Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendini bulmak o_O

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Sözlük karıştırıyordum bazı kelimelerin tam anlamını bilmediğim için. Melankoliğe baktığımda ne göreyim tanım neredeyse beniç yaşantımı anlatıyor.

"melankolik kişi çelişkiler içinde kalır, kararsızdır. bir yandan yalnızlığı seçmesinden hoşnuttur bir yandan da insanların içinde olamayışının hüznünü duyar. insanlarla ilişkilerinde hep bir sorun vardır. anlaşılamaması, mizacı gereği farkındalığı, sosyal olmayı , diğerleri gibi olmayı becerememeleri onu insanlardan uzaklaştırır. toplumsallaşmaktan, bir yere bir kimseye bağlı olmaktan korkmak melankoliklerin tutumudur. kendilerine duydukları saygı, kendilerine yönelik olmaları belirgin özelliklerindendir. o nedenle aylaktırlar. "

İnsan tabi garip oluyor bir an kendini bir şeyle sınırlayınca xD . Ama en azından bir ismi varmış bu odunluğun bunu öğrenmiş bulundum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir an HIM'le Abigor'un veya ne bileyim, 1349'un falan split albüm çıkardığını hayal ettim, göz pınarlarım zorlandı valla.
Bir keresinde Hım'in bir posterine denk gelmiştim (yazmaya üşeniyorum nasıl denk geldiğimi), baterist dayıda MAYHEM tişörtü vardı, bir de o aklıma geldi şimdi.
Ben bi montumu giyip tuvalete gideyim ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...