zydar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 iş yerindeyim şimdi. eve döniyim bakayım haber vereyim.
Leath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 bu thread aklima seventh legion adli hicbir halta benzemeyen bes para etmez strateji oyununu hatirlatti. oyun demeye dilim varmiyor.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 said: iş yerindeyim şimdi. eve döniyim bakayım haber vereyim. evet?
Eldarduil Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Şuanda level ın ilk sayısı elimde 1/97 Şubat. Sayfa 6-7 deki CD içeriğindeki oyunların aynısını geçiriyorum. Admiral: Sea Battles (donama strateji) Back To Baghdad (ucak simulasyonu) Blood & Magic (strateji) Blue Ice (adventure) Daytona Usa (yarış) Destruction Derby (yarış ötesi) F22 Lightning II (ucak simulasyonu) Fallen Haven (Strateji) Fragile Allegiance (strateji) Full Tilt! (Arcade) Into The Shadows (izlenebilir demo) Magic The Gathering (Card) Realms Of The Haunting (Adventure) Sonic The Hedgehog (sonic işte) The Elder Scrolls: Daggerfall (first person çok deli oyun) Virtua Squad (shooting)
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 virtua squad ne oynardım ya o kadar sene oldumu ya.vay anasıı
Eldarduil Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 7th Quest te benzer grafikte görebildiğim tek oyun Realms Of The Haunting ilk cdnin içinde.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 çok teşekkür eldarduil. ilk cd'de dediğim oyun Realms Of The Haunting'miş, senin sayende gördüm. http://www.mobygames.com/game/dos/realms-of-the-haunting/screenshots/gameShotId,71592/ Şöyle bir screenshot'u hatırlıyorum ama silah kullandığımızı hatırlamıyordum :) Sağolasın, bir türlü bulamamıştım oyunun adını.
Eldarduil Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Rice ederim efendim. Yaklaşık 2 haftadır da girmiyordum Patiye denk geldi yani =)
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 F22 Lightning II ne oynardım ya ahah.
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Destruction Derby of of of of LADIES AND GENTLEMAN START YOUR ENGINES!!!
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Oy oy kendi mesajımı gördüm, nostalji yaptım. Evet uzun zaman geçmemiş ama olsun.
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Blood & Magic Destruction Derby F-22 Lighting II Fragile Allegiance Magic the Gathering Daggerfall Bunları deliler gibi oynamıştım. Oha ya işe bak. Zamanında 1 ay içerisinde demosu verilen 6 oyunu oynardık şimdi 6 ay içinde çıkan 1 oyunu oynuyoruz.
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mumu said: Destruction Derby of of of of LADIES AND GENTLEMAN START YOUR ENGINES!!! oyoyoy + carmagedon
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Leath said: bu thread aklima seventh legion adli hicbir halta benzemeyen bes para etmez strateji oyununu hatirlatti. oyun demeye dilim varmiyor. Halen daha elimde mevcut o 7th legion cd si :D Aylarımız o oyunla geçmişti ehehe. Bug doluydu çıldırıyoduk ama konumsal imkansızlıklar yüzünden oynuyoduk. Sonra KKND yi keşfettik ona sardık. Oda mevcutta xp de çalıştırmayı bi türlü beceremedim.
Öne çıkan mesajlar