Arma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Az sonra yöneticilerden biri gelip, kişisel chem kişisel diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 garbıç a bile konmaz bu kişiseli geç bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ezin ezin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 chem git bi blog bul kendine. konu dışını blog yaptın. bugun sıçtım rengi kahverengiydi şeklinde yazdıkların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 sana acilen karı bulmamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 tespitler gayet doğru. admin gelmesine ne kadar kaldı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 lolsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 sen degilsin yani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 bence paticikte herkes büyüdü dolayısıyla yaşının verdiği tecrübe yüzünden ufak şeylerden zevk alamaz duruma geldi. bu da foruma yansıdı ve insanlar hiçbişeyi beğenmez oldu. ne destek oldu ne de bişey... bir süre öncesine kadar paticik deişti laflarını teyet geçerdim babane derdim ama bana da koymaya başladı. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 21 yıl sonunda feneryolu'ndan taşınmaya karar verdim ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ben bugün varya of yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 nedir yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 said: bence paticikte herkes büyüdü dolayısıyla yaşının verdiği tecrübe yüzünden ufak şeylerden zevk alamaz duruma geldi. bu da foruma yansıdı ve insanlar hiçbişeyi beğenmez oldu. ne destek oldu ne de bişey... bir süre öncesine kadar paticik deişti laflarını teyet geçerdim babane derdim ama bana da koymaya başladı. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 topice gel, konuya gel, başlığa gel. sora bida patiye girme. öle bi örnek direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Garbage bu. Buraya yazan konunun çöp değerinde olduğunu kabul eder zaten. Sizde gelip çöpe değer biçmeye çalışıyorsnuz. Kim akıllı kim salak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Bu konu konudışında yer işgal ediyordu. Bilmeden zıplamasak şahane olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Farketmedim. Peki o zaman sıkıştırmaya devam edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 gün gelecek, A B C Ç D E diye 29 tane topic açacam garbıça, istediğiniz kadar konuşun valhel, nassa çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar