Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSKA Moskova - Fenerbahçe

la_bombonera

Öne çıkan mesajlar

kalecinin.

tamam 2-2 getirdi oyunu fener, gercekten onemli bir puan, zor da olsa aldı takım. tebriği haketti ama edu yedi maçı demek haksızlık. iki takımın da karşılıklı ikramları sonucu bitti maç. ayrıca edu penaltıyı yapmasa yine gol olacaktı o pozisyon belki de.
Sosyal ağlarda paylaş

ya o topa kaleci pek bişe yapamazdı ki.
tam önünde sekti top dikkat edersen. ondan o tip toplar kaleci için çok kasıştır. çok zordur. kurtarsa büyük işti yani. genede dediğin kısmen doğru garip bi futbol vardı sahada ama sıkmadı izletti. buda iyi bişey
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie 02 Ekim 2007, Salı - 21:29 tarihinde demis ki:
kalecinin.

tamam 2-2 getirdi oyunu fener, gercekten onemli bir puan, zor da olsa aldı takım. tebriği haketti ama edu yedi maçı demek haksızlık. iki takımın da karşılıklı ikramları sonucu bitti maç. ayrıca edu penaltıyı yapmasa yine gol olacaktı o pozisyon belki de.

abi adam 35metreden o şutu çekiyor, sen kaleci hatası diye fb'nin becerisi degil diyosun. futbol bu sonuçta hata oyunu, hata olmasa gol olmaz zaten. birinin başarısı direk digerinin hatası olur. o zaman forvetlernin iyi olmasına gerek yok, defansın kötü olmasın?
Sosyal ağlarda paylaş

ne becerisi ne gs lisi ne kıskanması yahu.futbol bilginiz hiçmi yok be.kabak gibi kaleci hatası o fenerbahçeliyim kim ne derse desin öyle.öyle gol yenmez şampiyonlar liginde gerçekten.kıskanmayla filan ne alaka ezmode.beceriyle ne alaka phyx?

deivid kendi bile inanamamıştır o golü attıktan sonra ben eminim.2 gol attık 1 i bedava öbürü bal resmen.adamlara da bedavaya geldi işte hakettiği skoru buldu maç.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor
üye § 29 Eylül 2007, Cumartesi - 22:52 [ güncelle ] [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Deplasmandaysa maç 2-2 berabere diorum ben. Ya da 2-1 CSKA.

Adamlar 2 tane kesin atar, sorun FB'nin kaç tane atacağı. Ama 3 tane atacak potansyel göremiyorum fb'de.

Nokta :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...