Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 zero punctuation Jericho review SFDSF kesin izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 geçen bende oynadım ama hiç beğenmedim grafiklerde öyle ahım şahım değil fear bundan kat kat daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Adama katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Undying ve Call of Cthulhu'nun yanında başarısız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 GERGE said: Adama katılıyorum. kesinlikle. Adamın tüm videoları süper bu arada, izleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 karakterler güzeldi, hikaye biraz cilalanırdı. cok güzel bir oyun çıkabilirdi burdan. nasıl bu kadar hayal kırıklığı yaratmayı başardılar hala anlayabilmiş değilim. bir de kane&lynch te yaşadım bir benzer hayal kırıklığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Slat said: Undying ve Call of Cthulhu'nun yanında başarısız :( Undying başyapıttı evet de Call of Cthulhu da bir o kadar rezil bir oyundu. Nasıl bu ikisini aynı cümle içinde kullanmışsın hayret ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Call of Cthulhu gayet güzeldi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ahaha yahtzee felaket geçirmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nedra Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Grafik olsun , havası gayet güzel bir oyun. Tavsiye ederim. Korku olayı yok evet , ama FPS lerin arasında güzel yapılmış bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar