Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hepimizin yapmak istediğini yapan bu kahramanlar kim?


ombakkombak

Öne çıkan mesajlar

Abi yazık bu adama ya... Hiç bir suçu yok garibin... Adam zihinsel özürlü işte... Bu adamı programlara çıkaran, veyahut sağda solda bahsedip gündem konusu yapanlarda kabahat. (bunlara ben de dahilim tabii) Vicdan azabı çekiyorum açıkcası. Bu adamı programa çıkarıp şarkı söyletip, söyleyememesine gülmek; bir bacağı tutmaz doğmuş bir çocuğu koşturup düşünce gülmek ile aynı şeydir bence. Yazık başka bir şey değil...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Elleri dert görmesin ne yaw

Şehir magandalarına kendilerini mafya sanan kurtlar vadisinin koyunları bu insanlar valla ayıp kim olursa olsun dövmek bide bu gibiler kendilerine erkek derler 5v1 ajdar 5 erkek gücünde kadıköy kaplanımı sanki sonucta bi insan oda öküzlük edenleri alkıslamayalım (öküzlerden malaklardan benzetme için özür dileriz sonucta etinden faydalanıyoruz )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkesin şöhret olma şekli farklı. Bu farklı bi tip olarak yarışmaya katılınca jüri sen hayatta şöhret olamazsın diyip üstüne de dalga geçti. Adam da hırs yaptı, şaklabanlıkla da olsa Türkiye'deki herkesin tanıdığı bi adam oldu.
Ama başka da bi şey yapmadı. Böyle bi şeyi haketmiyodu; hele onun için üzülen ailesi hiç.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi bir noktayı es geçiyoruz ki şehir ortasında bir adamı 5 kişi hastanelik edinceye kadar dövebiliyor kimse müdahale etmeden. Bi gün sokakta çıkan bi kavga yüzünden aynı dayağı burdaki herkesin yeme ihtimali var gördüğünüz gibi insanlar ünlü olmuş birini bile dövmekten çekinmiyor (ki bu durumda adamların aranıp yakalanma ihtimali daha yüksek).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...