Dynun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Oyuna başlarken birçok karakter denedim, daha doğrusu denemek zorunda kaldım çünkü class'ını hatta karakterinin suratını bile sevmen lazım. Druid oynadım =p Rogue oynadım Hunter oynadım Uzun süre warrior oynadım. warrior dışında diğerlerinden zerre zevk almadım. En son warlock açtım. pvp'sinden falan da değil ha. oyun tarzını bana göre buldum. tembel işi. arkadaş tiksindim ama lock lock lock lock eeh yeter valla. kopya gibi hissediyorum ya napsam emo topik oldu ama idare edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 bizim guildde 4 tane lock altı olan eleman var hepside 70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 dier karakterler lvl 70 ise warrior dışındakileri başka bi acc ye hoplat sora sat o acc yi :) warrior takıl hatta fury ol tankı felanda boşver :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Bi paladin aç da fix 25 dpsyle level falan kasmaya çalış. 1 caster, 1 fighter mob üstüne geldiğinde kaçmak zorunda falan kal. Tam evlere şenlik, adamı çileden çıkarıyo :P Dip not: Ben de becerememiş olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ya warlock bi de çok rahat lvl kasan char. şimdi işkence gelir bi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 wow u bırak bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Yok Koji, twink gibi kasmassan hakkaten öyle paladin. Ne uyuz boş bir classtır. Başlarım böyle işe diyerekten mage açtım. İlk 10 levelı kasmayı sevmiyorum arkadaş. @Dynun, priest oyna hocam. Hoş denememişsinde kendimden biliyorum arenası felaket keyifli, yirim. [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 14:25 tarihinde, Greeny tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 14:26 tarihinde, Greeny tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Ya ben de paladin kastım ama warrior bana daha kasınç gelio anlamadım. En fazla level 20 warrior falan yapabildim şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paladin ile level kasmak istanbul trafiğinde belediye otobüsüne binmek gibi. Son derece rahatsız, yavaş ama gideceğin yere gidiyorsun. Warrior ile level kasmak uçağa binmek gibi çok daha hızlı ve zevkli. Ama en ufak bir hatanda güm. kurtuluşuda yok. 20000 fitten güm. Artı Warlock süper karakter ama her yer warlock. Aynı fikirdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Çok diil, 10 dakika önce 31. level karakterimle, 37. level boss karakteri rahatça kestikten sonra (sin'dall) hunter'a kanım ısındı. Lan paladinde benden 4 level üst mob gördüm mü kaçıcak delik arıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 hehe bendemi bir hunter acsam nesi makbuldur dwarfmı elfmi :) warlockdan bayıldım bende fear dot dot dot shadobolt aa oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Hunter daha tek düze: sal peti aimed shot ardından zaten auto shot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Birgün herkes lock olucak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Bende açtım bi tane sıkıldım 16 oldu. Warrior açtım. Draneaiea questleri süper lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ben de level 15 e kadar kasmıştım zamanımda. Xroads'un orda centaur keserken nabıyorum lan ben deyip silmiştim. rogue warrior ve mage dışında oynayamam şu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: Hunter daha tek düze: sal peti aimed shot ardından zaten auto shot.bm gidiyosa 70 kadar sanırım aim de yok:) arcane auto shot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 mage neden oynamadın agali bide şeyi sorcam chromaggusta i dont wear underwear neden dagıldı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 warrior(60) paladin(70) ve mage(27) oynamış biri olarak bence level kasma açısından en zoru warrior sonra mage en kolayıda paladin. warrior kasmak gerçekten ilginç oluyor. vururken adama hpleriniz arasında bi yarış oluyor gibi bişi. kimin hpsi önce biterse o kazanıyor. kaçma olayıda çok zor olduğu warriorla warrior kasmak herhalde en zor iş single takılarak. aslında belki mage en kolayıdır ama şu lag spikelar yüzünden en zor bile diyebilirim bu açıdan mage e tam olarak net bişi söyleyemiyorum :P en çok zevk aldığım ise retri paladin oldu. Ama malesef retri paladin hiçbir partide, guildde yer bulamadığı için holy olmak şart oluyor ki healer olmayı hiç sevmiyorum. bu açıdan blizzardın... [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 06:49 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Self-heal olan her sınıf, 50'den sonra çok rahat quest yapıyor ama böyle bir gerçekte var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 paladın 70 e gelince ölmüyo ama arkadaşlar lütfen küçümsemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 öldürüyoruz göster bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 devam mı diyonuz ne diyonuz bana dönün bi heayy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Devam et baba sen 70 le warlocku. Hiç guild bulamazsan Pvp ye ver kendini pvp setini topla full resilliance. Sonra Arena takımı kur resilliance bolcana stamina dotla dotla koş Gladiator ol. Bu kadar uğraşırken arada bir guildde bulursun kanımca. Oynarken hoşuna gittiyse kas sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: ombakkombak 24 Eylül 2007, Pazartesi - 10:27 tarihinde demis ki: Devam et baba sen 70 le warlocku. Hiç guild bulamazsan Pvp ye ver kendini pvp setini topla full resilliance. Sonra Arena takımı kur resilliance bolcana stamina dotla dotla koş Gladiator ol. Bu kadar uğraşırken arada bir guildde bulursun kanımca. Oynarken hoşuna gittiyse kas sonuna kadar. doğru demiş warlock olupta ne işe yaradığını bilmeyen birsürü insan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 şaman açtım aslında olanla oynıyım dedimde resto yaptı guild saolsun ihtiyac varmıs uuhuh yaw adamın biri dizmiş dps setini ilk 3de bende dps yapmak istiyorum :( nirden baslamak lazım acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar