Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hepimizin yapmak istediğini yapan bu kahramanlar kim?

ombakkombak

Öne çıkan mesajlar

Adamın normal olmadığı ortada... Sorunu ne bilemem. Sonuçta şarkı söyleyemediği su götürmez bir gerçek, ve ona rağmen sesinin, şarkılarının çok güzel olduğunu düşünüyor. Eğer rol yapıyorsa da, açıkcası, ben, sırf şan şöhret ve para için bu kadar maymunluğu hayatımın geneline yayamam. Durum oysa bile normal değil ki bu adam...
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahahah o kavga bombaymış yalnız

Tabi yaptıkları denyoluğun daniskası. Adamın deli olduğunu bile bile üstüne gidiyolar mal filan diye diye, sonra Ajdar daha feci deliriyo tabi:)

(yorumlar da süper:))
said:
mansONUR (10 months ago)
öldükten sonra değeri anlaşılacak büyük insan türkiyenin ilk ve tek rockstarı

Peki ama dövülmeli mi? Hmm... bilemem. Dövülmemesi lazımdır heralde ya, sonra daha beter yayılıyo, Alihan dan dayak yediğinde bayağı konuşulmuştu, şimdi hastahanelik olunca bayağı bi havalara girmiştir heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

ya adam rol yapıo

bazen görüyorum bu adamı kozyatağı taraflarında.onu bıraktım 2 sene önce falan bunu aramıştık biz işletmek için

konusması gayet normal.hatta dedimki buna açılış var gelirmisiniz dedim.8000 dolar o civarlarda bi para istemişti.sora bende hadi lan demiştim

oda bana koca koca adamlarsınız.niye beni işletiosunuz.işletince ne kazancaksınız diye ayar vermişti şaşırmıştım :)

yani adam şebeklik yapıo.tamam aşırız tipsiz ve igrenç kıllı bi adam.seside berbat

kaybedicek bişiyi yokki.şebeklik yaparak para kazanıo.

meriç denen adam.yakışıklı bi herif.yaptığı şebeklikleri goruyoruz :).oda normal adam.

adam halkla dalga geçio.beyaz showa bile cıktı adam.program program gezio

[ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 13:47 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya tabi şaşırmış.ama yinede özürlü denicek kadar değil

boşu boşuna para kazanıo yani.normal bişi değil

adamı bir anda tanınır hale getirdiler.ajdar tanıomusunuz diye 100 kişiye sor 99 u tanır yani :)

asıl mantıksız olan ajdarı bu hale getirenler.ben ajdarda suç göremiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Hiperstar Ajdar tam beş kişi tarafından tekme tokat dövüldü. Neden mi?

1. Ajdar zihinsel özürlü falan değil. Adam rol yaparal kendiyle dalga geçtirerek para kazanıyor resmen. Bakın yukarıda yazana. Ne yazıyor? Hiperstar. Ya akıl var mantık var. Ailesi özürlü olsa bu herifi o kadar rezil eder mi yaa? Numaracı düzenci herif. Saçma salak aptal şeylerle karşımıza çıkıyor. Yapımcıda biliyor Ajdar da biliyor. Öyle çıkarılıyor ekranlara mal gibi. Palyaçodan farkı yok. Palyaço saçmalayarak çocukları güldürüyor. Ajdar da büyükleri. Ne farkı var bunun. 2 side aynı halt.
2. Acaba bu herif gerçekten dayak yedi mi? Bence yememiştir. Neymiş özel hastaneye kaldırmışlar. Ailesi kimseyle görüştürmüyormuş. Yarın birgün hastaneden çıkacak. Televizyonlarda yok şöyle dövdüler, yok burama vurdular, benim gibi Hiperstar ı kıskandılar diye çıkacak televizyonları işgal edip, sinir krizi geçirtecek millete.

Şeklinde düşünüyorum. 2. de yanılıyorsam eğer 1. yi düşünerek o kadar para kazanan bu herife harcanan paralara yazık olduğundan ve o parayla hayır kurumlarına yardım yapılabileceğini düşünerekten;
Dövenlerin eline sağlık diyorum.

Ayrıca diyelim ki 1. de de yanıldım. Ajdar özürlü olsun diyelim. O zamanda bu dayak yine iyi olmuş diyorum. En azından ailesi bu kadar saçmalıkla oğullarını rezil etmeye nasıl izin verdiklerini dayak yemesine sebep olduklarını görürler. Tabi dayağı yediyse.

Not: Kimseyle bu konuda tartışmayacağım. Ülkeye vatana millete bu kadar zararı olan bir adamın dayak yemesine karşı çıkıp beni eleştirebilirsiniz. Ama bu konuda sabit fikirliyim.

Edit: İmla hataları ve cümle bozukluklarını görmezden gelin.

[ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 19:56 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehehe bu adama program başı verilen paralar, memleketin en büyük sorunu gerçekten.

O zaman seni de bir güzel dövmek gerek, zira sen hayır kurumlarına verebileceğin paralarla internet, bilgisayar falan alıp bencillik yapıyor, ayrıyeten, vatana millete inanılmaz faydalı olabilecek zamanını paticik gibi fuzuli forumlarda, ajdar hakkında yorumlar yaparak harcıyorsun. Var mı böyle bir mantık?

Psikolojik olarak vatana millete verdiği zarar demişsin, şaka falan yapıyor olmalısın. Şu adamın millete verdiği zarar yüzünden dayak yemesini mantıklı buluyorsan, kimlere kimlere eşşek sudan gelinceye kadar dayak atmak, tırnaklarını çekip elektrik vermek, gözlerini falan şişlemek gerek yani... Şu anda sen sadece mantıksız bir şeyi kör bir şekilde savunuyorsun, o yüzden gerçekten kimseyle bu konuda tartışmasan iyi olur. Zira senin için pek iyi olmaz, yıpranırsın boş yere...
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Ehehehe bu adama program başı verilen paralar, memleketin en büyük sorunu gerçekten.

O zaman seni de bir güzel dövmek gerek, zira sen hayır kurumlarına verebileceğin paralarla internet, bilgisayar falan alıp bencillik yapıyor, ayrıyeten, vatana millete inanılmaz faydalı olabilecek zamanını paticik gibi fuzuli forumlarda, ajdar hakkında yorumlar yaparak harcıyorsun. Var mı böyle bir mantık?

Psikolojik olarak vatana millete verdiği zarar demişsin, şaka falan yapıyor olmalısın. Şu adamın millete verdiği zarar yüzünden dayak yemesini mantıklı buluyorsan, kimlere kimlere eşşek sudan gelinceye kadar dayak atmak, tırnaklarını çekip elektrik vermek, gözlerini falan şişlemek gerek yani... Şu anda sen sadece mantıksız bir şeyi kör bir şekilde savunuyorsun, o yüzden gerçekten kimseyle bu konuda tartışmasan iyi olur. Zira senin için pek iyi olmaz, yıpranırsın boş yere...

vatan millet en büyük sorun bu demedim. Ama onun gibi numaracı bir herifin bu şekilde işler çevirmesi aşırı sinirimi bozuyor. vatana millete zarar demek biraz mecazi anlam taşıyor. Yani lafın gelişi. Bu kadar saçma bir herife akıtılan paraların ne kadar yazım olduğundan bashediyorum sende gelmiş pc başındasın daha yararlı şeyler yapabilirsin diyorsun. İyi o zaman hadi hep beraber pcleri toplayalım. İnternet kafaleride full kapatırız dersem senin söylediğinle benzeşmiş olur dimi? Neyse bunu geçiyorum. Çünkü burdan apayrı bir tarışma konusu çıkar.
Psikolojik olarakta zarar veriyor. Ben haberleri açıpta bu herifi karşımda görmek istemiyorum. Çocuklar bunun gibi herifleri izliyolar ordan görüyolar. Bişey sanıyorlar. Hiç televizyona çıkmamalı.
Konu Ajdar. İş dayak yemeye gelince 100 lerce adam var.

Ben mantıklı bulduğum için savundum. Fikrimde sabit. Herkes istediği yorumu yapar. Ben pek sallamam. Yıpranmam yani.

Neyse ya bu adam için bu kadar oturup tartışmaya bile değmez diyorum.

[ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 20:41 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...