Lexius Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 sigarasız bilkent! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 keşke bi de 6-7 sene önceki camel soft u içip farkı anlayabilseydik, ki ondan daha önce cooook daha mükemmelmiş ama ben yetişemedim malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ondan da 6 sene önce yerli sigaralar hepsinden 10 gömlek üstünmüş ama biz yetişemedik işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 evet ya eski tekel 2000 ci nesiller onlar işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 biz sigaradan sogutmaya cali$ma umidiyle yazilar yaziyoruz falan millet girmi$ ' nerde o eski tekel ler ' geyigine :: ) sigaranin kesinlikle mantikli bi yani yok bencede ama dedigim gibi birakmama ragmen yemek sonrasi icilen bi sigaranin tadini dunyada hic bir yemekten,icecekten alamadim yani :: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Üstteki yazıyı görünce hatırladım. Bir yerde okumuştum, etkisini hemen göstermediği için bana bir şey olmaz modunda oluyormuş sigara içen insanlar. Sonuçta ömrü yeterse (veya başka nedenden ölmezse) 15-20 yıldan sonra akciğer kanseri olacak. Ama kanser yaptığı, hücrelerinizi ve tüm vücudunuzu zehirlediği, kansere zemin hazırladığı kanıtlanmış olan tek madde şu anda dünyada. Keşke (kanseri geçtim) gen kalitenizi (=yaşam kalitenizi) azalttığınızı ve sağlıksız çocuklar meydana getirme riskinizi arttırdığınızı bilmeniz bırakmanız için bir sebep olsaydı... (Elalemin genlerine ben üzülüyorum da kendileri takmıyo bu da iyi xD ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 azaltsan da birakamiyorsun. evet universitede basladim, pişmanım, abv benim. edit: daha 1.yilim yeni bitti kaçiyomus gibi sigara, hemen basladim bi de. onca yesilayci konusmalari yutturdular birer birer. [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 02:51 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 DEU'nın da farkı yok evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Starfucks'ın içinde içilmior mesela. Kışın gitsen dondun. Yazın gitsen piştin. içicem ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Tıp fakülteleri ve Beden Eğitimi bölümleri olduğunu duymuştum. Doğruluk payı nedir bilmiyorum fakat Atatürk Üniversitesi'nde baya tüketiliyor. Beden Eğitimi okuyorum. 3 yıldır sigara içiyorum, 20 yaşındayım 13-14 senedir sporla uğraşıyorum. Sigara bende alışkanlıktan ziyade bir oyuncak gibi. Eften püften sebeplere yakılır ya, öyle içiyorum. "Mesela içkinin yanında iyi gider" hesabı içiyorum. Bırakmayı hiç denemedim çünkü gerek kontrollerde, gerekse aktif spor yaşantımda sigara kaynaklı her hangi bir sorunla karşılaşmadım. Ama iyi birşey değil bunun farkındayım. Düzeltme: 4 bitti 5'e giriyorum sigara konusunda. Teşekkürler tellos. Ayrıca DoruK Camel Soft konusunda +1 =) [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 03:11 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 3 yıl mı ? lütfen insayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ilk malbora kutusundaki gibi çocuğum olursa, çocuğu sirke satar çok para kazanırım. hehe. olmasın tabi ama olursa bu yöntem uygulanabilir. edit: düşününce üzüldüm. satmam bakarım be. çok şirin zaten. gerçekten bana şirin geldi. [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 09:48 tarihinde, burtonesk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 lise 1 de baslamistim azar azar, lise 2 de paket tasiyodum lise sonda bildigin iciyordum tiryaki seklinde. suan birakamam sanmiyorum. bilkentte de baskenttede sigara icenler cogunlukta, artik universitede baslayan cok az, lisede baslaniyor deli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ben liseyi bitirdigimde basladim 1.5 yil ictim gunde 1 paket seklinde(extrem durumlar haric) biraktim 20 gung ecti ustunden .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Univ 2. sınıfta başladı keşke başlamaz olaydım. Bu sene basında 7 ay bıraktım sonra gene başladım. İllet birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 beni kimsenin zehirlemeye hakki yok en guzeli amerikadaki gibi sigarami iciceksin cik disari kardesim, barda bile sigara yasak en guzeli. Bara gidince duman alti etmeye kimsenin hakki yok. Bu isi en kolay yasaklamaya baslama yollu bellidir, yapicaksin amerikadaki gibi 15 20 milyon paketini alsinlar ondan sonra. Butun dunyada ilk adim fiyati yukseltmek olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Keşke yasaklasalar ama öyle büyük bir lobisi var ki kimse yapamaz. Fiyatı arttırmanın bi faydası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Kapalı alanda içme cezası 100 milyon olsun, şikayet edene versinler parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Ya bi de benim sigarayla hiç alakam yok aslında, hani hiç içmedim aklıma gelmedi içmek ama sevdiğim biri başlayınca felan üzülüyorum niyeyse :(. O kadar kötü değil aslında, için ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Arkadaşlar bence bu konuyu çok abartıyorsunuz , sanki sigara içen herkes ölür gibi.Aynı hassasiyeti alkol , nargile ya da bir sürü konuda gösteremiyor çoğu kimse.Bence sigara olayı son derece sıradan bir konudur ne sigara içen özenti , kültürsüzdür ne sigara içmeyen akıllı , bilim insanı , mutlak doğrudur.Hiç birşeyi belirlemeyen boş ve ufak bir zararlı alışkanlık sadece.Bir de olayın keyif boyutu vardır ki sigara içen herkes örneğin yemekten sonra gibi sigara içmenin verdiği zevki yadsıyamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Sigara içen herkes ölür. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 said: Diablo 24 Eylül 2007, Pazartesi - 15:16 tarihinde demis ki: sigara tamamen hamallık 1 kere içtim hayatımda.oda 2 fırt çektim attım bu saatten sora başlamam.haftada 2-3 nargile içiyorum o yetio bana bide sigaraya özentilikten başlayanlara deli oluyorum Çok derdim var bari sigaraya başlayayım diyerek mi başlanıyor sanıyorsun sigaraya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 said: Sigara içen herkes ölür. Bu kadar. birazdan "sigara içmeyen ölmüyor mu?" tarzı salak bi ayar gelicek. preselam onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 oral seks de gırtlak kanserine yol açıyormuş yapmayalım mı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar