Norak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 evt aşağıdaki gibi http://www.2shared.com/file/2297225/20a097ae/underanoldtree.html (download şeysi sağ aşada) ortaçağ temalı, sözsüz veya içinde çok az söz barındıran, ballad tadında böle müzikler yapan, içinde metal rock hard vb olmayan kişi grup vb tavsiye istiyorum varsa bildiğiniz :) bu türün bir adı varmı bilmiyorum ayrıcana. not: bu mp3 sanırsam bi oyundan alınmıştı, uzun zamandır durur, hatırlamıyorum tam nerden geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 indir komple immediate music loreena mckennitt [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 17:03 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Haggard diyecektim eğer rock metal hard olmasın demeseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 loreena mckennitt var benim bildiim. celtic music diye arat bulursun bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 stronghold un müziği la bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Eskidir amma tam istediğin gibi ortaçağ temalı metal Blind Guardian;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 rock-metal olmasın demiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ya ben de böyle gaz opera tarzı şarkılar olur ya, sözler yüksek sesle girer falan savaş temalarında kullanılır genelde. gladiator ün soundtrackleri gibi değil ama. anlatamıyorum ki ne aradığımı =P anlayabilen varsa bi kaç örnek verse süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 mckennitt yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Pardon beyler yazıyı başka bi yerimden anlamışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Blackmore's Night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 enya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 hmm yok enyayla loreena mckennitt ıda sevmem :p mümkünse sözsüz olsun sadece müzik olsun ehu mesela therion felan severim ben ama ölede istemiom yani sadece hmm enstrümental ( bölemi yazılıo lam bu?) olsun :) ama yani klasik müzik mozart olmasın eheh yani böle dinlicen baltanı (kılıç sevmem) backpackini toplayıp dağlara ormanlara gitme, elfleri cüceleri arama şeysi uyandırcak içinde, öle :p not: Blackmore's Night a bakmaktayım neymiş die hmz [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 20:31 tarihinde, Norak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 para yapmiyo sadece enstrumental..ille de söz ekliyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ultima online müzikleri ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 loreena mckennitt i beğenmeyeceğini sanmıyorum. kaç şarkısını dinledin bilmiyorum ama, gayet keltik gayet frp. onun haricinde, irish folk yani irlanda halk müziği deneyebilirsin. alternatif olarak, medieval music, yahut renaissance faire music diye arama yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 October Falls (The Streams of the End dışında, o metal) Dargaard (direk istediğin havayı verebilir ama arada sırada brutal vokal olabilir çok az, bi de kadın vokal var ama rahatsız edici değil hiç) Empyrium'un bazı albümleri gene böyle ama vokalli çoğu, vokalsiz tamamen akustik bir albümü vardı da, hatırlayamadım şimdi. Weiland olabilir ama sallamayayım =P Borknagar'ın Origin albümü olabilir, vokal var gene ama vokal Wintersorg, o yüzden gönül rahatlığıyla öneriyorum. Ulver'in Kvelsdkjfsdger gibi bir isme sahip KRAL bir akustik albümü vardır, gene vokalli ama bunda da Garm vokal, gene gönül rahatlığıyla öneriyorum. Stronghold'un soundtracklerini toptan çek direk, ama dikkat edilmesi gereken nokta aynı isimde mevcut bir black metal grubu da var, eöö olma =) hepsinin dışında; http://www.ramsisle.com/celtic/webradio.htm Burada da celtic müzik çalan radyolar bulabilirsin. Bulamadıkların olursa öm at, çaresine bakarız =) [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 21:16 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 hömm okii sırayla araştıralım, sorası demonoid :p teşekkür :) not: yok loreena mckennitt sevmiorum o kesin, oturdum sırayla tüm şarkılarını albümlerini dinledim zamanında, sevmediğime karar verdim, adını da yazamıyorum zaten copy/paste yapıorum hep :) kadın vokal sevmiorum pek sanırsam :p [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 21:39 tarihinde, Norak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ben bide agalloch önereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Blackmore's Night var abi http://www.youtube.com/watch?v=w3m28hi-CVU&mode=related&search= tam aynı değil tabii ama medieval tadını alabilrsin çoğu şarkılarında. [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 00:17 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Dünyanın en güzel grubundan harika bir şarkı http://rapidshare.com/files/57324596/13_-_Dredg_-_Brushstroke_An_Elephant_In_The_Delta_Waves.mp3 [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 01:50 tarihinde, Freyja tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 buldum hacı heroes of might and magic 'in müziklerini dinle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Goran Bregovic'in Irish Songs albümü olabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Damardan Kitaro baba! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 var mı başka tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar