Pluton Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ya w3 oynuyorum her oyunda düşüyorum böle nete girerken yine pek zararı olmuyo deli oldum neden olur bu ? Virüs taraması yaptırdım 50 programa hala aynı. Net gidiyo 6 saniye sonra geri geliyo kasılıyo yani oyunlarda bazen düşmüyorum bazen düşüyorum sebebini bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 aynısı bende uzun zamandır var hele bir de formattan sonra da geçmeyince ttnet diyip geçer oldum. bina yeni hat yeni kendimde de bişi bulamadım. muhtemelen sende de bişi çıkmaz ttnetten gayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 deli oldum dotada adım leaver'a çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 banada oluyor o direk tüktelekomdan dota 2sn gidip geliyor çat dusuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 akdeniz bölgesindeysen 2-3 gündür aynı şey bende de oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 bende yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Bende kıbrıstayım ttnet adsl. Aynı şey bende de oluyor. 3-4 gündür... Msn den falan düşme olmuyor da online java oyunlarından knight tan falan düşüyorum :/ Bende benden kaynaklanıyor sanıyordum :) [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 05:55 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ttnet e başvurmayı dene bazen düzeltiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Deli oldun tekrar başladı düşmeye. Sabah bişey yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 temassızlık falan olabilir modemin adaptörünü falan kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 sanmıyorum ya gündüz oluyor tek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 bende de var o nedeni ise hattının bağlantıyı kaldırmaması (muhtemelen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 çabuk ereksiyon oluyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 2 haftaya kadar bende de oluyordu ayni sorun (Istanbul - Yenisahra bolgesi) aradim sorunumu anlattim, ariza kaydi aldilar ertesi gun teknik servis hattimi kontrol etti ve duzelttiler. Telekomu araman en iyisi gibi saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 senin ki iyi bizim ki gidiyo 1 saat sonra geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 cs de hiçbir server ı online göremiyorum. Bu sorun da var mı sizde =?s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 evet bende de başladı bu akdeniz bölgesindeyim. CS de falan takılıyor 6-7 sn. Dota oynarken de gidiyo böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar