Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

marmara iletişim fakültesinde öğrenci işlerindeki kadın!

unac

Öne çıkan mesajlar

abi yok böyle kadın.öğrenci belgesi almak için gittim bi ton azar işittim.bugün annem saat kaçta başlıyo dersler diye aradı annemi azarlamış "gelin burdan öğrenin alla alla demiş"

kadın manyak.bi arkadaşım sırf o kadın yüzünden bu üniversiteye girmedi.bilmiyorum bu bölümde okuyan var mı?

kadın geleni geçeni azarlıyo.şimdi öğrenci işleriyle kavga etsem bi zararım olur mu acep?
Sosyal ağlarda paylaş

ABİ AYNI KADIN VE ARKADAŞI BANADA SALDIRDI. O kadını öldürücektim ya. ulan 100 kere merhaba bakarmısnız dedim. muhabbet ettiler ama rahat 15 dakka. Sonra bir patladım bakıcakmısın falna diye. sorucağım şeyde öğrenci belgesi alıcam nerey yazmam gerkeiyordu. Kavga ettik.

Deli ya.
Sosyal ağlarda paylaş

önce mekana gidip tipleri terminatör misali belleğe kaydetçeksin.

sonra hepsinin yamuk yapma ihtimaline karşı 5 adımlı laf sokma kombinasyonları kurcaksın kafanda. herhangi biri yamuk yaptığında bu kombinasyonları devreye sokçaksın 5. adımdan ötesini geçebiliyorsa ondan uzak dur seni aşar demek.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bence sorun öğrenci işlerindeki kadın değil.
bu ne abii afdsfd

"bugün annem saat kaçta başlıyo dersler diye aradı"

yani ilk gün kaçta olmam gerektiğini sordu annem.bide ikinci öğretimim kimse bilmiyo saatleri..(ben muhattap olmak istemediğim için o kadınla annem aradı)

ve evet beslenme çantasıda yapıyo.bazı alışkanlıklar hiç değişmiyo.sen daha iyi bilirsin..

[ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 22:52 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bombalarım orayı unac adamı deli etmesin,gelince göster bakiyim hngi kadın :)

edit:heh marmarayı bundan snra kimseye yazdırmam arkadaş,bu kdr evrak istenir mi hadi onu geçtim,yazmayan evrakları orda istediler yok kravatlı olcak yok sicil yok nie kütük karabükte sen bunu istanbula aldır,ztn gittm kayıt yaptırcam 10 dk bekledm konuşuyolar kndi aralrnda bakar msnz yok bakar msnz yok,en sonunda bnde kavga etmiştm,soru sormicaksn ztn kabahat ,mesela bn daha okul ne zmn başlıcak bilmiyorm,int sitesinde hiçbişi yk,ztn 5. sınıfta okuyan arkadaş bile bilmiyo ne zmn açılcak bazı rivayetler var ddi geçen,böyle saçma sapan bişi görmdm,sitesi ayda1 güncelleniyo fln filannnnn yazdığma yazacağma pişman oldm şmdiden

[ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 03:39 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ben dicektim de demişler ama yinede diyim orası üniversite arkadaşım dersler kaçta başlıyor ne demek ya! beslenme çantasıda alın bari.

konu dersler kaçta başlayacak değil..ben ikinci öğretimim. kimisi saat 3 gibi kimisi saat 1 gibi gel diyo.kimine soruyorum oo 4ten önce gitme diyo.aralarında çok fark var.bizim öğrenci işlerine sorduğumuz dersler kaçta başlayacak değil..bizim sorduğumuz ikinci öğretimde olan bi çocuk saat kaçta üniversitede olması gerektiğiydi.bunun cevabını kimse bilemedi bizde doğal olarak öğrenci işlerini aradık. ok?

[ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 11:13 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...