SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 walla izlerken duydum müslümanların savaş başlamadan önce hazırlanırken müzigini almıslar diziye ameliyat sahnesine koymuslar koptum.[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ben de bir defasında cs'teki pompalının sesini duymuştum.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 imar bankası reklamlarında yıllardı rainbow six'in müziği çalar evet bende farkettim o dizideki müziği,tam 2 eleman tekerlekli sandelyede bi adamı kovalıyodu,arka fonda çalıyordu[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 lol ,yapımcılarına şikayet edelimde kanald batsın :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 imar bankası o yüzden batmıştır belki :p uzanlar utançlarından kaçıyorlardır belki:p[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 showtv deki ermanli şansalli programa sponsor olan türkcell logosunun futbol sahasinin orta yuvarlaği ikiye açilip dışari futbol topu çıkardiğindaki ses efekti : starcraft terran building liftoff/ land ..... fox kids dekie mad jack the pirate ta arada çıkan kuru kafa sahnesindeki ses efekti : terran academy deki çığlık " aaararggghhhhh"[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 elf misiniz_? medieval ı hemen hemen hergün oynarım yaladım yuttum diziyi izledim hiç farketmedim :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 bende half elflik vardir ..... :)) ha bide bardlik var :P[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 "hepsi gerçek" isimli programda korn - freak on a leash in başındaki efekt koyulmuş bağırma sesi programın logosu çıktığında duyuluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 said: blackchaos, 26 October 2003 00:50 tarihinde demiş ki: elf misiniz_? medieval ı hemen hemen hergün oynarım yaladım yuttum diziyi izledim hiç farketmedim :)[hline]bla bla bla ... bülentin hastanede can çekişirken en başında çalan müzik türklerin savaşta begin battle a basmadan çalan müzik çok dikkatli dinle.[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Bende konuya ilgili birşey söylemek istiyorum.Medieval Arap Battle 3 ün başında çalan zurna bölümünü Kanal D nin bir dizisinde"Edirneli zurnacı .....(ismi hatırlamıyom) nın" ezgileri diye sölemişti dizi deki adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 lolanz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Her ramazan ayında Kanal 7 ve Samanyolu iftar vaktinin hemen öncesinde Half Life'ın Blast Pit bölümündeki dev bitki canavar (hani kördü sesi dinleyerek saldırıyordu) güvenlikçiyi parçalayıp öldürünce çalan müziği veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 kanal 7 de yıllar önce sikko bi progda rainbow six urban ops un credits müziğini program jeneriği yapmışlardı. müzik çok güzeldi doğu havası vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 İlk Kurtlar Vadisi'nin sonları ile Pusu boyunca Half Life'in We've Got Hostiles bölümünde askerler saldırınca çalan müzikten sample kullanılıyordu (Hani önce tam müzik durmuş sanıyorsun bir anda hızlanarak tekrar başlıyor ya o kısmı) Show TV'de yakın zamanda internet bağımlılığı ve gençlik konulu haberlerde Tekken 5 OSTdaki Kazuya theme olan Moonlit Wilderness çalıyordu. (damar parçadır, şiddetle öneririm) Ayrıca Show TV Metal Gear Solid 2 ve Splinter Cell serisinin OSTlarından sıkça rip off yapmaktadır. SOn olarak, konu ile tam ilgili değil ama NTV'deki Yakın Plan programının açılışında yıllardır Emperor of Sea (Hae Sin) dizisindeki Yeum Yang theme'den kısa bir sample çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ahahahah super :D şeye benzemis tırtlar vadisindeki cendere muzıgının aslında halka filminden alınmıs olması gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bonepart gostermisti kurtlar vadisinin bi muzigide heroes of might and magic den calintiydi. parcanin adi underworld du galiba. muzikte seyde kullanilmisti lolat alemdar aslan beyin evini incelemeye giderken arabada techizat toparlarken. bir de burdan turk kanallarina yalvariyorum hepsi yapiyo bunu, artik dramatik haberlerde lux aeterna'yi kullanmayin. yada sacma sapan haberlerinizde pirates of the caribbean theme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Atvde ve showda ne zaman bir ayaklanma-gösteri-cevik kuvvet üçlüsü haberi çıksa PoP: Sands of Time'deki combat müzikleri çalıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 kanal D Haber'de bir ara wow'da stormwind şehrin müziği koymuşlardı şok olmuştum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 iki sene önce bi banka reklamında wow dun morogh'da calan muzik vardı, oturuyodum böle dedim noluyo bi program wowmu anlatıyo falan. reklama cakmışlar meğerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Heroes4'de Mustafa Sandal çalmasının üstüne tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Fifa 06'da maNga çalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar