axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Üçünü birleştirince güzel oluyor. Fighter/zerker/master en iyi melee templatei. Weapon master silahı olarak da falchion seçip Sergeiden aldığınız Transcendent Edge i kullanın. Spirits ruin + 2 tane de enchant hakkınız var. Brilliant powerlarla direk + attack/damage verin, bi de shape of fire çakın üstüne mis gibi oluyor. Imp power attack her zaman açık olacak tabi. Ben Maska ftr6 (iki prestige için gereken bonus featler bi de imp crit) / zerker5 (imp. power attackla +20 damage bonus) / master7 (falchion + imp critical = 13-20/x3 crit) başladım. Önce zerkerı fulleyip sonra save bonusları için divine championa geçtim. Gerçi o lvldan sonra çok da farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 yok benim 3. class rogue olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 fighterda, okku tanklarken direk roundda 6 kere 100 felan vuruyodum arkadan arkadan dw longswordla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 cyric inanılmaz bir tanrı. çok seviyorum. ha taparmıyım tapmam. ama adamın hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ben ao'ya tapıyorum. -pragmatist oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Ao'ya tapmak pek de pragmatik değil, wall of the faithlessdan kurtulamıyorsun o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ao'nun da supervisoru var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 "senin kozmozunda işler nasıl yeğen" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Ben bi monk hastası olarak monk/cleric/sacred fist oynamıştım(oyunu bitirmedim) biraz.Çok fazla tecrübe edemedim ama kendini healllerken öküz gibi bruce-lee stili gezmek çok tatlıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 canım çektiya yeniden bi oynayim prestij sınıf eklentisi ile oyun biraz daha güzelleşiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 barnacle said: ao'nun da supervisoru var zaten tek yol islam http://img825.imageshack.us/img825/874/8953903392e11df3f88.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 axedice said: Cyric Kelemvorla midnightın aşkını bitiren aslında Cyric'tir. kel&midnight kelemvor'la midnight'ın aşkı da bitsin zaten. cyric nifaklamasa da bitsin. "arazideyiz loy loy, yanımda 3 hanzo, biri ezik(!), biri salak, şu kıllı ayıya veriyim bari de vakit geçsin, hiç değilse kasları iyi" diye başlamış bi aşk. sonra basamaklardan tırmanınca ulvileşiverdi. özeti bu kadar olmasa da bundan ahım şahım fazla değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 axedice said: Fighter/zerker/master en iyi melee templatei. dediğini denedim ama sevemedim. ben hala wep finesse'lı fighter/duelist/shadow dancer/divine cahmpion combosundan yanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 ezik olur o ya... kelemvor da delikanlı adamdı. hem adon salak malak ama major npc lerle muhabbeti olmuş vaktinde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 hep baslayıp bırakıyordum bu sefer bitirdim, igrenc half ord warrior/weapmaster la , ilk fırsatta vendordaki longsword u aldım, oyun sonunda zaten "turuncu" silahımız baslı basına yetiyor , 270 crit mi vurulur ayıp ... guzeldi tavsiye ettim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 kurtulmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 benim template öyle 270 falan critlemiyor daha insanca vuruyor :) ama olayı dayak yememek. ice troll loncasının önündeki fare spiriti bile paso miss geçiyor. ama biraz tembelliğe alıştırıyor bu template. kalabalık yerlerde partinin diğer 3 elemanı bikaç vuruş aoe falan yapıyor yatana kadar. 2-3 turn sonunda karakter tek kalıyor. etraf ne kadar kalabalık olursa olsun teker teker temizliyor. biraz uzun sürüyor tabi. nadiren damage alıyor, çok nadiren de heal poiton içmem gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 o anlattığın bana DA de arcane warrior oynarken oluyodu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 evil finali bitirdim, spirit eater masterladım. ama sonunda sigil'e gidip the lady'yi emmeyi dene diye bi seçenek çıkmadı çok bozuldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 monk oynuyorum bu sefer, OC yi bitirdim monkla çok zevkliydi, MotB ı da monk la dewam edeyim dedim de, 20 den sonra monka bi + gelmiyor galiba pek, multi-class prestige class ne gider monk un yanına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 duelist güzel gider mesela. canny defense ile de AC coşar. level 21'de combat insight alırsın, abuk bi karakter yaparsın. tabi statları buna uygun başlaman lazım. 18dex/18int veya 18dex/16int başlayabilirsin. 20dex/14int de olabilir. kalan puanları con ve wis'e dağıtırsın. str ve cha min kalsın. 4 levellerdeki bonuslarla dex'i pumplarsın. 20 monk/ 10 duelist yerine 11 monk/12 fighter/7 duelist tavsiye ederim. yani greater flurry'ye kadar monk, greater weapon spec'e kadar fighter, kalanı duelist. ekipmanla 32+ dex'in olur. en az 24-26 int toplamalısın. item bonusu 8 int desek başlangıç int'in 14se birkaç puan int pumplamak iyi olabilir. featler: weapon finesse şart doğal olarak. kalanları: 2 wep fight., improved 2 wep fight., greater 2 wep fight., level21'den sonra da perfect 2 wep figt. kama'ya weapon focus, greater weapon focus, epic weapon focus yine kamaya weapon spec, greater ve epicleri level21'de epic prowess bol skill puanın olur intten dolayı. tumble'ı mutlaka 30la. bu buildle level30'da full ekipmanla şöyle bişey elde edebilirsin: her iki elde de: +49/+49/+49/+44/+39/+34/+29/+24 buna ilave duelistin improved rection özelliğiyle 2 el için de extra 1 attack yapabilirsin. turnde 18 attack fena sayılmaz :) gelelim AC'ye ırk olarak deep gnome seçersen: +1 AC size bonus, +4 AC svirfneblin dodge bonus, +2 AC monk levelinden +12 AC 34 dexterityden (veya +11 32'den) +6 AC 22 wisdomdan +7 AC duelist-int bonus 24 intten +3 AC 30 tumbledan +1 AC de luck of heroes'dan gelir level1'de alırsan. 10 base ac ile toplam 45-46 AC olur çıplak dolaşsan. ekipmanla: +5 dodge veren boots +8 bracers of armor +8 deflectionlı cape +5 neutral armor amulet 70+ AC ile babalar gibi dalarsın ortamlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 aslında 6 level duelist de yeterli. 7. levelde gelen parry ile ilgili class feat işimize yaramıyor aslında. onun yerine 1 level başka bişey alınabilir. şu buildi bi oyniyim bari yav canım çekti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 heh kaze no kama ftw :> sufinin verdiği buildin 1-2 değişik versiyonu daha var aslında. duelist yerine 5 invisible blade + 2 divine championlu olan vardı benim favorim. power play seviyorsan güzel buildtir. yanlız biraz equipment lazım bi de başlar zorlayabilir biraz. şurda var diğer versiyonlarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 oo çok çılgın anlatmışsın sufi eline sağlık o build i de deneyecem kesin ama şuan 21 lvl monkuma yeni lvl alırken ne alayım yanına onu soruyorum =)) iş işten geçti biraz o build için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 aluriel'in verdiği linkteki varyasyonlar da çok güzel. oradaki counterstriker olan varyasyonu deniycektim ama parry skilli buglı diye not düşmüş birisi :( bu varyasyonlardan birini oynamak için yediden başlamaya değer bence dragon. pişman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar