elaidi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 adam sadece soru sdjfosdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 cicibebe said: nerde gördün aditürk dediğini?Yazilarini okudum da kendisinin, manyaklik derecesini gormek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bin turlu samanizm war viktor maya samanizminden etkilenmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 mayalar turk abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 hatta arı maya da türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 türkler zaten şamanisttir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 arabın atına bile tahammülüm yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ne için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 buduncu devrim? türkçü toplumcu? şamanist? kımız...ouuuyea... tam olduk tam...şaka gibi memleket ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 LucifeL said: müslümanlığın ilk kabulu kitapta yazanı gibidir abi türkler araplardan sonra kabullenmiştir onu kabul ettirilme tarzı ise senin dediğin gibidir ama araplar kabul ederken butperest olarak adlandırılan kabilerle yapılan savasları kast ediyorsan eğer bunlarda normaldir. bu mesajı gördüm direk alıntı yapıyorum. 2. sayfada kesin geyiği geçmiştir ama okumadım. ahahahahahasdsfagfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ben ne muslumanim ne samanim ben jediyim arkadas!!! forcem var benim deyt!! dagiiitirimmm deyt ve heyt!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 benimde bir shaman vardi lvl 22 fln o olmuyormu bunlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 türklügünüzdende utanıcaksınız siz yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Giovanni said: hangimiz etnik olarak Türk Allah aşkına ya Türk mü kalmış abi dünyadaki en karışık milletiz belki [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 18:40 tarihinde, Giovanni tarafından güncellenmiştir ] Bu vidyoyu yapan elemanin aile agacini arastirip adama safkan Turk olmadigini(buyuk olasilik oyledir) gostermek gerek, akli basina gelir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 şamanist olcaktım vazgeçtim lan din kalmadı be hepsi kötü niyetli insanalrın eline geçmiş kuruyorum hocam kendi dinimi yada yok şey....şey...sayntolojimi ne...ona girim hem tom cruise abi var..klas klas tkaılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Dogmeat, her dinde kotu adamlar var alis biraz abicim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 benim diinimde yok benimkine gelsene WOLLOOLUUUU AYYOOOO WOLLULUUOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 İlluminate yönetir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 abi paticik tarih bölümü olsun kurtlar vadisi olsun binbir ayrı ciddi ortam bozdu onların karizmasını sırlarını acıa vurup dolarda eski ayarda değil takmıyo kimse piramiti eskiden birinin eline bi benjamin geçince alır bakardı vay beee diye incelerdi sora görürdü la bu piramit ne,hemen arastırır illuminati oldunu örenir helal derdi şimdi dolar olmus 1200 kim afedersin takar piramiti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 DOTA +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Dota nın dini mi olurmuş ya? Hadi oldu diyelim, kontenjanla mı adam alıyosunuz +2 filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Abi bütün dünya türklerin soyundan geliyor siz ne diyonuz burda ya... Aztekler Mayalar Kızılderililer Fransızlar Basklar Japonlar falan neyim hatta Vİkigler hepsi TÜrk. Romalılar TÜrkoülu TÜrk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Absolut said: İlluminate yönetir. :) İlluminate herşeyi görür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ben bu video arkadasa gosterdim yarıldı gulmekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar