PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 edit: yanlış anlamışım :) [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 01:03 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 http://operawatch.com/news/2007/09/opera-vs-firefox-vs-internet-explorer-picture.html [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 11:54 tarihinde, OffChu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Acıkcaksı Firefox IE7 Opera gibi bir cok browser kullandım iclerinde kullanacagım 2 tanesi var birisi IE digeri Operadır. IE kullanmamın amacı Operanın bir cok Java Ajax gibi eklentireleri calıstırması ama Opera ile acılan siteleri opera ile kullanıyorum suan bile yazıyı opera ile yazıyorum gercekten cok menmunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Operayla ilgli ufak tefek sorunlarım var. 1. si hatırlamasını istediğim şifreleri hiç hatırlamıyor meret. 2. si sitelerde beni hatırla dediğimde hiçç sallamıyor. Her seferinde şifre yazmaktan sıkıldım. 3. sü bu icatta temp diye bişi yokmu, yotube videolarını ya da başka videoları her seferinde baştan yüklemek sıkıcı oluyor hele bu yavaş net zamanlarında. Nasıl halledeceğim bu hedeleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 tools - preferences - wand burda wand'ın açık olduğuna emin ol şifre kullanacağın sitelerde browserın wand tuşuna basıyorsun, o kendisi otomatik olarak yazıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 refresh yanında sihirli çubuk var(parola sihirbazı) oraya tıkladığın zaman kullancı adı ve şifreni giriyor yoksa direk login olamıyorsun. Benim de bir sorum var, şu an IE'yi sadece flash get için kullanıyorum zira Opera'yı kullanamıorm flashget'le. Kendi downloader ını oldukça yavaş buluyorum genelde stabil değil hızlar. Kullanmanın yolu varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Sadece Firebug hepsini yönetir. Bu yüzden profesyoneller Firefox'u tercih ediyor, ya siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Amatör ruh iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Teşekkürler Ama beni hatırla opsiyonu halen çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 firefox + extensions ftw xD adsfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 firefox + extensions = opera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 del.icio.us extensionsınını opera için yapmadıkları sürece gecemiyecegim. seviyorumda operayıda bu olay engel oluyor işte. varsa bu olayı operada nasıl yapacagımı bile i love opera olacam şu olay http://del.icio.us/help/firefox/extensionnew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 daesu, sen aradin mi oyle birsey var mi diye? http://widgets.opera.com/widget/6479/ filan gibi birkac birsey var.. onlari begenmedin de mi yok diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 şunlar var http://widgets.opera.com/search/?order=name&q=del.icio.us edit: mum benden önce yazmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 aramizda 1-2 dakikanin lafi olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Firefox'u kullanmayan ie'yi en iyi sayar,Opera'yı kullanmayan firefox'u en iyi sayar.;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 işi bilmeyenler de opera iyi falan der işte. sdfhjkşl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 PrudenT said: işi bilmeyenler de opera iyi falan der işte. sdfhjkşl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ahuehuae bebek süpermiş. ama üstteki mesaj quote yapılmaz. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 9,5 çıktı ^_^ ve çok daha hızlı o_O! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ne kadar çok? test falan yapmışlar mı? merak ettim sonuçları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ek$ide bi bozukluk var 9.5 ile birlikte. şimdi anlatamıycam fakat ek$iye girip opera diye aratın(evet) en sonlarda birisi bi blog linki vermiş yuxelli bişey. orda anlatmış, düzeliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 önceki ff'den falan hızlıydı. gerek açılmada (cold start), gerekse sf'leri açmada vs.. şimdi öncekinden de hızlı! anlamadım.. kötü tarafları, sözlük için http://yuxel.net/?module=news&action=show_id&id=306 ancak operadan kaynaklanan bi sorun değil bu. pati'de "imzamı ekle" vs gibi checkboxların tickleri ` olarak gözüküyor. nedenini bilemiyorum pati'de mesajlarda tarhi altındaki çizgiler 13 Jun 2008, 00:29 ve imzayı ayıran çizgiler önceden ince inceydi, şimdi kalın!! yine bi css ile halledilir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Quick Find Have you ever forgotten the page where you found that great article or that perfect gift? When using Opera the browser remembers not only the titles and addresses, but the actual content of the Web pages you visit. Opera Link Access your favorite Web sites everywhere! Opera Link syncs your bookmarks and Speed Dial between your computers and mobile phone. View video demo New browser engine We've made the fastest browser in the world even faster with superior support for Web standards. Opera 9.5 is quicker to start, faster at loading Web pages and better at running your favorite Web applications. More than 2x faster than Opera 9.2 in rendering JavaScript and HTML Faster handling of third party plug-ins Much faster start up time Superior support for Web standards Visit Dev.Opera for more developer information. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 cidden ÇOK hızlı! post kasıyorum gibi görünmesin, indirin ve deneyin. cidden çok hızlı! (ya da TTnet bi güzellik yaptı bilemiyorum swh) şimdi sağını solunu kurcalıyorum biraz. 2-3gün daha kurcalayalım sonra bişiler yazarız.. hızlı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar