Apache Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 biraz eski bir haber ama arşivleri gezinirken gördüm.mustafa topaloğlu yılın lafını patlatmış hiç konuşmamışız. Ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu Grand Cevahir Otel'de düzenlenen Trabzonlular gecesine katıldı. Sibel Can'ın sahne aldığı gecede hemşehrileri ile buluşan Topaloğlu geceden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Mustafa Topaloğlu kendisine hediye edilen Trabzonspor formasında numara göremeyince, "Demek ki bende numara yok. Ben futbolcu olsaydım 12 numara ile oynardım. Topçu olsaydım hep kendi kaleme gol atardım" dedi. Topaloğlu, "Bülent Ersoy ile barıştınız mı?" sorusuna ise, "Aslında Bülent Ersoy dünyada çok büyük bir sanatçı olacaktı ancak önünü kestiler. Ona arkadan çok büyük destek lazım" diye yanıt verdi. http://www.haberler.com/mustafa-topaloglu-bulent-ersoy-dunya-capinda-bir-haberi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 önünü kestiler ahahahahahah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Oha böyle bir laf sokma sanatı yok +rep mustafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 çok iyi laf sokmuştu ama sora noldu bilmiyorum dava mava falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 arkadan büyük destek sddsfsdf bizmi fesatız yoksa ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mustafa'nın Teraziye bindim hakkaten. o zaman bir quote daha said: Mustafa Topaloğlu demis ki: Ondan diva değil olsa olsa duba olur. [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 13:17 tarihinde, Fortuna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 bu eski abi oldu ustunden biraz ama super bisi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 önünü kestiler, arkadan destek. süper laf koymus adam valla, takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 çok gülmüştüm ilk duyduğumda yine güldüm ehaha hiç tipinde de yok adamın nasıl düşünmüş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 şehir efsanesi diye biliyordum ben bunu meğerse gerçekmiş, yok artık ya önceden düşünüp söylemek için bu anı beklemiş gibi adam auehaueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=n57kwTRaITk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 wuhauaahha bu adamdan her şeyi bekliyorum abi ben, lafa gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 babamda aynısını söylerdi cinsiyet değiştirmemesinin gerektiğini söylüyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Ahahha. Önünü kestiler arkadan destek :). Bende binmek istiyorum terazilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Yapmayın arkadaşlar. Arkasından(!) "önünü kestiler" gibi ithamlarda bulunmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mustafa Topaloğlu zeki adam bence ya... Seviyorum kendisini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bu evet baya eski de viki olsaydı yardırıdk şimdi mustafa topaloğlu büyük insandır cidden, yani boş boş konuşur gibi görünüyo adam 5 dk sonra cümlesini bitirirken bi özlü sözle bitiriyo olayı, tvde gördüğümde heycanla izlerim hep kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 tv makinesinde ufak bi kufuru varki yikti ortaligi ama orda soylenecek baska soz yoktu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=IUs9XVVaEMg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ahahah. ben canlı izlemiştim bu yayını tayfun o kadar uzattıki taktir etmiştim mustafa topaloğlunu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Ahahaa. Yardırmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 çok seviyesiz ama... tartışma da da pek haksız. hanım denilmesini istiyosa, bey denilmesini istemiyosa, denilmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mustafa abi şu pis sabetaycının programına çıkıp seviyeni düşürme be abi... saygılar M.T. Makina için Ayrıca Mustafa Topaloğlu'nun yaptığı şerefsizlikten başka bişey değildir.İnsanların hassas olduğu noktalardan vurup pirim yapmak kimseye yakışan bi hareket değildir.Hele ki bu kadar hassas bi konu da böyle konuşmak resmen öküzlüktür ha komik mi komik ama Bülent Ersoy da olsa bu kadar büyük bi saygısızlık kimseye yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 makinadaki olayı ben de izlemiştim..o da gayet güzeldi evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: Bülent Ersoy da olsa bu kadar büyük bi saygısızlık kimseye yapılmaz. bence saygısızlığın kralı sen yapmışsın burda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar