unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 abi yok böyle kadın.öğrenci belgesi almak için gittim bi ton azar işittim.bugün annem saat kaçta başlıyo dersler diye aradı annemi azarlamış "gelin burdan öğrenin alla alla demiş" kadın manyak.bi arkadaşım sırf o kadın yüzünden bu üniversiteye girmedi.bilmiyorum bu bölümde okuyan var mı? kadın geleni geçeni azarlıyo.şimdi öğrenci işleriyle kavga etsem bi zararım olur mu acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 olmaz hiç bi gücü yok onun git şikayet et öle davranamaz insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Verirsin dilekçeni, anlatırsın durumu, siciline şikayet olarak işler, sorun ortadan kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 o kadın kayıt sırasında y.dil muhafiyet sınavı masasında oturan kadın olmasın.oda geleni geçeni azarlıyordu.yaşlıca bir kadın. Her üniversitede oluyor böyle tipler. hiçmi öğrenci olmamışlar yada okuyan çocukları yokmu bunların... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bence sorun öğrenci işlerindeki kadın değil. bu ne abii afdsfd said: bugün annem saat kaçta başlıyo dersler diye aradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 lise veya ortaokul degil orasi, kendinize gelin ;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 2 3 kere menopoza giren tipler oluyor genellikle bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ABİ AYNI KADIN VE ARKADAŞI BANADA SALDIRDI. O kadını öldürücektim ya. ulan 100 kere merhaba bakarmısnız dedim. muhabbet ettiler ama rahat 15 dakka. Sonra bir patladım bakıcakmısın falna diye. sorucağım şeyde öğrenci belgesi alıcam nerey yazmam gerkeiyordu. Kavga ettik. Deli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 beslenme çantasıda yapıomu annen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 önce mekana gidip tipleri terminatör misali belleğe kaydetçeksin. sonra hepsinin yamuk yapma ihtimaline karşı 5 adımlı laf sokma kombinasyonları kurcaksın kafanda. herhangi biri yamuk yaptığında bu kombinasyonları devreye sokçaksın 5. adımdan ötesini geçebiliyorsa ondan uzak dur seni aşar demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: bence sorun öğrenci işlerindeki kadın değil. bu ne abii afdsfd "bugün annem saat kaçta başlıyo dersler diye aradı" yani ilk gün kaçta olmam gerektiğini sordu annem.bide ikinci öğretimim kimse bilmiyo saatleri..(ben muhattap olmak istemediğim için o kadınla annem aradı) ve evet beslenme çantasıda yapıyo.bazı alışkanlıklar hiç değişmiyo.sen daha iyi bilirsin.. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 22:52 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bizim elektrik bolumunde bi dinazor wardi o tarzda gitti sona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Dengesizlik ve manyaklık arayacaksam kadında aramaktan çok, öğrenci işlerinde çalışan bir kadın yüzünden üniversitesini değiştiren gençte ararım ben de mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Dostum düşüncelerime tercüman olmuşsun. Kıl bi kadın yüzünden üni değiştirilir mi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 eğer kadını görseydiniz dostum böyle konusmazdınız..konuşamazdınız...der ve ufuklara bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Marmara Üniversitesi'nde diğer bölümlerinde de durum aynı. 1001 kere pişman oldum ÖSS ye çalışmadığıma. Sırf öğrenci işlerinden dolayı değil, herşeyi falso okulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 bombalarım orayı unac adamı deli etmesin,gelince göster bakiyim hngi kadın :) edit:heh marmarayı bundan snra kimseye yazdırmam arkadaş,bu kdr evrak istenir mi hadi onu geçtim,yazmayan evrakları orda istediler yok kravatlı olcak yok sicil yok nie kütük karabükte sen bunu istanbula aldır,ztn gittm kayıt yaptırcam 10 dk bekledm konuşuyolar kndi aralrnda bakar msnz yok bakar msnz yok,en sonunda bnde kavga etmiştm,soru sormicaksn ztn kabahat ,mesela bn daha okul ne zmn başlıcak bilmiyorm,int sitesinde hiçbişi yk,ztn 5. sınıfta okuyan arkadaş bile bilmiyo ne zmn açılcak bazı rivayetler var ddi geçen,böyle saçma sapan bişi görmdm,sitesi ayda1 güncelleniyo fln filannnnn yazdığma yazacağma pişman oldm şmdiden [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 03:39 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ben dicektim de demişler ama yinede diyim orası üniversite arkadaşım dersler kaçta başlıyor ne demek ya! beslenme çantasıda alın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Seperate, demiştim ama ben sana gelme diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 said: ben dicektim de demişler ama yinede diyim orası üniversite arkadaşım dersler kaçta başlıyor ne demek ya! beslenme çantasıda alın bari. konu dersler kaçta başlayacak değil..ben ikinci öğretimim. kimisi saat 3 gibi kimisi saat 1 gibi gel diyo.kimine soruyorum oo 4ten önce gitme diyo.aralarında çok fark var.bizim öğrenci işlerine sorduğumuz dersler kaçta başlayacak değil..bizim sorduğumuz ikinci öğretimde olan bi çocuk saat kaçta üniversitede olması gerektiğiydi.bunun cevabını kimse bilemedi bizde doğal olarak öğrenci işlerini aradık. ok? [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 11:13 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Prawler , yaptık bi hata geri dönüşüde yk,en iisi bna akıl ver ne yapmalı bu üniversitede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 O kadına bir erkek şart. Evlendirin kurtulun. Hemen değişeceğini göreceksiniz. [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 00:22 tarihinde, kitana tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Unac hangi bölüm? Seperate diyecek birşey yok, tezkere bekleyen askerler gibi gün sayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 halkla ilişkiler ve tanıtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 kafayı yicem 1 ekimde açıldığını bgn arkadaştan duydum,halen sitede birşey yok,yrn arıcaktım öğrenci işlerini artık gitmeye karar verdim,nedir ne değildir ne yapıcaz çok merak ediyorum,marmaraya kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar