Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 100.yıl etkinliklerine Uefa Başkanı Platini'yi de dahil ettik :) FB TV'nin canlı yayınında soruları cevaplayan Platini, "Türkiye de benim gibi, futbol gibi. Önümüzdeki sezon UEFA finalinin yapılacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı çok güzel. Tek kelimeyle muhteşem diyebilirim. Zico benim en iyi arkadaşım. Şu an burada olduğu için çok mutluyum. Zico, Fenerbahçe için çok iyi şeyler yapacak" dedi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico da, "Platini efsaneleşmiş bir insan. UEFA'da kendisine başarılar dilerim" diye konuştu. UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik ise, "Platini 2009 UEFA finalinin oynanacağı stadı görmek istedi. Hem de Başkan Yıldırım'a ziyaret için verilmiş sözü vardı. Bu ziyaretle her ikisini de gerçekleştirdi" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 fenerbahce nin bu capelloyu falan getirme platini falan geliyor fener avrupada lobisini bayağı güçlendirmeye başlamıs ne güzel ve akılcı bi uygulama helal aziz başkana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 tiganaydı bunun kankisi satmış hemen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Fenerbahçe artik bir camiaa olarak, bir şeyleri aşti kanimca. umarim bu aşmalik, ulkenin geri kalani için guzel getiriler saglar.. mesela, su her mactan sonra istifa zihniyeti bir sonlansa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Valla UEFA 1.Asbaşkanı Şenes Erzik Fenerbahçeli zaten herkes biliyor , ordan iyi bir lobimiz vardı ama bu ziyaretde muhteşem oldu , gurur duydum :) Zico ile çok sıkı dostlarmış zaten , canlı yayında penaltı attılar sonra ceketlerini felan değiştirdiler , forma değiştirme misali , çok keyifliydi :) [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 hakemler fbden yana avrupada tamamdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Penaltıyı boş kaleye attılar onu da belirtmeden geçemicem ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Evet Zico tam ortaya attı topu , platini sol köşeye bıraktı .. Fransa-Brezilya finalinde karşı karşıya gelmişler Zico-Platini , Zico penaltı kaçırmış , Platini dalga geçip duruyordu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Gelsin valla, kezmandan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Verdik zaten formamızı Platini 10 .. Zico ile forvetde güzel ikili olurlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Oğuz Tanju olayına dönmesin de sora, kim giyecek 10 numarayı diye girmesinler birbirlerine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 platini 100 sene sonra fenerbahçenin futbol kulubu oldugunu zico takımın başına geçince ögrenmiş. dünya kulubu oldu fb be, nolcak cimbomun hali peehh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 sami yenede TOKİ uğruyo anca gecekondu yıkım işlemi için [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 03:44 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ha zico var diye ziyaret etti kulübü , lefterin can bartunun resimlerine bakıp durdu , avrupada tanınmak için sadece kupa almak gerekmiyor .. [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 12:59 tarihinde, Bonjo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 siz bi sion'u yenin de evinizde kazasiz belasiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 said: Cintonik 28 Eylül 2007, Cuma - 03:26 tarihinde demis ki: sami yenede TOKİ uğruyo anca gecekondu yıkım işlemi için [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 03:44 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] AHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 said: sami yenede TOKİ uğruyo anca gecekondu yıkım işlemi için aboov kavgada söylenmiyecek laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Yıksınlar istedikleri kadar, FB'nin kendini satsa alamayacağı kadar gayrimenkulümüz var 3 eksik 5 fazla farketmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 nedir gs'nin gayrimenkülleri fb'den daha değerli? merakımdan soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 tek başına gs adası yeter zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 yok ben değer olarak soruyorum. var mıdır kulüplerin varlıklarını değerlerini vs gösteren biyer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Valla genel olarak var mıdır bilmiyorum. GS'ninkileri zamanında Hıncal Uluç yazmıştı köşesinde, hakkaten dudak uçuklatacak tesisler vardı. Sonra da yönetimi eleştirmişti, Real Madrid bile tesislerini sattı kriz döneminde inatla bunları satmıyosunuz, sırf işe yaramayan gayrimenkullerinizi satsanız borcu kapatır üstüne bilmemşu kadar kara geçersiniz falan die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Ya birak allasen , dilenerek sampiyon olun :) bizim paramiz yoktu futbolcular aç ama yinede sampiyon olduk deyin sonrada , fener kendini satsa alamazmis lol. Madem cok paraniz vardi neden satmadiniz yardim kanmpanyalari duzenlediniz vs. Simdi geriye donuk patiden linkle ugrastirmayin 2 sene once parasiz pulsuz sampiyon olduk meuheuh mesajlarini. Özhan Canaydin 'in dilenci fotosu vardi bi aradim mamafih bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ya başlığı dağıtmak istemiyorum ama rewendor platinin Fenerbahçeyi ziyareti ile gs gayrimenkullerinin ne alakası var?Madem çok taşınmaz malınız var neden köln de başkanınız gurbetçilerden para dilenecek kadar küçülüyor?Ahanda belgeli videolu kanıt sana; http://www.youtube.com/watch?v=hQG-ST0hQiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 üzgünüm :( [spo][/spo] madem topici kaydıracaksınız [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 14:55 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar