kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 böyle bir adam var cidden "google it baby" [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 22:09 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 o ne yaptı öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 bence cocuk en büyük artisliği staff yazıları cıkarken yapıyor. alttaki biriken taşları görmeden indirdiği taşların yerlerini ve posizyonlarını aklında tutup devam etmesi yetenek üstü bir durum. bu arada bu cocukla karşılıklı poker oynamak(ya da herhangi bir kağıt oyunu) istemem acıkcası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 oha bu nedir görmeden inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Adam bu sondaki invis tetris isini ben bakarken yapsa gene inanmayabilirim :D yuh yanlız o nasıl bir kafaysa başları o kadarda zor değil bende o modda tetrisleri oynayabiliyorum çünkü taş yere düşünce donması yaklaşık 2sn sürüyor. Ama invis tetris için... OOOOHAAAAAAAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 abi mal bu adamlar. bi insan şuna ne diye kasar be. defolu gelmiş bunlar dünyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 buda humaN Tetris süper birşey ya http://www.youtube.com/watch?v=xPFZl59_OZ4&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 insan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 o yaratığın tetris mantığına kafa atayım ben human tetris süpermiş yalnız. bize gelmez öyle elastiki hareketler falan ama, memlekette düzenlemeye kalksalar her bölümde bir sakatlık çıkar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bu adam deli piyano çalar aslında da, tetris oynuo işte. aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 yok artık be :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 yanımda yapsa bunları dalarım ben bu adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ben de şunu izlemiştim zamanında: http://www.youtube.com/watch?v=lTvlhFkTCm4 gerçi bu yeni video çok kolaymış. adamlar hold mold bir ton özellik koymuş. bir de sonra gelecek bir kaç taneyi sıralamışlar, ooh, yeme de yanında yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 human tetris efsanedir ya, hastasıyım japon yarışmalarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ulan o ne. kaldım valla sadece izledim tepki bile vermedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 japonların önünde saygıyla eğiliyorum. bu da müziği, özlemişim; http://www.youtube.com/watch?v=RR_Q3VAyg4I&mode=related&search= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 öha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 güney korelidir %90 japon değildir ama oyun japon oyunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 said: HOLY FUCK IS THAT HUMAN? Budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar