Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MediavelTotaLWarin müzigi Serseri dizisinde


SolidSnake

Öne çıkan mesajlar

imar bankası reklamlarında yıllardı rainbow six'in müziği çalar

evet bende farkettim o dizideki müziği,tam 2 eleman tekerlekli sandelyede bi adamı kovalıyodu,arka fonda çalıyordu[hline]tık!
Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts!
Act now!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

showtv deki ermanli şansalli programa sponsor olan türkcell logosunun futbol sahasinin orta yuvarlaği ikiye açilip dışari futbol topu çıkardiğindaki ses efekti : starcraft terran building liftoff/ land .....

fox kids dekie mad jack the pirate ta arada çıkan kuru kafa sahnesindeki ses efekti : terran academy deki çığlık " aaararggghhhhh"[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 26 October 2003 00:50 tarihinde demiş ki:
elf misiniz_?

medieval ı hemen hemen hergün oynarım yaladım yuttum diziyi izledim hiç farketmedim :)[hline]bla bla bla ...


bülentin hastanede can çekişirken en başında çalan müzik türklerin savaşta begin battle a basmadan çalan müzik çok dikkatli dinle.[hline]-NAPIYORSUN SOLİD?
-mAP yapıyorum.
-Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD !
/Pierre Van Hooijdonk'a saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 yıl sonra ...
İlk Kurtlar Vadisi'nin sonları ile Pusu boyunca Half Life'in We've Got Hostiles bölümünde askerler saldırınca çalan müzikten sample kullanılıyordu (Hani önce tam müzik durmuş sanıyorsun bir anda hızlanarak tekrar başlıyor ya o kısmı)

Show TV'de yakın zamanda internet bağımlılığı ve gençlik konulu haberlerde Tekken 5 OSTdaki Kazuya theme olan Moonlit Wilderness çalıyordu. (damar parçadır, şiddetle öneririm) Ayrıca Show TV Metal Gear Solid 2 ve Splinter Cell serisinin OSTlarından sıkça rip off yapmaktadır.

SOn olarak, konu ile tam ilgili değil ama NTV'deki Yakın Plan programının açılışında yıllardır Emperor of Sea (Hae Sin) dizisindeki Yeum Yang theme'den kısa bir sample çalıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bonepart gostermisti kurtlar vadisinin bi muzigide heroes of might and magic den calintiydi. parcanin adi underworld du galiba. muzikte seyde kullanilmisti lolat alemdar aslan beyin evini incelemeye giderken arabada techizat toparlarken.
bir de burdan turk kanallarina yalvariyorum hepsi yapiyo bunu, artik dramatik haberlerde lux aeterna'yi kullanmayin. yada sacma sapan haberlerinizde pirates of the caribbean theme.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...