Killer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 youtube'da bi vidyonun kaldırılması gerekiyo.napabilirz?koyan mı kaldırılır yetkili birine mi denir?acil lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 hangi video bi link versene :P şaka bi yana onu ya koyan kişi kaldırabilir yada youtube yetkililerine şikayet edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 flagleyin videoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 arkadaşlar olay büyük mesele.kiminiz duymuştur belki kozyatağı kavşağındaki motorsiklet kazasını.2 kardeş kaza yaptı.birinni bacağı koptu.o arkadaşımız hastanede yoğun bakımdan yeni cıktı.bi arkadaşımın arkadaşı.şimdi diyolarki hastaneden cıkınca direk vidyoya bakar falan.o yüzden kaldırılması lazım vidyonun.psikolojik bişey sonuçta.hacker macker varsa indirsin o vidyoyu aklıma bişeyde gelmiyo. http://www.youtube.com/watch?v=JoX2GNm3mDs&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ehaber3%2Ecom%2Fhaber%2Ephp%3Fhaber%5Fid%3D283519 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 geçmiş olsun :( flag as inappropriate yaptım sizde yapın aklımada başka bişey gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 o is olmaz, hastaneden cikip videoya bakabilceklerse hallerine sukretsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 gecmis olsun >:/ o videoyu izlerken sunu gordum bide http://www.youtube.com/watch?v=eZteIPzRO4I&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ya sansür yok adamın kopmus bacagı direk GOrduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 geçmiş olsun bacağı dikilebildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Çok kötüymüş be görüntüler, cidden hiç sansürlememişler. Ben de flag as inappropriate diyip graphic violence seçtim kaldırılsın vidyo. Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 edit:yaptım flag olayını alttaki yazılara bakınca gördüm. [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 23:09 tarihinde, Killer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 uygunsuz diye ihbar ediyorsun moderatörler kaldırıyor video'yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 en basiti upload eden kişiye ulaşarak silmesini sağlıyabilirsin. "hacker felan varsa indirsin videoyu" denilecek bir olay yok. onun dışında evet flag olayı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 geçmiş olsun tanındık cocuklarmış herhalde.bikaç arkdaşım da bu kazayı anlatmışlardı arkadaşım kaza geçirdi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 virajı alamayacak kadar hız yaparken düşünseymiş keşke psikolojik olayı, böyle insanlara kızıyorum cidden. ama iyileşmiştir umarım. diğer video da felaket, kadın altında kaldı teknenin, pisi pisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar