Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Bildiğiniz gibi Fenerbahçeliyim ama bu videoda çarşının tezahüratına hayran kaldım artı olarak her izleyişimde kopmaktan alıkoyamıyorum kendimi. [spo]150 bin dolara esir alırız Aksaray'ı Yoldan mı topluyorsun Onur sen dağıttın tüm parayı 100 doları koyarım cebe giderim Laleli'ye Şehrazat'ın kralına koysam ikincisi hediye Aptal Onur aptal Onur, gerizekalı Onur...[/spo] http://www.youtube.com/watch?v=RX_j6XxLI1g [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 02:31 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 "*gülmekten ölür p.n=yaratıcı beşiktaş taraftarına saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Onur kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 onur akın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 yan taraftaki related linklere göre binbir gecedeki kel , parayı veren elemanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 lol melodi tam olmamis ama sozler cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 onur akın kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 sarkici diilmi onur akin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 onur binbirgece dizisinde 150bin dolara ver diyen karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 tamam yaratıcı da futbol ve beşiktaş ile ne alaksı var anlamadım,çarşı futbol dışında artık herşeyle uğraşıyor,din,siyaset, hava civa.Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 harbi ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 yanılmıyorsam Beşiktaşlıyım demişti o adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ya gündemi meşgul eden olaylarla ilgileniyor çarşı ve o günlerde bu olay gündemi baya bi meşgul etmişti onur binbirgece dizisinde sekreteri mi artık herneyse acil paraya ihtiyacı olan şehrazat adlı kadına 150.000 $ verip karşılığında kendisiyle bi gece geçirmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 bu daha anlaşılır http://www.youtube.com/watch?v=yHC-kSSPoQA&mode=related&search= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 daha kötüsü, bu adamlar aslında olmayan birine sataşmışlar. yani onur sadece rol gereği bir adam hehe. muhauha o 1 numaralı adam ne yapıyor 2. videoda eahusdfsd. [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 17:43 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 kiskanmayin arkadasim yapin daha iyisini ozaman laf atarsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 bize ne onurdan, işimiz olmaz hayali adamlarla. yapmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 özledim ulan inönü yü :( yaratıcı beşiktaş taraftarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 tribün tabi ki genel olarak takımı ateşlemek demek ama makarasız da olmaz :) bu da onlardan biri yoksa koyu bir galatasaraylı olarak beşiktaş tribünleri üzerlerine düşen görevi hakkıyla yapıyor, zevkle izliyorum ayrıca ses rekoru kırmalarını takdir ediyorum.Gerçi onlarda biraz abartmışlardı rekordan sonra futbolcular strese giriyoruz yapmasınlar demişler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 tezahüratta çarşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 muhauha o 1 numaralı adam ne yapıyor 2. videoda eahusdfsd. tam onu dicektim ya :D::D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 MAUAUHAHA böyle bişey olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 süper makara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 über lan bunlar kuzen zorla bi kere çarşıya sokmuştu beni(gslıyım) adamlar manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 + rep uslu durmuoz yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar