Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cezaevinde İnfaz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi gözünü çıkarıp öbür gören gözünün önünde onu köpeklere yedirmek lazım. mahkumlara adamın kafasını tutturup gözünü açık tutmalarını sağlatıp en asitli limonu sıktıktan sonra o kalan gözüne mixer makinesini sokmak da ayrı bi tecahül-i arif olurdu

speech freedom FTW..

[ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 17:20 tarihinde, KahnX tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
cezaevlerinde tecavüzcülere zaten yapılıyor böyle şeyler. adam bence haketmiş, hukuk gerçekten işliyor olsaydı bu adam müebbet alırdı zaten. kaşıkla göz oymak olayını ilk defa duydum. açıkçası benim hoşuma gitti. o adam hapisten çıkarsa yine tecavüz eder birilerine. zaten çıkamaz, daha devam eder böyle işkenceler içerde ve devamında ölür.
Mesaj tarihi:
ayrıca yok gözüne sokmaydı öldürmek sanamı kaldı veya onun gibi şeyler diyenler.allah aşkına bırakın yani.o adam orda 3 öğün yemek yicek hapiste yatıcak kalkıcak ister 20 sene ister 30 sene.yok insan canıymış hayvanlığa hayvanlıkla cevapmış.o kızın ne suçu vardı da.o şerefsiz günde 3 öğün yicek ama içerde.sonra neymiş.suçluyu savunmuyom adaletmiş.devlet elinden adam öldüriyim idam o bu gebertiyim onu oysunlar bunu etsinler.ben dünyadan pisliklerin temizlenmesi için gerekirse pisliklerle aynı kefeye girmeyi yeğlerim.

topluma kazandırma geyiklerini de bırakın yani herkes biliyor burda çok ağır,idam olsa idam edilecek bi suç işleyenin topluma kanadırılıp kazandırılamayacağını.hapishanelerde cezaevlerinde topluma kazandırma olayıda yok zaten hadi bi çalışma olsa yine anlarım.ne bi psikolog konuşur yapar filan ne birileri ilgilenir gardiyan bam gardiyan bum.acıktım,yemek vakti...

[ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 18:23 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Punisher lik falan mevzusu degil bu abi yani bu adam kaza kur$unuyla bi cocugu vurmu$ olsaydi acik konu$iyim bu kadar tepki gostermezdim veya birisini soymu$ olsaydi ayni tepkiyi gostermezdim ama soz konusu bi bebegin namusu bu nasi bi igrencliktir bu nedir bunu kelimelerle ifade etmek mumkun degil yani ... Ve bu punisherlik degil bence INSANLIK herkezin du$uncesine saygim sonsuz ben boyle du$Unuyorum,boyle inaniyorum,boyle yaparim
Mesaj tarihi:
Aramızda armutla elmayı karıştıranlar var,başka suçları örenk göstermek ne yani şimdi ben burda bu adi heriif ölseydi dememle ogün samast'ı da övmüş mü oluyorum?Çok saçma!
Mesaj tarihi:
adalet sistemimizin rezilliği aslında. 1,5 yaşında kıza TECAVÜZ ! eden bir insanı 21 yıllığına hapise koyuyorsan allah belasını versin. öyle hakimin, mahkemenin.
Mesaj tarihi:
onun cezasını vermek bana düşmez. o tecavüzcünün de. sadece 21 yılın öyle bir suç için çok az olduğunu düşünüyorum. adam öldürme farklı bir olay ya, kıyaslanamaz bile. bir anlık kendini kaybetsen herşey olabilir yani. bütün cinayetler böyle oluyor demiyorum tabi. lafın içinden sürpriz yumurta çıkarmayın.

@toggie, mantığın işlevsel olmadığı yerler olabiliyor. suça suç olayı tabi ki yanlış, ama böyle bir durum karşısında yapılacak alternatif birşey görmüyorum. 1,5 yaşındaki bebeğe tecavüz... benim kız kardeşim olsa kendimi kaybederdim herhalde, ya da allah korusun senin kardeşin. suça suç olmaz dermiydin? sanmıyorum.

[ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 18:44 tarihinde, Greeny tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Allahın verdiği canı almasını bilen cezasınıda canını vererek ödemeyi göze almıştır. 1.5 yaşındaki bebeğin masumiyeti alan her türlü şeye mübahtır.
Mesaj tarihi:
Geri kazanma diyenler, yapılan yanlıştı diyenler. Empati kurun, ya sizin kız kardeşinizin - çocuğunuzun başına gelseydi? Allah göstermesin tabi, düşünmek bile tüyleri ürpertiyor. Ne tepki verirdiniz? Hoş okadar şey söyledikten sonra aynı şeyleri savunursunuz gerçi, tükürdüğünü yalamak zor.
Mesaj tarihi:
Bu tip bir suça 21 yıl ceza veren hukuk sistemine kafa göz gireyim ben. Bu herifi hiç bir yere kazandırmayalım mümkünse, değilse kısa yoldan vursunlar yani risk misk almayalım. Akıllandım ben diyeni çıkartmamız gerekiyor o mantıkla. Gözüde gitsin, başka organda gitsin şerefsizin. Allah'ın verdiği can alınmaz diyen vatadaşlarda herifçioğlunun "Allah'ın verdiği cana" ne yaptığını hazmederek okusunlar. Bu tip herifleri bu üretim olmamış diyerek çıktığı delikten geri yollamak gerekir.
Mesaj tarihi:
abi onlara sorarsan ona intikam deniyor.

idam hayvanlıktır derler ben idam taraftarıyım dersin içinden hayvan der.bu tip suçlara karşı idam lazım deyince sonra avrupailer çıkıyor insan canı ialamazsın filan.o adamın öldürdüğü veya tecavuz edip hayatının kararttığı insan nolucak.birisi bi adamın çıkıp hayatını alıyorsa bende sen ne hakla alıyon al hayat böyle alınır der idamda ettiriririm ellerimle de gebertirim.he sonra hayvan olurum bazılarının gözünde.suçluyu savunmuyorum denir dolaylı yoldan savunulur filan...bide sorsan mantıksız düşünüyoruz biz intikam deniyor o duyguya...ne ekersen onu biçersin olucak.altından kalkamican şeyin altına girme o zaman.topluma kazandırma süper komik bişey zaten cezaevinde bile millet birbirinin gözünü oyuyor sonra topluma kazandırmak amaç oluyor.topluma kazandırmaya dair 1 tane faaliyet yok be hapishanelerde filan.allah aşkına şu aşırı medeni süper insani görüşlerinizi bi kenara atında başka açıdan da düşünün.

cinayete kurban giden adam ölmese de sorsan sende de bi tabanca olsaydı vurmicakmıydın adamı.e ben olsam vururdum.sanırım oda vururdu.idam sadece olan olduktan sonra yapılan şey.

birinin yaşama hakkı gasp ediliyorsa edeninde hakkı gasp edilebilmedilir.ille de idam değil ama olmalı yani karşı psikolojiye,adamın durumuna göre.sabıkası çoksa gebert geç

[ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 19:02 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
varsayımlarla yola cıkamayız. benim kardeşime olsaydı, senin ablana olsaydı diye düşünerek suçun gerçek cezasını ortaya çıkaramazsın. 1.5 yasındaki bebege tecavuz eden bir insanı savunacak değilim, cezaların en büyüğünü hakediyor. ama ölümü değil.

sorun surda ki, bu adam 20 yasında bir genc kıza da tecavuz edebilirdi. hani cok sapıkmış diyosunuz ya. bu adam sapık değil, hasta. akıl saglıgı yerinde olmayan biri. 1.5 yasında bir bebege ne amacla tecavuz edebilir bir insan? ha suclu mudur, evet sucludur. akıl saglıgı yerinde değil diye akıl hastanesine konamaz bu adam. yaptıgı sey normal değil.

absolut, allah'ın verdiği canı alanın cezası müebbet hürce hapsidir. ömrü boyunca tek bir insanla konusamayacak, dünyadan haber alamayacak, 4 duvar arasında yemek yemek, su içmek, tuvaletini gidermek ve uyumak dışında yapacagı hiçbirşey olmadan yaşayacak.

şimdi bana söyleyin, çocugunuza tecavuz eden birini öldürür müsünüz, sürünündürür müsünüz?
  • Yeni Oluştur...