Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Platini Fenerbahçede !!

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

100.yıl etkinliklerine Uefa Başkanı Platini'yi de dahil ettik :)

FB TV'nin canlı yayınında soruları cevaplayan Platini, "Türkiye de benim gibi, futbol gibi. Önümüzdeki sezon UEFA finalinin yapılacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı çok güzel. Tek kelimeyle muhteşem diyebilirim. Zico benim en iyi arkadaşım. Şu an burada olduğu için çok mutluyum. Zico, Fenerbahçe için çok iyi şeyler yapacak" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico da, "Platini efsaneleşmiş bir insan. UEFA'da kendisine başarılar dilerim" diye konuştu.

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik ise, "Platini 2009 UEFA finalinin oynanacağı stadı görmek istedi. Hem de Başkan Yıldırım'a ziyaret için verilmiş sözü vardı. Bu ziyaretle her ikisini de gerçekleştirdi" dedi.

Sosyal ağlarda paylaş

Valla UEFA 1.Asbaşkanı Şenes Erzik Fenerbahçeli zaten herkes biliyor , ordan iyi bir lobimiz vardı ama bu ziyaretde muhteşem oldu , gurur duydum :)

Zico ile çok sıkı dostlarmış zaten , canlı yayında penaltı attılar sonra ceketlerini felan değiştirdiler , forma değiştirme misali , çok keyifliydi :)

[spo][/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

Valla genel olarak var mıdır bilmiyorum. GS'ninkileri zamanında Hıncal Uluç yazmıştı köşesinde, hakkaten dudak uçuklatacak tesisler vardı. Sonra da yönetimi eleştirmişti, Real Madrid bile tesislerini sattı kriz döneminde inatla bunları satmıyosunuz, sırf işe yaramayan gayrimenkullerinizi satsanız borcu kapatır üstüne bilmemşu kadar kara geçersiniz falan die.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya birak allasen , dilenerek sampiyon olun :) bizim paramiz yoktu futbolcular aç ama yinede sampiyon olduk deyin sonrada , fener kendini satsa alamazmis lol. Madem cok paraniz vardi neden satmadiniz yardim kanmpanyalari duzenlediniz vs. Simdi geriye donuk patiden linkle ugrastirmayin 2 sene once parasiz pulsuz sampiyon olduk meuheuh mesajlarini.
Özhan Canaydin 'in dilenci fotosu vardi bi aradim mamafih bulamadim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...