Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ağzımı kaydırıp dilimi daha az çıkarıyorum ben. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ah ulan ya, açık vermişim kahretsin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 oyun gibi oynayarak öğrenmiştir yani köpek muamelesi yapmak nedir şurda oha, kendiniz 2 yaşınızda ne yaptığınızı hatırlamıyosunuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 kırbaç izlerini görmediniz mi sırtında ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Ankaradaki evde komşunun bi köpeği vardı lucky diye. Saklambaç oynardık onla. Çok tatlı köpekti de paso bulurdu beni şerrefsiz. Bide komşunun kızı vardı 5 yaşında. Aşıktım ona. Ama adını hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 said: kırbaç izlerini görmediniz mi sırtında ??? zuhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 said: Lopeth, 29 Eylül 2007, Cumartesi - 17:19 tarihinde demis ki: kırbaç izlerini görmediniz mi sırtında ??? ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 alkışlayıp geçiceksiniz yok ezberci zihniye yok logic yok felsefe yok fizik . abi napıosunuz ,ezber mezber çocukcağız biliyo yani . hee liliii deyip geçeceksiniz . höh diyorum size . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ahah süper kız ya.yerim lan bunu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar