Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara ve Universite ?

Valeron

Öne çıkan mesajlar

biz sigaradan sogutmaya cali$ma umidiyle yazilar yaziyoruz falan millet girmi$ ' nerde o eski tekel ler ' geyigine :: )

sigaranin kesinlikle mantikli bi yani yok bencede ama dedigim gibi birakmama ragmen yemek sonrasi icilen bi sigaranin tadini dunyada hic bir yemekten,icecekten alamadim yani :: )
Sosyal ağlarda paylaş

Üstteki yazıyı görünce hatırladım. Bir yerde okumuştum, etkisini hemen göstermediği için bana bir şey olmaz modunda oluyormuş sigara içen insanlar. Sonuçta ömrü yeterse (veya başka nedenden ölmezse) 15-20 yıldan sonra akciğer kanseri olacak. Ama kanser yaptığı, hücrelerinizi ve tüm vücudunuzu zehirlediği, kansere zemin hazırladığı kanıtlanmış olan tek madde şu anda dünyada.

Keşke (kanseri geçtim) gen kalitenizi (=yaşam kalitenizi) azalttığınızı ve sağlıksız çocuklar meydana getirme riskinizi arttırdığınızı bilmeniz bırakmanız için bir sebep olsaydı... (Elalemin genlerine ben üzülüyorum da kendileri takmıyo bu da iyi xD )
Sosyal ağlarda paylaş

azaltsan da birakamiyorsun.
evet universitede basladim, pişmanım, abv benim.

edit:
daha 1.yilim yeni bitti
kaçiyomus gibi sigara, hemen basladim bi de.
onca yesilayci konusmalari yutturdular birer birer.

[ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 02:51 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tıp fakülteleri ve Beden Eğitimi bölümleri olduğunu duymuştum. Doğruluk payı nedir bilmiyorum fakat Atatürk Üniversitesi'nde baya tüketiliyor.

Beden Eğitimi okuyorum. 3 yıldır sigara içiyorum, 20 yaşındayım 13-14 senedir sporla uğraşıyorum. Sigara bende alışkanlıktan ziyade bir oyuncak gibi. Eften püften sebeplere yakılır ya, öyle içiyorum.
"Mesela içkinin yanında iyi gider" hesabı içiyorum. Bırakmayı hiç denemedim çünkü gerek kontrollerde, gerekse aktif spor yaşantımda sigara kaynaklı her hangi bir sorunla karşılaşmadım.

Ama iyi birşey değil bunun farkındayım.

Düzeltme: 4 bitti 5'e giriyorum sigara konusunda.
Teşekkürler tellos.

Ayrıca DoruK Camel Soft konusunda +1 =)

[ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 03:11 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk malbora kutusundaki gibi çocuğum olursa, çocuğu sirke satar çok para kazanırım. hehe. olmasın tabi ama olursa bu yöntem uygulanabilir.

edit: düşününce üzüldüm. satmam bakarım be. çok şirin zaten. gerçekten bana şirin geldi.

[ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 09:48 tarihinde, burtonesk tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

beni kimsenin zehirlemeye hakki yok

en guzeli amerikadaki gibi

sigarami iciceksin cik disari kardesim, barda bile sigara yasak en guzeli. Bara gidince duman alti etmeye kimsenin hakki yok.

Bu isi en kolay yasaklamaya baslama yollu bellidir, yapicaksin amerikadaki gibi 15 20 milyon paketini alsinlar ondan sonra.

Butun dunyada ilk adim fiyati yukseltmek olmustur.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bence bu konuyu çok abartıyorsunuz , sanki sigara içen herkes ölür gibi.Aynı hassasiyeti alkol , nargile ya da bir sürü konuda gösteremiyor çoğu kimse.Bence sigara olayı son derece sıradan bir konudur ne sigara içen özenti , kültürsüzdür ne sigara içmeyen akıllı , bilim insanı , mutlak doğrudur.Hiç birşeyi belirlemeyen boş ve ufak bir zararlı alışkanlık sadece.Bir de olayın keyif boyutu vardır ki sigara içen herkes örneğin yemekten sonra gibi sigara içmenin verdiği zevki yadsıyamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo 24 Eylül 2007, Pazartesi - 15:16 tarihinde demis ki:
sigara tamamen hamallık

1 kere içtim hayatımda.oda 2 fırt çektim attım

bu saatten sora başlamam.haftada 2-3 nargile içiyorum o yetio bana

bide sigaraya özentilikten başlayanlara deli oluyorum

Çok derdim var bari sigaraya başlayayım diyerek mi başlanıyor sanıyorsun sigaraya ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...