Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Takas yapıyoruz malumunuz.Fakat gelen giden benim oyun arşivinden birşeyler istiyor fakat ben karambolde kalıyorum zira ISO yapmayı bilmiyorum. CD oyunundan ISO'ya hangi programla nasıl yapılır? Mümkünse freeware bir programın linkini verin.Şimdiden teşekkürler. (not : Nero ISO yapıyor demeyin bende Essentials sürümü var ve yapmıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Gayet de güzel yapıyor Nero abicim. Cd bas diyorsun, o cdnin içini tamamen atıyorsun, yazma aygıdı olarak image writerı seçip iso formatını seçtikten sonra da yazdırıyorsun (yani kaydediyorsun isoyu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 clone cd bul yukle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Power ISO. Torrentle crackli de bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 alcohol 120% de kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Freeware demiş adam... ImgBurn : Benim bilgisayarda sadece bu yüklü, tüm iktiyaçlarımı karşılıyor - kaynak yemiyor. InfraRecorder : Eskiden de bunu kullanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 clone cd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar