nooneelse Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 evet dün gemide yaratıklar basması sonucu öldüm. bende oyunu bu şekilde 8 saat açık bıraktım. sabah uyandıgımda sonuç enteresandı: [spo] [/spo] [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 13:27 tarihinde, nooneelse tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 13:27 tarihinde, nooneelse tarafından güncellenmiştir ]
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ya evet yapıyorlar bunu, gemileri istila edip parti veriyorlar güvertede hayır kestiniz adamı, bırakın gidin, stuckla reslenip geri geldiğinde bir daha kesmek için niye bekliyorsunuz? ne pis deniz yaratığısınız siz be benim gemim battı böyle, uo hayatımda ilk kez bir geminin battığını gördüm. bildiğiniz battı, su almaya başladı ben son anda recall attım. yanımda ukon vardı, şokun etkisiyle birşey yapamadı öldü denizin ortasında, stuck atıp reslendi ben gemilerin batabilirliği olduğunu bile bilmiyordum, krakenlere yem ettik güzelim gemiyi
nooneelse Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 hala reslenecek bir sahil aramaktayım.
Killer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 gemi batar mı yuh atma daglsgs.a benimde evim depremde goctü
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 gemi batıyor ya. bende şahit oldum. krakenler bastı gemiyi yıktılar
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Füküs yorumların çok komik LAN.
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 UO nun başından beri gemiler batıyordu , evler yıkılıyordu bebekler ağlıyordu..
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 çocuklarda baba baba die bağırıyolardı...Atlılar üzerlerine koşuyorlardı..
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 bakınız tekrar ediyorum; said: uo hayatımda ilk kez bir geminin battığını gördüm eğer bu normal değilse bugdan dolayı kaybettiğim gemimi geri istiyorum arkadaş hayır bir de tillerman titanic tribi yaptı batarken; "thats it then, this is how it ends" falan tadında birşeyler söyledi, ne diosun demeye kalmadan gitti gemi. koddan kaynaklanıyor yani tillerman olayı doğal karşıladığına göre, olmaz bir bug falan değil en komiği yavaş yavaş batması yalnız, önce bir parça parça oluyor ama suyun üstünde kalıyor -ki burası benim kendime gelip recall atmak suretiyle kurtulduğum nokta- sonra o parçalar da iniyor(muş), worms sudden death gibi heh ama ben o kısmı görmedim ukona sormak lazım =P
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Batsa ne olurdu acaba merak ettim şimdi. İnsan kalır bekler, di mi?
paristr Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Nefr haklı Batıyor arkadaşla bindiğimiz gemiyi krakenler halletti. Bende inanamadım ama işte gemi battı. Hatta bi daha gemi alma dedim ama aldı yine arkadaş.
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Gemilerin belli bi batma(collapse) süresi vardır, yenilemezseniz geminizi(kapısı kilitliyken kapıya cift tık), otomatik olarak 2 hafta icinde batar diye tahmin ediyorum. Cevresinde ve icinde bulunan moblar da mantıken zarar veriyro olabilirler gemiye :P
Killer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 tamam süre olayı olabilr de krakenler batıramaz.abi nerde gorülmüş uonun yapıya zarar verdiği :S
Felix Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 uo yapıya hatta bünyeye, aileye, çevreye zarar verebilir.. çevreye verdiği rahatsızlıktan özür dileyebilir
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 süre falan değil olay, decay olacak zamanı yoktu geminin altı üstü 20 dakika uzaklaştık, hadi sizin için yarım saat olsun tekrar ediyorum batarken de içindeydim bizzat, çatır çatır battı tillermanin gevezelikleri arasında, çok komikti herkese tavsiye ederim ama zamanında recall atmayı beceremezseniz ukon gibi tavsiye etmeyebilirsiniz sonra
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Bi serverda yeterince deprem atılınca kale bile yıkılıyodu :D
Mino Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 İlk deniz maceramda kraken tek atıp öldürmüştü beni teey teey. Okçuluk yarıyor valla; peşine takıyorsun delik deşik ediyorsun chivalry varsa zaten 2 okuna mı ne bakıyor, ballıysan şişe çıkıyor. Güzel günlerdi ama mmorpg ye ayıracak zamanım yok artık. Kafa dağıtmak için fps oynuyorum.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 başka serverlarda gemiyi rahat rahat skill için kullanırdık biz..abovv bu neymiş =)
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 o değil de ben anlamıyorum nasıl kıytırık bi krakene ölüyorsunuz :( 30 mageryle kesmiştim şahsen :(
Öne çıkan mesajlar