Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu tarz müzikler aramaktayım:

Norak

Öne çıkan mesajlar

evt

aşağıdaki gibi

http://www.2shared.com/file/2297225/20a097ae/underanoldtree.html

(download şeysi sağ aşada)

ortaçağ temalı, sözsüz veya içinde çok az söz barındıran, ballad tadında böle müzikler yapan, içinde metal rock hard vb olmayan kişi grup vb tavsiye istiyorum varsa bildiğiniz :) bu türün bir adı varmı bilmiyorum ayrıcana.

not: bu mp3 sanırsam bi oyundan alınmıştı, uzun zamandır durur, hatırlamıyorum tam nerden geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben de böyle gaz opera tarzı şarkılar olur ya, sözler yüksek sesle girer falan savaş temalarında kullanılır genelde. gladiator ün soundtrackleri gibi değil ama. anlatamıyorum ki ne aradığımı =P anlayabilen varsa bi kaç örnek verse süper olur
Sosyal ağlarda paylaş

hmm yok enyayla loreena mckennitt ıda sevmem :p

mümkünse sözsüz olsun sadece müzik olsun ehu mesela therion felan severim ben ama ölede istemiom yani sadece hmm enstrümental ( bölemi yazılıo lam bu?) olsun :) ama yani klasik müzik mozart olmasın eheh

yani böle dinlicen baltanı (kılıç sevmem) backpackini toplayıp dağlara ormanlara gitme, elfleri cüceleri arama şeysi uyandırcak içinde,

öle :p

not: Blackmore's Night a bakmaktayım neymiş die hmz

[ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 20:31 tarihinde, Norak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

October Falls (The Streams of the End dışında, o metal)
Dargaard (direk istediğin havayı verebilir ama arada sırada brutal vokal olabilir çok az, bi de kadın vokal var ama rahatsız edici değil hiç)
Empyrium'un bazı albümleri gene böyle ama vokalli çoğu, vokalsiz tamamen akustik bir albümü vardı da, hatırlayamadım şimdi. Weiland olabilir ama sallamayayım =P
Borknagar'ın Origin albümü olabilir, vokal var gene ama vokal Wintersorg, o yüzden gönül rahatlığıyla öneriyorum.
Ulver'in Kvelsdkjfsdger gibi bir isme sahip KRAL bir akustik albümü vardır, gene vokalli ama bunda da Garm vokal, gene gönül rahatlığıyla öneriyorum.
Stronghold'un soundtracklerini toptan çek direk, ama dikkat edilmesi gereken nokta aynı isimde mevcut bir black metal grubu da var, eöö olma =)
hepsinin dışında;
http://www.ramsisle.com/celtic/webradio.htm
Burada da celtic müzik çalan radyolar bulabilirsin.

Bulamadıkların olursa öm at, çaresine bakarız =)

[ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 21:16 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hömm okii sırayla araştıralım, sorası demonoid :p

teşekkür :)

not: yok loreena mckennitt sevmiorum o kesin, oturdum sırayla tüm şarkılarını albümlerini dinledim zamanında, sevmediğime karar verdim, adını da yazamıyorum zaten copy/paste yapıorum hep :) kadın vokal sevmiorum pek sanırsam :p

[ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 21:39 tarihinde, Norak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...