ciddiyiz biz taylanda kaçıcaz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 AGA HALP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 tayland cası ney lan para lazımın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 9 aylık birikmiş aidatta iyimiş çalışmak lazım tabi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 çalışın lan. sapasağlam adamsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 iş yok aga üniversite mezunu gençleriz adamlar çoluk çocukla işimiz yok tecrübeli eleman lazım diyolar hadi fistan inşat bölümü belki kürek tutmasını harç yapmasını bilmez duvar örmesinide ben abi program yazmanın neresi tecrübedir geçen bi program yazdım adamlar beğenmedi ya anlaşmıştık bide 1 ay uğraştım 1.2bin Ytl verceklerdi. sonra adam vazgeçtim dedi babama söyledim senin işine sokarım öyle işmi olur lan dedi düşünebiliyomusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 stajyer olarak gir başla düzgün bi firmada. alırlar niye almasınlar. senin tadında adamları çok arıyolar. iyi iş çıkartırsan hemen kadrolu da çalışırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 bide ben daha diplomayı alamadım parasızlıktan yaz okuluna gideyim dedim para yoktu gidemedim tek dersten açıldıda ders. sınavlara gidicem vize final git gel off geçen işe girdim adama dedim abi benim sınav var gidip gelsem 2 günlüğüne dedim adam git bi daha gelme dedi 2 hafta beleşe çalıştım dava açayım dedim avukata para bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 hackleseydin aga adamı böle terbiyesizlik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 staj yaptım abi yapmazmıyım köpek gibi oraya koş buraya koş adamlar dolmuşla beni antalyadan tekirovaya bile gönderdiler. o derecede 2 saat nerden baksan yol sonra müdürün yanına çıktım stajım bittikten sonra burda işe girme imkanım varmı acaba dedim çaycı olarak girersin belki çaycı işi bırakırsa cv doldur bırak buraya dedi.... [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 05:03 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Kendinizi satın , süt gibi çocuklarsınız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 1'er ytl de bana verin aga, karsiya gecicez de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Stajer metalci . "Abimilyonvarm?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 inşaat değilmiş inşaat mühendisiymiş fistan dela herşeyde kendine pay çıkarma yaw yeterin git yürüyerek geç bi evden çarşıya gidemiyoz dolmuş paramız YOK !!! artık dotaya bile giremiycem bu ayki faturayıda ödemezsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 1500 ytl niz kısa vadede 1500 dolara dönüştürülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 aga dota oyniycagina git mendil sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 aga mendilci çocuklar Sendika olmuşlar sattırmıyolar her trafik ışığında 4 tanesi bekliyo taşla kovalarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 tictacim agzimdan firladi okurken, bana da tictac yollayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 korsan CD DVD sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Abi yazık lan adama.Kermit abi yollayabileceğim kadarını yollarım en kısa zamanda sen bana özem lesaj'dan ver banka adresini falan bişiler toparlayabilirsem yollarım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Parfüm topiğine pahalı parfüm yazan adamları haraslayın. Onlarda para çoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 said: sturmbrightblade 02 Ekim 2007, Salı - 14:10 tarihinde demis ki: Abi yazık lan adama.Kermit abi yollayabileceğim kadarını yollarım en kısa zamanda sen bana özem lesaj'dan ver banka adresini falan bişiler toparlayabilirsem yollarım abi. Canım ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Qiamam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 yeni bi titan oluşumu başlatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar