kingpelvis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yıllar oldu yeni patch gelmedi ne oldu acep? ek paketemi yoğunlaştılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 2.2'nin ptr si kapaniodu bu aralar. Yakndır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Bu hafta gelir sanırım en geç haftaya diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Orc warrior kastım alt olarak 70'e, karizmasının tadını çıkaramıyoruz. Shoulderlar çekti ya. Nerede o babacan brutal orc silüetleri? RPyapası gelmiyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Gelmesin patch ya iyiydir böyle, mech farmlayamam falan neme lazım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 çıkmış sanırsam şimdi çekmeye başladı ne mübarek adamım bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ben 2.3 u bekliyorum. dahada cok beklerim heralde. Cikana kadar guzel bi honor biriktirip Gladiator setine abanicam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 3. sezon armorların ismi ne olacak? ne gladiator set? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Ben latency başlığına yazmıştım hehe Beyler sanırım amerikan serverlarına bu hafta patch geliyormuş, yani bizede gelecek =p 2.2 hayırlı olsun şimdiden lol... Test Realm'ı kapatmışlar... The PTRs will be taken offline today September 20th at 11:00 AM Pacific Time, this will conclude our public testing for 2.2. We would like to thank everyone who participated in the 2.2 PTR, your patience and assistance has been greatly appreciated. I hope to see you all again in the next test phase. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ben ilk part'ı çekiyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 45k honorla bende 5 parça epic seti almaya başlayacağım =) mavi parçaların fiyatı herhalde 5k-7.5k ya düşer, benim almam gereken set aslında arena set2 =P 2. set ile 1. arasında bariz armor farkı var mageler için =( 420 kusur armor veriyor merciless gladiator chest mesela yuh yani lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Deyiptin baharda görüşelim Bahar geldi geçti sen gelmez oldun Yaradan eşgine ne olur dön Kuşlar kondu göçtü sen gelmez oldun Sen gelmez oldun sen gelmez oldun Yari gözleyirem men, isteyirem men Sen gelmez oldun Biz bu sonbaharda buluşacaktık Bahar geldi geçti sen gelmez oldun Taşlara mı döndü kalbin gelmedin Aylar geldi geçti sen gelmez oldun Sen gelmez oldun sen gelmez oldun Sen gelmez oldun yarim Gözlerim yolda beklerim ama Sen gelmez oldun Demiştin kapına gelirim diye Kulağım kapıda ses vermez oldun Boş yere mi yeimin ettik ikimiz Kuşlar yuva kurdu sen gelmez oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ayiptir soylemesi bende bi 40k biriktirdim. 3 parca sezon1/ 2 parca sezon2 yapmayi planliyorum ciktigi gun. gozlerim yollarda.. sen gelmez oldun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Yalnız umarım farkındasınızdır, burda bahsedilenlerin 2.2 ile bir alakası yok. Honer puanları ile arena 1 alınması 2.2 ile gelmiyecek. Hatta belki 2.3 ile bile gelmiyecek. Bu olay sezon 2 bitince gelicek ve sezon 2 nin ne zaman biteceğide belli değil şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 gelmesin zaten sezon 3 almam gereken 4 parça item var >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 3 ay var biliorum sezon 3 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 2.2 ile orcların shoulderlar eskisi gibi olacak diyordu birileri, bilgisi olan var mı bu konuda? hakkaten cok kotu oldu ufaltmaları ya. yani orc dediğin omuz sahibi bir ırk zaten neden boyle bişey yaptılar hiç anlamadım. şimdi koca omzumuzda minicik omuzluk tasıyoruz. at şeyinde kelebek hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Bilerek yapmadılar bildiğim kadarıyla. Hata oldu birazcık, nasıl bir hataysa. Emin olmamak ile birlikte, blue postta okuduğumu sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Bu çarşamba gelecek arkasındanda hemen 2.3 test server açılacak diye dudydum umarım öyledir 2 ay oldu sanırım 2.2 test server açılalı ve öyle şaşalı bi bi patchde değil kayda değer sadece voice chat eklenecek onuda bi ayarlayamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ardından 2.3 acılmıyacak. sırada 2.2.2 ve brewfest falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Orcların düzelicek. Draenei ve Nelf'lerin düzelmeyecek, normalden daha küçük kalacaklar. 2.2.2 PTR açılıo bgn yarın sanırım, 2 tane event denicekler, Brewfest ve Hallow's End mi neydi adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Lazım böyle eventler ya. Ayrıca artık s3 gelmeli. En dandik takım bile 3-4 parça merciless dizdi bizim realm'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Yeni sezonda nasılsa değişecek Arena Gear muhabbeti, bırak zevkini sürsünler, ayrıca nasılsa S1 ekipmanı da Honor ile alınacak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 80k honor birikti bende. Keyfine alıcam S1 gearını. Ama bence S2 gear'ı süper duruyor mage'te. Peygamber gibi eheh. Diğeri Disturber of the Peace gibiydi. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 11:26 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Bırak dursun Honor, ciddiyim, WotLK gelirken, kesin, kesin kesin birşeyler yaparlar. (bknz pre-tbc pvp bg farm dönemi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar