Krmz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Hiç mi yok, 2-3 gün oldu geleli benim mesela. İngilizden çok japon ve hintli var zaten. Tanışalım kaynaşalım, pati günü yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 var diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 bir ara draven vardı ne oldu ona ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 dynamick var londrada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Hergonan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Ben var olacağım 6 ekim'den itibaren. Hyde Park ve çevresinde olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 bugun hyde park ve çevresinde idim. bisiklete binme günü idi 35000 bisikletli geçti. genis caplı festival pek cok şey vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Bende Picadilli çevresinde olucam, aktivitelere katılıcam direk. Hyde Park'ın çevresindeyiz bide, kaçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 avrupalılarda festival delisi midir nedir. burdada paten gunleri oluyor butun caddelerden patenliler akiyor yazları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bende aralık gibi londraya gelicem dil okulunda olan varmı hic ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Ben dil okulunda olacağım, Malvern House'ta. DynamicK dil okulundaydı. Diğerlerini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 iimis bende sanırım aralık gibi gelicem peki siz kaç aylık yazıldınız ? bide daha detayları konusmak istiyorum eyer bilgiliyseniz tabi dil okulundan sonra üniversite düsünüyorsanız :) Londraya geliceğim kesinleşirse burdan irtibata geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bu bir topic acıp kacma vakkkasına benziyo krmz dyna ordaymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 evet evet, unutmuşum topic'i açtığımı yaw.. Londra'da değilim ben gerçi, Canterbury diye bir yerdeyim, University of Kent ftw. Daha çözemedim bazı şeyleri, alışıp ortalığa ondan sonra Londraya gidip gelmeyi düşünüyorum mesela. O ara bişiler edebiliriz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 hmm zormu peki anlıyormusun konusmaları :)?amerikan ingilizcesine alıskın birisi olarak acaba nası bi ortama gircem mrk ediyorum biraz bahsedin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Şimdi şöle söliyim, bi resepsiyon olsun, danışma standıdır, bankadır falan bu tip yerlerde müşteri ilişkileri önemli olduğu için, oraya eğitimini almış gayet tane tane ve düzgün konuşan adamları koyuyorlar. Paşa paşa anlaşıyoruz. Onun dışında yolda random olarak çevirip yön sorduğum ingilizlerin %70 inin ne dediğini doğru dürüst anlamadım. 3 kere tekrarlattım adamlara. Çok ağır aksanı olanlarda çıkabiliyor demek istiyorum. Çekinmeden de "sorry, could you slow down a bit please ?" diyorum yani, alışkın adamlar, anlayışlı davranıp daha bi tane tane konuşuyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 US'te arkadaşlar NY de sorry demişler anlamadıkları için. You are sorry for what? demiş kadın ;) Dumur olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Sorry for you and your english.. deselermiş onlarda. British English konusanlara karsı espri yapma geyigi var USA de. Aynı sekilde ingilterede de amerikancayı ti ye alan espriler yapıyorlar. İngilterede Sorry, Excuse Me diye cumleye baslarsan bir şey soracagını anladıkları icin hemen durup dinlerler. Sorry demeden soruya baslarsan başını kaçırmaları muhtemel oldugu icin Pardon? diyip soruyu tekrar sormanı beklerler ki oyle anlarda ingliz olmayan kişiler bazen panikleyip acaba hatalı mı soyledim, anlamadı mı moduna giriyorlar. En sağlıklısı efendi gibi dikkatini çekmek için öncelikle Sorry, diyip soruya baslarsınız. baska türlü nasıl olacak ki? soru sormak icin önden bi cümle kursan o daha abuk oluyor veya ; Dude! Where is the nearest Tube Station? (nereden düudun oluyorum be? )(Bu arada dude amerikanca ingler komik bulur bunu) Ayrıca bu Sorry o kadar sık kullanılıyor ki özellik le kalabalık mekanlarda yürüyorsanız dakikada 3 kere sorry demeniz gerekiyor. Bazen bu hıza yetişemezseniz siz kafanıza göre sorry diye diye ilerleyin zaten cogu yerini bulur. Birisine dokununca, dokuncak gibi olunca, karsı karsıya gelip hangi yönden gidiceginize karar veremeyince, baskası yururken bir anda onune geçip hızını keserseniz, kapıdan girerken 2 kisi yeltenip siz önden davranırsanız, geride kalırsanız, birisi öküzlük edip sorry demediginde siz ona nerede kaldı lan Sorry im demek icin hatırlatma mahiyetinde "Sorry.. " ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Sorryi afedersiniz değilde özür dilerim anlamında kullanıolardır belki abdde.Bende öyle biliodum,afedersiniz pardon gibi bi anlamı varsa bende kullanayım.excuse me daha bi güzel ama srryden gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 nottinghamdayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 pek bi kuzey orasıda , soğuk olmuyor mu yaw, yağmuru saymıyorum zaten.. Bi de bi "cheers" olayı var ki beni benden aldı. "Thanks" yok kimsede. Anfideyiz , sıranın başında oturuyorum, geçmek için mecbur dürtüyolar beni çekilir misin manasında. Çekiliyorum kenara, her geçen : "cheers", "cheers dude", "cheers man"... böle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 cheers man :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 cheers iyidir ya thanks yada thank you cok aristokrat kaçıyor cheers daha samimi böyle arkadaşca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Avustralya Ingilizce ogrenme acisindan daha iyi bence. Gitme sansiniz varsa oraya gidin derim ben. Dunyada kac yuz ulke varsa hepsinden insanlar var. Kesinlikle yadirgamiyor kimse Ingilizce konusamasan bile. Ben 2 sene kaldim, ortamida super, yazin kaparsiniz sorf tahtasini akarsiniz plajlara dersten sonra :) Turkiyedeyim simdi askerden geleli nerdeyse 5 ay olacak hala is ariyorum, boyle giderse bir sekilde geri gidecegim, bu ulkeden koy-kasaba olacagi yok gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar