ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 sandaletle beyaz corabının fevkalede uyumunun görmezden gelemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: pizzayla mayonez yiyen zihniyete hayır asıl abi öh be abi ya. sataşma da dur şimdi. ne var lan ben de pizzaya mayonez koyuyorum. mayonez ve ketçapla, sade veya sadece hardalla yenebilen bi yiyecek. asıl hayır pilava ketçap koyanlara olsun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 abi bence makarnayı ekmekle yiyenlere olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Komik ya . Abilerine laf yetiştirip prim yapmaya çalışıyor arkadaşımız , buradan bakınca komik gözüküyor . Ben bile uslu çocuk oldum , ahahah . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 hakkaten makarnayla ekmek kötü oluyo, ama mesela para azsa mantıcıda mantının yoğurduna ekmek banılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: pizzayla mayonez yiyen zihniyete hayır asıl abi öh be abi ya. sataşma da dur şimdi. ne var lan ben de pizzaya mayonez koyuyorum. mayonez ve ketçapla, sade veya sadece hardalla yenebilen bi yiyecek. asıl hayır pilava ketçap koyanlara olsun bari görende ben senin pizzayla mayonez yediğini biliyordum da bilerek laf ettim zannetcek.afedersin de pizzayla mayonez ketçap kim yerse yesin pizboğazlıktır ben kendim yemiyorum diye değil.pizzanın kendine özel bi sosu bi tadı vardır gidip onu 2 günde 1 yediğin patatese döktüğün şeyle yemek saçma pilava ketçap koyanda aynı şekilde. [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 18:05 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Gülelim eğlenelim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 sonuç olarak sandaletle beyaz çorap giyen zihniyete hayır mı evet mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Abi ben yaptım onu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 DAĞILIN ULAN.ATARA ATAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bu arada pilava; keççap,mayonez,yağurt ve karabiber doküp karıştırıp yiyebilriim.hemde pilav tavukluda olabilir. makarnayı; ekmekle yerim.ne var bunda? dalga geçmyirom harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Onlar uyumsuz kombolar. Yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Killer o dediğini yapınca ölüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: bu arada pilava; keççap,mayonez,yağurt ve karabiber doküp karıştırıp yiyebilriim.hemde pilav tavukluda olabilir. makarnayı; ekmekle yerim.ne var bunda? dalga geçmyirom harbiden. pisboğazsın işte.alakasız tatları karıştırıp yiyebiliyosun miden,dilin damağın öyle alışmış.sdfg edit : maksat laf =( canım sıkıldı işim yok.msn e gelinde saçmalayalım [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 19:25 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 uzaktan lavuk bi akrabam vardı.bu ekmek arasına çig sosis,peynir reçel zeytin bal kaşar tereyağ ketçap ve mayonez koyup yiodu o yuzden uzaktan akrabam ztn yakın olamaz asla :) edit: mayanoz=mayonez [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 19:30 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 pilava ve makarnaya yoğurt ve o tuzot zımbırtısı çok yakışıyo deneyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: uzaktan lavuk bi akrabam vardı. ahahhaha uzaktan lavuk iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 uzaktan lavuk yakından tavuk ahah... ah... a.... ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 dev get a life asdçfşköxcv. bu arada pastırma domates helva sandviç yapabilirm. rus salatası salam da sandviç yerim. yemekler ayrı tabakta verilmez aynı tabakta verilir bana. geçen domatesli makarna ve ıspanağı yoğurt doküp beraber yedim =) cvbjcvbc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: geçen domatesli makarna ve ıspanağı yoğurt doküp beraber yedim =) cvbjcvbc said: geçen domatesli makarna ve ıspanağı yoğurt doküp beraber yedim =) cvbjcvbc said: geçen domatesli makarna ve ıspanağı yoğurt doküp beraber yedim =) cvbjcvbc said: geçen domatesli makarna ve ıspanağı yoğurt doküp beraber yedim =) cvbjcvbc said: geçen domatesli makarna ve ıspanağı yoğurt doküp beraber yedim =) cvbjcvbc said: geçen domatesli makarna ve ıspanağı yoğurt doküp beraber yedim =) cvbjcvbc said: geçen domatesli makarna ve ıspanağı yoğurt doküp beraber yedim =) cvbjcvbc said: geçen domatesli makarna ve ıspanağı yoğurt doküp beraber yedim =) cvbjcvbc ALLAH BELANI VERSİN AMA YAAAAAA :((((((((((((((8888888888888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 =_x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Pilava sos dökerim, beğenmeyen mahalleye gelsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ketçap ve sigara böreği gayet mantıklı ve lezzetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ketçap ve sigara böreği gayet mantıklı ve lezzetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Killer kuzenimi öldürdün be hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar