Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fantastik hatun meselesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adamınbiri emin misin?
kız zaten sonuna dayanmış
eşşeklik asıl öpmemek olurdu
ya da zaten hiç bir erkek insan buna karşı koyamazdı..
Playboy'un kurucusu hariç bide rocco bide adamınbiri'ymiş...
onlar alışmıştır :D
Mesaj tarihi:
adaminbiri haklı bu işler genelde inat yollu çalışıyor sen istedikçe vermemesi gerektiği yönünde inanış olan kızlar sen istemeyince de mutlaka vermeliyim gibi aptalca triplere girebiliyorlar :)
Mesaj tarihi:
zgrw said:
bence bu işte bir gariplik var, sen o kızdan uzak dur

benim de aklıma bişiler gelio hani gariplik faln babında, ama söz konusu insanların hayatına nasıl, ne zamn girdiini bilmediim için söylemeye çekiniorm
Mesaj tarihi:
abi sen o kızı bi güzel

döv.

sonra çarp kapıyı çık git.

bi gün gelir bizi bulur ben kaldıramam öyle davranışları.
duyarım anlarım falan deşerim dalağını alayının.
Mesaj tarihi:
Neden sana güvenmiş sevgilisi çok ayip etmiş diyorsunuz anlamiyorum. Şahsen eğer kiz yakin bir arkadaşimin sevgilisi deilse, sevgilisini taniyip/tanimamam, sevgilisinin bana güvenip/güvenmemesi umrumda olmaz.
Zaten sevgilin seni seviyorsa alkollu olarak 10 erkek arasina koy yine birşey olmaz.
Mesaj tarihi:
Kızı ortada bıraktığı için suçun en büyüğü erkek arkadaşta. Aldatılmayı haketmiş öküzcük. Ya aksiyona girecek kızla arasını düzeltecek birşeyler yapacak, ya da yürümüyorsa bitirecek. Böyle arada bırakmak olmaz. Kız da arada kalır oynar iki erkekle de doğal olarak. Öbürü hem bırakmıyor, hem serbestsin diyor, öbür tarafta başka bir ilgili. Zaten boşlukta, zayıf, kararsız. Yapar yapacağını. Sen de kötü birşey etmemişsin Baal. Reddetsen en güzeliydi ama sen de insansın nihayetinde, öpcen tabi bu kadar yakınlaşmanız doğal.
  • Yeni Oluştur...