Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fantastik hatun meselesi

BaaL

Öne çıkan mesajlar

korax, kız hayvanlıgın onde gidenini yapmıs, kızı herhangi bi sekilde savunmuyorum, ortada bi erkek arkadas var ama nekadar sogumus ayrılma kıvamına gelinmiş olsa da,
ben diyorum ki, yatakta öle yatıyo olsak bile, kız bana vermek istiyo olsa bile, durumda bir erkek arkadas varsa, ne olursa olsun o erkek arkadasa saygımdan, ve yaptıktan sonra duyacagım vicdan azabından ben öle bişey yapamam, bence de yapılmamalıdır

yani demek istedigim kızın davranısları dusunceleri benim zerre umrumda olmaz, erkek arkadas denilen bi insan varsa, sittin sene olmaz o iş

[ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 13:36 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ha bide telefonda söyledikleriyle şey tiplemesi yarattı kafamda , hani diğer sayfalarda birisi demişti "sevgilim var sıkıldım başka biri bana aşık olsun egom tatmin olsun" diye düşünüyor olabilir denmişti o geldi aklıma.
-beni çekici buldugunu bilmiyodum hihihi
-bi etkileşim oldugunun farkındaydım da ne bileyim düşünmedim hiç
-bana aşık oldugunu fark etmemiştim hihihi

ha bide hiç ayrılacak gibi gözükmüyor, "ayrılda gel" mi desem ?
hani böyle mutlu değilsen ayrıl bitir falan diye gaz versem ?
yoska sadece yürüyemez hale mi getirmek mantıklı. hiç hoşuma gitmedi benim o mantık aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

asdgfashgf o değilde cevap gelmemiş şu saate kadar.muhtemelen uyuyakaldı yoruldu :D

said:
Sintisyzer 04 Ekim 2007, Perşembe - 13:35 tarihinde demis ki:
korax, kız hayvanlıgın onde gidenini yapmıs, kızı herhangi bi sekilde savunmuyorum, ortada bi erkek arkadas var ama nekadar sogumus ayrılma kıvamına gelinmiş olsa da,
ben diyorum ki, yatakta öle yatıyo olsak bile, kız bana vermek istiyo olsa bile, durumda bir erkek arkadas varsa, ne olursa olsun o erkek arkadasa saygımdan, ve yaptıktan sonra duyacagım vicdan azabından ben öle bişey yapamam, bence de yapılmamalıdır

yani demek istedigim kızın davranısları dusunceleri benim zerre umrumda olmaz, erkek arkadas denilen bi insan varsa, sittin sene olmaz o iş

Şimdi burda tamamen olay prensip meselesine dönmüş bence.Haksızsın demiyorum elbette haklısın.Duruma göre değişir meselesi birazda bu.Şu durumda dediğim gibi bu kıza herşey müstahak.Ama şuda varki eğer sen böyle düşünüyosan zaten senin bu sevgilisi olan kızla kolkola gezip gece aynı yatakta filmde izlemiyo ve beraber bukadar vakit harcamamanda gerekiyo.Öyle durumda ciddi bi arkadaşlık kavramı lazım o ilişkiye o yoksa zaten olay buraya kadar bağlanır diyodum bende.Ya kapıdan sittir edicen hiç muhabbet etmicen yada yapmışken buraya kadar tam yapıcan.Yoksa birsürü teferruatı var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
gecenin bu saatinde şu topigi arayıp eselememde sadece bi sebep var tabiki..
tukurduklerimin yarısını yalamış olmam..
okadar sittin sene yapmam gok basıma yıkılsa yapmam diyip, eski sevgilisini unutamamıs, ustune 3 kisiyle cıkmıs, suanda hala sonuncuyusla cıkmakta olan, ama onun da eski kız arkadasını unutamadıgını, karsılıklı sevginin bittigini, zaten gecici heves oldugnu ( 2.5 hafta ) iddia ediyo olmasına ramen, sevgilisi olan bi kızla opustum..
cok pismanım. cocuk yuzunden asırı bi vicdan azabı hissediyorum, kendini yerine koyuyorum ve resmen kendimi dövmek istiyorum.
bi yandan da kızın niyetinin cok ciddi olması yuzunden cok uzuluyorum, cunku ben de bi iliskiden cok kotu bi sekilde yeni cıkmıs oldugum icin kıza karsı cok bisey hissedemiyorum. kızın eski sevgilisini unutamadıgını da biliyorum, ve kızın biraz dengesiz oldugnu ve suanda yaptıgı seyin donup dolasıp basıma gelebilicegini de biliyorum. ve bundan korkuyorum. cunku kız ben cok cabalarım, sen beni seversen unuturum onu zaten, niye olmasın, olur ama gibi cok acındırıcı samimi ve uzucu laflar ediyo..
kısacası igrenc hissediyorum.
ayrıldgım kızın benden asıl ayrılma sebebini ogrenmem, yakında olucakları tahmin etmem, eski erkek arkadasına donucegini bilmem ve ona asırı kızgın olmama ramen geri donse onu kabul edicek durumdayım.
Sosyal ağlarda paylaş

oha abi oha

bir insan da şu başlık altına napıyon lan sen dememiş, ne kadar mongol olursa olsun kızın sevgilisine "hakediyo" yapmışsınız bide.

insan kalmadı mı lan? ahlak nerde?

yok böyle bişey abi vallahi yok, herif ne kadar öküz olursa olsun, güveniyorum dediyse olay bitti, karanlıkta yatağa uzanıp birlikte film izlemek nedir?

hepinizin başına gele inşallaah, o çocuktan beter olun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...