Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gemide terör

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

evet dün gemide yaratıklar basması sonucu öldüm. bende oyunu bu şekilde 8 saat açık bıraktım.

sabah uyandıgımda sonuç enteresandı:

[spo]

[/spo]

[ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 13:27 tarihinde, nooneelse tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 13:27 tarihinde, nooneelse tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
ya evet yapıyorlar bunu, gemileri istila edip parti veriyorlar güvertede

hayır kestiniz adamı, bırakın gidin, stuckla reslenip geri geldiğinde bir daha kesmek için niye bekliyorsunuz? ne pis deniz yaratığısınız siz be

benim gemim battı böyle, uo hayatımda ilk kez bir geminin battığını gördüm. bildiğiniz battı, su almaya başladı ben son anda recall attım. yanımda ukon vardı, şokun etkisiyle birşey yapamadı öldü denizin ortasında, stuck atıp reslendi

ben gemilerin batabilirliği olduğunu bile bilmiyordum, krakenlere yem ettik güzelim gemiyi
Mesaj tarihi:
bakınız tekrar ediyorum;

said:
uo hayatımda ilk kez bir geminin battığını gördüm

eğer bu normal değilse bugdan dolayı kaybettiğim gemimi geri istiyorum arkadaş

hayır bir de tillerman titanic tribi yaptı batarken; "thats it then, this is how it ends" falan tadında birşeyler söyledi, ne diosun demeye kalmadan gitti gemi. koddan kaynaklanıyor yani tillerman olayı doğal karşıladığına göre, olmaz bir bug falan değil

en komiği yavaş yavaş batması yalnız, önce bir parça parça oluyor ama suyun üstünde kalıyor -ki burası benim kendime gelip recall atmak suretiyle kurtulduğum nokta- sonra o parçalar da iniyor(muş), worms sudden death gibi heh ama ben o kısmı görmedim ukona sormak lazım =P
Mesaj tarihi:
Nefr haklı
Batıyor arkadaşla bindiğimiz gemiyi krakenler halletti.
Bende inanamadım ama işte gemi battı. Hatta bi daha gemi alma dedim ama aldı yine arkadaş.
Mesaj tarihi:
Gemilerin belli bi batma(collapse) süresi vardır, yenilemezseniz geminizi(kapısı kilitliyken kapıya cift tık), otomatik olarak 2 hafta icinde batar diye tahmin ediyorum.

Cevresinde ve icinde bulunan moblar da mantıken zarar veriyro olabilirler gemiye :P
Mesaj tarihi:
süre falan değil olay, decay olacak zamanı yoktu geminin altı üstü 20 dakika uzaklaştık, hadi sizin için yarım saat olsun

tekrar ediyorum batarken de içindeydim bizzat, çatır çatır battı tillermanin gevezelikleri arasında, çok komikti herkese tavsiye ederim ama zamanında recall atmayı beceremezseniz ukon gibi tavsiye etmeyebilirsiniz sonra
Mesaj tarihi:
İlk deniz maceramda kraken tek atıp öldürmüştü beni teey teey.

Okçuluk yarıyor valla; peşine takıyorsun delik deşik ediyorsun chivalry varsa zaten 2 okuna mı ne bakıyor, ballıysan şişe çıkıyor.

Güzel günlerdi ama mmorpg ye ayıracak zamanım yok artık. Kafa dağıtmak için fps oynuyorum.
  • Yeni Oluştur...