ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Erasmus la gideceklere 2 günde vize veriliyor artık. (almanya öyle kalanını bilmem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 artık öle değil almanya 2 haftaya yaydı artık her vizeyi çünkü randevu ile calısıyor ve en yakın randevuyu 1 hafta sonraya veriyor yani en erken 2 hafta en gec 3 hafta içinde alıyorsun almanya vizesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 yasasın yeşil pasaport.!!! amerikaya ingiltereyede gitmeyiveririrm.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 said: hoccemama üye § 25 Eylül 2007, Salı - 23:29 [ özel msj ] anladığım kadarıyla öyle öğrencisin hayde vizeye gerek yok değil. misal erasmusla gidicen bu ülkelerden birine o zaman vizesiz yada bi araştırma bişi yapıcan bi üni. davet etti seni o zaman vizesiz yani canım sıkıldı 2 ülke görim gezim dersen vize almak zorundasın gibi bi izlenim bıraktı bendeaynen öle türklere verilen o hak sadece ticaret yapacak ve öğrenim görecek olanlara yardım amaclı turistik gezileri kapsamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 lucifel seni bana allah yolladı :) ben aile birleşiminden isveçe başvurucam peki bu iş için neler yapmam gerekiyo?Düğün müğün tamam tek başvuru kaldı olmazsa özelden yada msn'den bi görüşsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Fransadan Schengen alıyodum. Hem işveren hem çalışan için. Gerçi bu belgelerin yarısını götürmüyodum bile. O kadar sorun değil belli başlı belgeler gerekli mesela 6 aylık sigorta prim fotokopisi yada banka cüzdanlarının fotokopisi felan götürmüyodum. En kolay schengen fransa konsolosluğundan alınıyor. 1 günde çıkıyor(du) 3-4 ay once. Şimdi durum nedir bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 nerowardeno eskiden di dediğin gibi çünkü hepsi randevuya gecti ama fransa aracı şirket kullansada dediğim bütün belgeleri istiyor daha bugun orada idim yani hergün oradayım isitiyorlar yani.bide fransa 2 iş günü içinde çıkar mesela ben bi kaptanın vize işini yaptım adamdan liman başkanlığından onaylı kase istediler ve sabah 9 da görüşme verdiler işi skı tutuyorlar bide ingiliz vizesi almak isteyener cabuk olsun aracı sirket kullanacaklarsa ekimin basına kadar son ekimden sonra parmak izi ile görüşmeye gececekler o zaman daha zor olacak vize almak :) [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 02:13 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Bizim için çok güzel , avrupalılara ise üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Bu perşembe isveç vizesine başvurucam umarım zorluk çıkarmazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 çok bekleyeceksin ama yaklasık 3 hafta haberin olsun eğer pasaportunda vize yoksa daha önce aldığın o zaman vize bile alamayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Daha önce vize yoksa doğru biraz zor oluyo.Ama yurtdışında tanıdığın varsa(gittiğin kişiden başka) sakın evet şunu tanıyorum deme.Ben sırf bu yüzden vize alamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Korax biraz daha açsana olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ulan ne guzel indefinite ABD vizesi vardi yalan oldu 11 eylulden sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Prawler çok basit avrupada akraban olduğunu söleme ver senden istenen evrakları ver yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Şöyle açıyım,ben başvurumu yaptım geçen sene.Herşeyim gayet iyiydi.Öğrenciydim zaten rahat almam lazımdı yani.Herşeyi sordu sordu sordu teyze,bitti soracakları.Klavyeyi falan toparladı.Ondan sonra enson bana yurtdışında tanıdığın varmı dedi.Bende işe yarayacağını düşünerek evet teyzem var almanyada dedim.Tası tarağı toparlayıp kadın tıkır tıkır tekrar yazmaya başladı.Ondan sonrada alamadım vizeyi :) Şöyle oldu yani,yaşım genç olduğundan dolayı gideceğim kişiyi kullanıp teyzeme falan kaçacağımı düşündüler,ki genelde bütün konsolosluklar öylesine vizeye başvuran her kişiye kaçak gözüyle bakıyolar zaten.Senin onlara kaçmayacağını kanıtlaman lazım,ki bu bazen dürüst olarak bile olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 İşte vizesiz Avrupa gerçeği [spo] İki vatandaş davayı kazandı. "Vizesiz Avrupa" hayallerini yetkililer yorumladı. Avrupa Adalet Divanı, iki Türk vatandaşının İngiltere aleyhine açtığı ve geçtiğimiz hafta sonuçlanan bir dava için Türkiye'de "bazı serbest meslek grupları için AB vizesi kalktı" şeklinde yorum yapılmasının yanlış olduğunu açıkladı. AB'YE ÜYE OLDUKTAN SONRA VİZESİZ GİRİLECEK Mahkeme yetkilileri, "Bu hüküm, AB ülkeleri birliğe üye oldukları tarihten sonra Türklere karşı göç yasalarını zorlaştıramazlar anlamına geliyor. Vizesiz girişe ilişkin bir yargı içermiyor" dedi. Yetkililer, davanın sonucunu şu şekilde yorumladı: "Bu karar, gazeteci v.s. gibi meslek sahibi Türk vatandaşlarının AB'ye vizesiz girebileceğinin yolu açıldı şeklinde yorumlanamaz. Türklerin AB'de yerleşme hakkı ve hizmetlerin dolaşımına ilişkin, iki taraf arasında 1963'de yapılan Ortaklık Anlaşması esas alınmalıdır. Bu anlaşma Türkiye'ye karşı göç yasalarını zorlaştıramayacağına hükmeder. Dolayısıyla her AB ülkesi, birliğe giriş tarihinde yürürlükte bulunan göç kurallarını Türkiye'ye karşı uygulamak durumundadır. Üye ülkeler, sonraki yıllarda göçmen yasalarını değiştiriyorsa, bu kurallar Türklere uygulanamaz. İngiltere'nin, 1973'te birliğe üye olduğu zamanki göç yasalarını Türkiye'ye karşı uygulaması gerekiyor. Ancak İngiltere bu yasaları 1994'te değiştirerek, Türk vatandaşlarına da zorlaştırdığı yasaları uyguladı. Bu Ankara antlaşmasına aykırı. İngiltere, Türk vatandaşları için eski yasalarını uygulamak durumunda." Kaynak: Vatan[/spo] Link edit: abuk subuk copy/paste karakterleri düzeltildi. [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 12:34 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 EDİK: copy+pastede hata Yalan habermiş.. farklıymış:P Kaynak : Habertürk [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 12:52 tarihinde, Charsi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar